Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ANKETA: Da li volite kosulje?

Ako ih ne volite i ne nosite, zasto ne? A ako ih nosite, da li ih uvlacite u pantalone ili ne? Da li ih kombinujete uz farmerke ili formalnije pantalone? :") <3 P. S. Cilj ovih anketa je da se malo bolje upoznamo i zabavimo, jer je tema o prevarama, kradjama i uvredama dovoljno 😄 Pa vas molim da ne pisete negativne komentare
2017 12 25
Daaaa....Obozavam kosulje,to mi je najomiljeniji komad odece ❤ Imam ih u mnogo boja i modela,kako klasicnih tako i elegantnih ..Najvise volim da ih nosim uvucene u pantalone /farmerke...A neke uvucene samo napred.pozadi pustene,I to mi se svidja..😊
2017 12 25
Volim košulje sa ruskom kragnom i one koje nisu baš klasične. U garderoberu nemam apsolutno ni jednu klasičnu, poslovnu košulju.... :)
2017 12 25
Ja ih obozavam... :") I uvlacim ih i u pantalone i pustim lezerno da padaju... Kombinujem i uz farmerke i formalne pantalone, sve zavisi od prilike... To je komad garderobe koji imam imam u najvecem broju i koji mogu da kombinujem za sve prilike, od svakodnevnih do svecanih... i za koji pored cipela i tasne dajem najvise para... :D
2017 12 25
Hvala na odgovorima <3 Da li ih nosite samo za svecane prilike ili i u casual kombinaciji? Da li preferirate strukirane i uske kosulje ili baggy? :)
2017 12 25
Da ,to sam zaboravila ....Ispod dzempera preko zime idealnooo :D :D Uvek preporucujem tako nesto ,idealna kombinacija.U tom slucaju ne uvlacim kosulju :') Ali ovaj okrugli kroj na dnu mi je mnogo lepsi nego ravan.
2017 12 25
> Icka89: > Daaaa....Obozavam kosulje,to mi je najomiljeniji komad odece ❤ > Imam ih u mnogo boja i modela,kako klasicnih tako i elegantnih ..Najvise volim da ih nosim uvucene u pantalone /farmerke...A neke uvucene samo napred.pozadi pustene,I to mi se svidja..😊 Isto od reci do reci 😊
2017 12 25
<3 Obozavam kosulje...zahvalne su za kombinovanja -sportska, casual, elegantna... Vise volim baggy i modele koji prate liniju tela, jako retko nosim skroz uske kosulje. Volim klasicne, retro, vintage u raznim bojama i dezenima :) Najvise ih volim u kombinaciji sa uskim farmerkama, kracom suknjom...neka sportska elegancija :)
2017 12 25
@AleksandraKraus @Icka89 Upravo sam smislila sta cu sutra da obucem zahvaljujuci vama i slikama koje ste postavile :) <3
2017 12 25
Evo ja prva da se javim koja ne volim košulje x-) Kao prvo ne volim ih zbog kragne,jer uvek mi nekako tako bzv stoji...Spljošti se kako bih rekla,ili se pokrivi nekako..A skoro nikada ne stoji kako treba..A drugi razlog su rukavi..Imam naviku da na majicama uvek podignem rukave,onako od prilike kao da su 3/4,a sa košuljom je to malo teže :) :P
2017 12 25
> Lanana: > @AleksandraKraus @Icka89 > Upravo sam smislila sta cu sutra da obucem zahvaljujuci vama i slikama koje ste postavile :) <3 Super :) Čim mi se neka kombinacija dopadne - skinem sliku i stavim je u folder "Work outfits" :P Ideja nikad dosta :)
2017 12 26
> AleksandraKraus: > > Lanana: > > @AleksandraKraus @Icka89 > > Upravo sam smislila sta cu sutra da obucem zahvaljujuci vama i slikama koje ste postavile :) <3 > Super :) > Čim mi se neka kombinacija dopadne - skinem sliku i stavim je u folder "Work outfits" :P > Ideja nikad dosta :) I ja skidam, ali nikad se ne setim da ih pogledam kada smisljam sta cu da obucem :)
2017 12 26
Baggy kosulje, tunike kosulje, haljine kosulje, na malo kraci dzemper preko... kombinujem dugu kosulju koja se siri u donjem delu na kraci dzemperic 3/4 rukava npr. Ne volim klasicne i izbegavam one koje se guzvaju, uglavnom su lagane i imaju neki detalj u sivenju ili print.
2017 12 26