Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde uloziti 4000 eura i zaraditi

@Rale Ne verujem u bogaćenje preko noći. Ne znam šta ste po zanimanju, ali bez obzira na to mislim da je najbolja i najsigurnija investicija uložiti u sebe. Pod tim podrazumevam učenje, sticanje novih veština, različiti kursevi. Čak i ako Vam se ne sviđa Vaše zanimanje ili ne možete naći posao, postoji gomila kurseva. U mom gradu gomila mladih ljudi se prekvalifikuje, od programiranja do web dizajna itd. Znam čak i za slučaj jednog lekara koji je sad u IT industriji. Verujem da ako uložite u znanje, možete računati na stabilnost prihoda na duže staze.
2018 01 02
> Djulimun: > @Rale > Ne verujem u bogaćenje preko noći. Ne znam šta ste po zanimanju, ali bez obzira na to mislim da je najbolja i najsigurnija investicija uložiti u sebe. Pod tim podrazumevam učenje, sticanje novih veština, različiti kursevi. Čak i ako Vam se ne sviđa Vaše zanimanje ili ne možete naći posao, postoji gomila kurseva. U mom gradu gomila mladih ljudi se prekvalifikuje, od programiranja do web dizajna itd. Znam čak i za slučaj jednog lekara koji je sad u IT industriji. Verujem da ako uložite u znanje, možete računati na stabilnost prihoda na duže staze. Aposlutno se slazem sa vama da je najpametnije pre svega ulagati u sebe, tj znanje, berza kao berza nudi mnogo, mozete se da kazem obogatiti preko noci u smislu da zaradite par desetina hiljada e za to vam treba ogromno znanje i uz to ogroman faktor srece jer to trziste kontrolisu mahom investitori, ali je verujte na rec jednoj nepoznatoj zeni , i te kako moguce, ali opet da napomenem , samo uz puno ulozenog truda. Srdacan pozdrav
2018 01 02
Jeste, u skladu sa interesovanjima i sposobnostima, nije lose krenuti u bilo koju vrstu edukacije. Mislim da svako moze prosperirati u odredjenom segmentu delatnosti, dok nekom drugom lezi nesto drugo. Neko se obogati trgovinom i prodajom, neko otvori frizerski salon, neko sa fakultetom u svojoj struci nadje dobru zaradu..mozda da se konsultujete sa dobrim astrologom, numerologom, nije beskorisno ni to 😉
2018 01 03
Estetska hirurgija,tj. ulepšavanje,drugarica od moje sestričine je zubarka,ima ordinaciju u Strahinjića Bana,slabo joj je išlo(a bila je preskupa),doškoluje se ona za estetiku,ubrizgavanje hijalurona,sve ove pevačice sa estrade dolaze kod nje,naplaćuje im 400 evra,siguran biznis jer moraš dolaziti na svakih 6 meseci,pošto ona ima nekog u Beču i tamo otvori salon,cena 800 evra,i tako ona odlazi vikendom za Beč, nakupuje taj hijaluron plus ima klijentelu i tamo i dodje u Bg sa 10000 evra koje zaradi za vikend.Vozi džipa od 120000 evra.Ona se super snašla.
2018 01 04
> Ceca25: > Estetska hirurgija,tj. ulepšavanje,drugarica od moje sestričine je zubarka,ima ordinaciju u Strahinjića Bana,slabo joj je išlo(a bila je preskupa),doškoluje se ona za estetiku,ubrizgavanje hijalurona,sve ove pevačice sa estrade dolaze kod nje,naplaćuje im 400 evra,siguran biznis jer moraš dolaziti na svakih 6 meseci,pošto ona ima nekog u Beču i tamo otvori salon,cena 800 evra,i tako ona odlazi vikendom za Beč, nakupuje taj hijaluron plus ima klijentelu i tamo i dodje u Bg sa 10000 evra koje zaradi za vikend.Vozi džipa od 120000 evra.Ona se super snašla. Dakle unovcila je svoje znanje iz medicine, spojila sa komercijalnim , i bravo za nju! 8-)
2018 01 06
ne budite naivni pa da nasedate na price o bitcoinu i ostalim budalastinama i sarenim lažama...nijedan pravi IT strucnjak/programer Vam to neće savetovati...te price tipa obogatio se od moje kosinice deverove cerke zet bla bla su izmisljene za kompjuterski polupismene ljude. Za te pare bolje naucite dobro strani jezik, savrsite neki zanat , podignite pasos i bezite sto dalje od ove zemlje :) bice Vam deca zahvalna. Moja cerka se ljutila sto sam joj podigla hrvatski pasos, citava frka bila u kuci a sada od skoro celog drusva ima sansu da ode cim zavrsi skolu i zivi kao punopravan gradjanin bilo gde u EU.. ...i naravno...ne govorite "prijateljima" da imate lovu...jer cete ostati bez oboje ....na zalost...niti pristajtte na ortacenje srecno....
2018 01 08
> Penellopa: > ne budite naivni pa da nasedate na price o bitcoinu i ostalim budalastinama i sarenim lažama...nijedan pravi IT strucnjak/programer Vam to neće savetovati...te price tipa obogatio se od moje kosinice deverove cerke zet bla bla su izmisljene za kompjuterski polupismene ljude. > Za te pare bolje naucite dobro strani jezik, savrsite neki zanat , podignite pasos i bezite sto dalje od ove zemlje :) bice Vam deca zahvalna. Moja cerka se ljutila sto sam joj podigla hrvatski pasos, citava frka bila u kuci a sada od skoro celog drusva ima sansu da ode cim zavrsi skolu i zivi kao punopravan gradjanin bilo gde u EU.. > ...i naravno...ne govorite "prijateljima" da imate lovu...jer cete ostati bez oboje ....na zalost...niti pristajtte na ortacenje > srecno.... Moj rodjeni brat zivi od tih sarenih laza zvanih bitcoin vec tri godine ;)
2018 01 09
> SanjaR: > > Penellopa: > > ne budite naivni pa da nasedate na price o bitcoinu i ostalim budalastinama i sarenim lažama...nijedan pravi IT strucnjak/programer Vam to neće savetovati...te price tipa obogatio se od moje kosinice deverove cerke zet bla bla su izmisljene za kompjuterski polupismene ljude. > > Za te pare bolje naucite dobro strani jezik, savrsite neki zanat , podignite pasos i bezite sto dalje od ove zemlje :) bice Vam deca zahvalna. Moja cerka se ljutila sto sam joj podigla hrvatski pasos, citava frka bila u kuci a sada od skoro celog drusva ima sansu da ode cim zavrsi skolu i zivi kao punopravan gradjanin bilo gde u EU.. > > ...i naravno...ne govorite "prijateljima" da imate lovu...jer cete ostati bez oboje ....na zalost...niti pristajtte na ortacenje > > srecno.... > Moj rodjeni brat zivi od tih sarenih laza zvanih bitcoin vec tri godine ;) Ovakve odgovore cesto cujem, ja nisam mogla da objasnim mojoj strini kako to i od cega zivimo, bili su ubedjeni da mi je muz neki krimos :) ali dok vecina ljudi shvati, da su kriptovalute vec odavno aktulne a kod nas tek ove godine pocelo o njima da se prica, procice im voz...
2018 01 09
neka, neka...srecno....
2018 01 09
Nema mesta paranoji. Ovo nije multilevel marketing :) U pitanju je potpuno prirodan spoj finansija i tehnologija. Digitalizacija novca je neminovna. Internet i napredni softveri začeli su potpuno novu eru u svetu finansija. Najpre smo imali internet banking, pa mobilni banking, sad imamo digital banking. Ideja o prevazilaženju klasičnog novca raste i tek će rasti…a naši praunuci će sa podsmehom čitati kakav smo otpor imali oko svega… Kriptovalute ne možete doštampavati bez pokrića, falsifikovati, ne trebaju im filijale, ekspoziture… potrebno je samo učenje… i u trenutnoj situaciji, malčice hazarderskih sklonosti :) Svakim danom sve nas je više…
2018 01 12
> Penellopa: > ne budite naivni pa da nasedate na price o bitcoinu i ostalim budalastinama i sarenim lažama...nijedan pravi IT strucnjak/programer Vam to neće savetovati...te price tipa obogatio se od moje kosinice deverove cerke zet bla bla su izmisljene za kompjuterski polupismene ljude. > Za te pare bolje naucite dobro strani jezik, savrsite neki zanat , podignite pasos i bezite sto dalje od ove zemlje :) bice Vam deca zahvalna. Moja cerka se ljutila sto sam joj podigla hrvatski pasos, citava frka bila u kuci a sada od skoro celog drusva ima sansu da ode cim zavrsi skolu i zivi kao punopravan gradjanin bilo gde u EU.. > ...i naravno...ne govorite "prijateljima" da imate lovu...jer cete ostati bez oboje ....na zalost...niti pristajtte na ortacenje > srecno.... Imam ja Hrvatski pasos
2018 01 19
1 2