Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Trazim pomoc,koji puder da kupim??

Imam masnu T zoni.Revlon koristim i od svih u toj nekoj ceni,on mi je najbolji. Ako postoji nesto bolje od ovog,da vise matira,da po par sati ne prosijam,treba mi za vencanje Citala sam da je sensai dobar,estee lauder dw Ali bih volela ako neka devojka ima iskustva sa nekim od ovih ili sa nekim drugim koji je dobar. Cena nije bitna,samo da je provereno dobar
2018 01 13
Hvala devojke,♥️jel moze jos neki predlog?
2018 01 14
Ovako, moj recept koji zaista deluje, zalepi te i sminka ne mrda bukvalno ceo dan :) umijem se, namazem matirajucu micelarnu vodu Avene, verovatno moze bilo koja druga,zatim namazem Benefit prajmer the pore fessional i pustim 5 min da lepo upije i osusi se. Naravno dobro hidriram podocnjake. Kad sve upije bjuti blenderom nanesem na celu te zonu matirajuci providi puder u prahu ili kamenu, svejedno je, zabelim se bas pa visak skinem cetkom. Onda preko toga puder Max Factor face finity all day flawlees 3 in 1 prstima i doradim cetkom da lepo razmazem. Nasminkam oci pa podocnjake zalepim, korektor i banana puder, stavim bronzer i ostala cula i onda ponovim bjuti blenderom i matirajucim puderom po T zoni. Opet se zabelim, skinem visak cetkom ali naprskam bogato Mac fix + koji slegne svu sminku, uopste nisi praskast, odlicno setuje sminku. Znam da je teza varijanta za lice ali si za specijalne prilike mirna. Posle 5-6 sati eventualno se malo tapnem onim papiricima za matiranje :)
2018 01 14
Vichy dermablend 3D...I ja imam masnu T zonu...Odlican je...Prekriva sve nedostatke..2600 din Obican dermablend nije nesto...Ali 3D je super
2018 01 14
Hvala devojke.Za Vichy 3D sam dobila danas privatnu poruku da je savrsen.Vanjaslovenija,hvala bas si opsirno objasnija😘 Za tebe kao i za mene ne vazi pravilo,manje je vise😀 Ja to uvek volim da natrpam,salim se.To zvuci puno za devojke koje se umereno sminkaju(puder i maskara)ali koliko god da zvuci previse,visak uvek spadne,bolje nego da fali ili da se na slikama ne vidi sminka Sve se to lepo izblenduje i fiksira😂😂♥️♥️♥️
2018 01 15
Nema na cemu, znam koja je muka sa tom T zonom i koliko volimo da smo mat :) jeste teza varijanta ali za posebne prilike je savrsena kombinacija :)
2018 01 15