Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

FashionAddict2 prevara!!!

Darija Stevic prevaraa!!
2017 12 22
Možete li malo da obrazložite ? Kako Vas je prevarila, da dodate neku sliku ?
2017 12 22
Sta se desilo? Ostavite link clanice!
2017 12 22
Darija Stevic je stari prevarant poznat ovde na sajtu
2017 12 22
Puna podrška za Anđela i Marie, i sve koji love prevarante i pomažu prevarenim članicama <3 A osoba koja je maliciozno otkrila njihove identitete je zaslužila blok.
2017 12 22
> AleksandraKraus: > Puna podrška za Anđela i Marie, i sve koji love prevarante i pomažu prevarenim članicama <3 > A osoba koja je maliciozno otkrila njihove identitete je zaslužila blok. Hvala veliko Aleksandra . <3 Da je vise ljudi kao ti ,mozda bi nesto i bilo od ovog sajta . Veliki pozdrav : )
2017 12 22
Ljudima generalno nikad nista nije potaman...ne valja profesor, ne valja drzava, ne valja posao, ne valja vlast, ne valja opozicija. Iz mog dosadasnjeg zivota, a dugogodisnjeg gledista, ne treba puno ciniti drugima, jer ljudi uglavnom nisu zahvalni i znaju cesto da zloupotrebe neciji pozitivan stav. Tim admina neka se formira da obavlja svoj posao i dobija platu, shodno obimu posla i sve moze da bude bolje. Mene licno iritira samo neciji nepotrebno usmeren drzak govor, ali svako ima svoje razloge, da li razocaranje u pojedince ili grupu..kako god.. Da svako radi svoj posao savesno u bilo kom segmentu zivota, svet bi bio mnogo lepse mesto, ali na zalost, to niko ne moze promeniti, do sam pojedinac sebe licno
2017 12 22
Jao pa pre neki dan se clanica zalila, bebana021, takodje prevarena, samo sa drugog profila a ista osoba je u pitanju. Moramo da budemo na forumu 24/7 da bi skontale ko je ko 😕
2017 12 22
Ta je prevarila jednu clanicu za 15000 koliko se secam, trazila unapred uplatu
2017 12 22
imam sliku njene kartice
2017 12 22
To stvorenje treba prijaviti policiji i vozdra.
2017 12 22
> TinaAdamovic: > To stvorenje treba prijaviti policiji i vozdra. A nasa policija se nazalost ne bavi ni mnogo krupnijim stvarima. I posle se ovde bune kad nekog upozoris, dobijes razne epitete, a ovamo kuknjava kad neko bude prevaren. Ne znam koja suma treba da bude u pitanju da bi podneli prijavu ali ja bih prijavila garant.
2017 12 22
> Bojanaboka990: > > TinaAdamovic: > > To stvorenje treba prijaviti policiji i vozdra. > A nasa policija se nazalost ne bavi ni mnogo krupnijim stvarima. I posle se ovde bune kad nekog upozoris, dobijes razne epitete, a ovamo kuknjava kad neko bude prevaren. Ne znam koja suma treba da bude u pitanju da bi podneli prijavu ali ja bih prijavila garant. Moze se to sve srediti
2017 12 22
> andjeonametli1: > > AleksandraKraus: > > Puna podrška za Anđela i Marie, i sve koji love prevarante i pomažu prevarenim članicama <3 > > A osoba koja je maliciozno otkrila njihove identitete je zaslužila blok. > Hvala veliko Aleksandra . <3 Da je vise ljudi kao ti ,mozda bi nesto i bilo od ovog sajta . > Veliki pozdrav : ) Svaka Vam cast,skidam kapu!
2017 12 22
nece njoj policija doci na vrata, vece neko mmnogo gori, pretpostavljam da je i mene izradila
2017 12 22
1 2 3