Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Skuplje nego po buticima

Hallo pa da li ste pojedinci normalni,nije vam ovo butik,niti prodajete novu garderobu pa ste nabili cene skuplje nego po buticima..Gledam ovde neke skroz polovne stvari skuplje pet puta nego nove da se kupe..Budite malo realni sa tim cenama,ja razumem da svakome trebaju pare ali.brate mili preterujete,svaka cast pojedincima
2017 12 22
Ali takve pre prodaju,nego mi koji imamo cene po 100,200,300 din...Odma je ˝sumljivo˝ ako je jeftino.. Pre neki dan na kupujem prodajem mi je jedan tip poslao poruku ˝smešne su ti cene,jel ti prodaješ smeće˝ ]:( Nismo svi isti i ne možeš svakome da ugodiš,zato samo produžiš dalje ako ti nešto ne odgovara :-P
2017 12 22
Slazem se sa Nenom, cak je i bilo komentara clanica, da brze prodaju predmet ako mu podignu cenu. Nema logike, ali kazu da je tako, u principu svako ima pravo da formira cene kakve god hoce, da li je realno neka potencijalni kupac sam proceni. Kao sto clanica rece, "produzis dalje" :)
2017 12 22
Ima visokih cena, precenjenih stvari, takodje moze se naci i jeftina a kvalitetna lepa stvar, da hocu te precenjene vec bi ih kupila u radnji, ne bi kupila na mk + postarina, ne isplati se nikako. Ko voli nek izvoli svi smo razliciti, ja licno volim da tragam za jeftinijim komadima zanimljivim koje ne mogu naci u svakoj radnji, i ima super stvari, nadje se 🙂
2017 12 23
Desavalo mi se da poklonim stvar ako vidim da se nekome svidja, jer su i meni poklonili. Znaci, stvar je dogovora. Cene sam formirala prema nekom mom stavu. Da li je novija, kvalitetnija.... Ne svidja mi se sto vecina prodaje, a ovo je jedini sajt gde ima razmena!?! Pa gde cemo se pomoci, ako ne ovde!! P.S. cene naravno obaram u dogovoru. Ili ako se menjam ne gledam bas da se poklopi cena. Obicno kazem da onaj drugi plati moju postarinu, iako je moja stvar mnogo skuplja.
2017 12 23
Gledam stalno profil jedne clanice, ima predivne stvari, medjutim dodas 200, 300 dinara i kupis to isto u radnji. Prodaje uglavnom H&M, Zaru, sve ja to vidim tamo na policama, cene, kroj..i sad ja razumem da je to sve donekle skupo u radnji, da je njeno umanjena cena ali umanjeno za 500 dinara, meni bar, ne znaci. Platis postarinu i to je maltene to :/ A uglavnom su joj iste cene, to je fascinantno, i svaki dan vidim rezz i prodato, ide joj ko ludo :D
2017 12 23
> janavoj: > Gledam stalno profil jedne clanice, ima predivne stvari, medjutim dodas 200, 300 dinara i kupis to isto u radnji. Prodaje uglavnom H&M, Zaru, sve ja to vidim tamo na policama, cene, kroj..i sad ja razumem da je to sve donekle skupo u radnji, da je njeno umanjena cena ali umanjeno za 500 dinara, meni bar, ne znaci. Platis postarinu i to je maltene to :/ Platis postarinu i dodje mu na isto..
2017 12 23
Kad kupujem za sebe i porodicu , ako hoću kvalitet , Zara i H$M su mi poslednji izbor..to je treća klasa ili još niže na zapadu. Nije mi jasno zašto ovde vlada takvo ludilo za tim markama ??? U Mihenu sam ,prošlog leta, silom prilika morala da kupim kupaći kostim jer ga nisam ponela. Najjeftiniji mi je bio u H&M -u ,ništa posebno , solidan za dva-tri dana koliko mi je trebalo da ga nosim , a za dž , baš jeftin. Takav isti videh ovde po paprenoj ceni.. i još se otimaju za taj model u radnji.. Tako da o standardima, ukusu , navikama .. ne vredi raspravljati, a prodavci uvek nađu nekog ko će biti zadovoljan i markom i cenom. ;)
2017 12 23
> Ralekrusevac: > Hallo pa da li ste pojedinci normalni,nije vam ovo butik,niti prodajete novu garderobu pa ste nabili cene skuplje nego po buticima..Gledam ovde neke skroz polovne stvari skuplje pet puta nego nove da se kupe..Budite malo realni sa tim cenama,ja razumem da svakome trebaju pare ali.brate mili preterujete,svaka cast pojedincima Sve zavisi šta se prodaje. Pa ne može ti sigurno stvar koja je nova i skupo plaćena da ti proda za 100 DIN. Kad je stvar starija ili lošijeg kvaliteta biće povoljna cena ,ali nešto što je novo kvalitetno i nenošeno mora biti skuplje.
2017 12 24
> Maculi: > Kad kupujem za sebe i porodicu , ako hoću kvalitet , Zara i H$M su mi poslednji izbor..to je treća klasa ili još niže na zapadu. > Nije mi jasno zašto ovde vlada takvo ludilo za tim markama ??? > U Mihenu sam ,prošlog leta, silom prilika morala da kupim kupaći kostim jer ga nisam ponela. Najjeftiniji mi je bio u H&M -u ,ništa posebno , solidan za dva-tri dana koliko mi je trebalo da ga nosim , a za dž , baš jeftin. > Takav isti videh ovde po paprenoj ceni.. i još se otimaju za taj model u radnji.. > Tako da o standardima, ukusu , navikama .. ne vredi raspravljati, a prodavci uvek nađu nekog ko će biti zadovoljan i markom i cenom. ;) Sve mi je jasno, sve je tacno..kod nas je C klasa, losiji kvalitet, materijal, a vece cene. Na stranu sve, ljude privlaci ime, etiketa, uvek je to tako bilo..u svakom slucaju, svako kako voli. Samo taj fenomen nabijenih cena na sajtu mi je vecita misterija :D
2017 12 25