Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Uzorci u BG-u

Devojke, da li neka od Vas zna koje parfimerije/apoteke daju uzorke krema, pudera i sl? Ja sam pre neki dan obilazila parfimerije, hocu da kupim neku kvalitetnu kremu a imam osetljivu kozu pa ne bih bas da dam tolike pare za nesto sto mi ne odgovara. Nijedna parfimerija ne da uzorke, a meni to nije jasno. Onaj tester koji stoji u parfimeriji ne znaci nista, jer kremu da bi isprobao treba da prodje malo vremena, nije bas kao parfem svidi Vam se i uzmete odmah. U inostranstvu svi brendovi daju testere, ovo kod nas je stvarno pravi bezobrazluk jer sam sigurna da uzorke dobijaju sve parfimerije.
2018 01 14
Da dobijaju ih,ali daju testere jedino ako kod njih uzmete nesto u vecoj vrednosti,tada ubace par uzoraka.Meni svaki put u Sephori kad je racun veci od 5000 daju bas dosta uzoraka.Jednom prilikom racun mi je bio 20000 i dali su mi punu kesu uzoraka kremica,pilinga,parfema,a onda sledeci put racun 4500 i nista sem racuna ne spakovase 😆 Tako je verovatno i sa drugim parfimerijama.Nisam sigurna posto u Sephori kupujem... samo pretpostavljam da je tako.
2018 01 14
U Lily apotekama daju uzorke npr Logona kozmetike
2018 01 14
> silver.shine: > Da dobijaju ih,ali daju testere jedino ako kod njih uzmete nesto u vecoj vrednosti,tada ubace par uzoraka.Meni svaki put u Sephori kad je racun veci od 5000 daju bas dosta uzoraka.Jednom prilikom racun mi je bio 20000 i dali su mi punu kesu uzoraka kremica,pilinga,parfema,a onda sledeci put racun 4500 i nista sem racuna ne spakovase 😆 Tako je verovatno i sa drugim parfimerijama.Nisam sigurna posto u Sephori kupujem... samo pretpostavljam da je tako. Ja sam u Sephori kupila Chanel parfem i ni tada mi nisu dali ni jedan jedini uzorak. Verovatno to rade nasumice, nekome daju a nekome ne. Po meni uzorci trebaju sluziti nekome da isproba proizvod i vidi da li mu odgovara, a ne da budu poklon uz kupovinu.
2018 01 14
Pa naravno sto bi neko dao 100€ za kremu a da ne zna ni da li mu odgovara...
2018 01 14
> andres: > Prijateljica je radila u parfimeriji..... u pocetku su davali uzorke; ali.... posto je ovo Srbija, neke stalne musterije su se navukle na uzorke, tako da je sef prodavnice ukinuo uzorke i rekao devojkama da ih daju na osnovu procene.... :) > Sto se tvog slucaja tice.... nabolje je da nadjes neku devojku koja vec koristi kremu, koju bi ti zelela da isprobas..... razmenite iskustva i kupis od nje manju kolicinu koliko ti je potrebno da vidis da li ti odgovara ;) Dobra ideja, Andres, ali mislim da cu ipak kupiti van Srbije kremu jer cu tamo dobiti uzorke koje pozelim pre nego sto se odlucim da kupim :) Idem u Juznu Koreju za 14 dana :) Ako neko zeli uzorke, neka mi se javi :)
2018 01 14
> andres: > A gde ces s` mackom :") pasce u depresiju :,'( Cuvace je koleginica 😍
2018 01 14
> JelenaSokic: > > andres: > > Prijateljica je radila u parfimeriji..... u pocetku su davali uzorke; ali.... posto je ovo Srbija, neke stalne musterije su se navukle na uzorke, tako da je sef prodavnice ukinuo uzorke i rekao devojkama da ih daju na osnovu procene.... :) > > Sto se tvog slucaja tice.... nabolje je da nadjes neku devojku koja vec koristi kremu, koju bi ti zelela da isprobas..... razmenite iskustva i kupis od nje manju kolicinu koliko ti je potrebno da vidis da li ti odgovara ;) > Dobra ideja, Andres, ali mislim da cu ipak kupiti van Srbije kremu jer cu tamo dobiti uzorke koje pozelim pre nego sto se odlucim da kupim :) Idem u Juznu Koreju za 14 dana :) Ako neko zeli uzorke, neka mi se javi :) Hoću ja uzorke, ako nađeš :)
2018 01 18
> Jela19: > > JelenaSokic: > > > andres: > > > Prijateljica je radila u parfimeriji..... u pocetku su davali uzorke; ali.... posto je ovo Srbija, neke stalne musterije su se navukle na uzorke, tako da je sef prodavnice ukinuo uzorke i rekao devojkama da ih daju na osnovu procene.... :) > > > Sto se tvog slucaja tice.... nabolje je da nadjes neku devojku koja vec koristi kremu, koju bi ti zelela da isprobas..... razmenite iskustva i kupis od nje manju kolicinu koliko ti je potrebno da vidis da li ti odgovara ;) > > Dobra ideja, Andres, ali mislim da cu ipak kupiti van Srbije kremu jer cu tamo dobiti uzorke koje pozelim pre nego sto se odlucim da kupim :) Idem u Juznu Koreju za 14 dana :) Ako neko zeli uzorke, neka mi se javi :) > Hoću ja uzorke, ako nađeš :) Dogovoreno. Kad se vratim poslacu ti neke 😊 podseti me samo u inboxu posle 9tog februara ❤
2018 01 19