Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mislim da sam prevarena?Da jesammm

Ovako u pitanju je 250din sa ptt za lak..Nije puno al???? Uplatila sam pos netom u sredu clanica je rekla da ce poslati taj dan ako ne u cetvrtak ujutru..Od paketa ni danas nista nema ga..Pisem joj ovde neodgovara i sms na br.trl ni tamo mi neodgovara..Aj sacekam jos malo??
2018 01 19
Ko je doticna? :s
2018 01 19
> Prase021: > Ko je doticna? :s Objavicu ko je?Nego aj da sacekam jos malo otkud znam mozda gresim,ali cisto sumnjam..I nemogu da verujem da za 250 din kaljaju obraz..Pitam je jel stigo novac kaze jeste hvala punooo..i to je kraj komunikacije
2018 01 19
Dzaba sve,adminka ne resava nista,samo ulazi na sajt i ne radi nista. Prevaranti haraju. Nije im stalo da ovaj sajt funkcionise kako treba. Zao mi je bas :(
2018 01 19
> Marylin: > Dzaba sve,adminka ne resava nista,samo ulazi na sajt i ne radi nista. Prevaranti haraju. Nije im stalo da ovaj sajt funkcionise kako treba. Zao mi je bas :( Videcemo prijavila sam adminki nadam se da ce reagovati..A i stavila sam doticnu u crnu listu..
2018 01 19
Pa ako ste je stavili u crnu listu onda ste sigurni da Vas je prevarila pa zasto onda ne ostavite i link do profila ?
2018 01 19
Nemogu link nece to kod mene zato sam slikala sve jer nemogu drugacije
2018 01 19
Kako onda mi da znamo sa kojom clanicom da ne saradjujemo ?
2018 01 19
Pa kako je marylin odmah nasla? mojekrpice.rs/ljubinka12-160328 Evo jedino ovako mogu i da uslikam
2018 01 19
Pa ne mora da znaci da Vas je prevarila ,preporuceno nema garantovani rok isporuke danas za sutra . Stigne ,ali ne mora da znaci , pogotovo ako Vam posta ne radi svakog dana, ima pravila kojim danima isporucuje itd ..Nije lepo sto Vam ne odgovara ,mozda ne moze da Vam odgovori odmah i ko zna sta . Ne opravdavam ,ako ste u pravu ,to je sramota, ali ako ste zeleli da dobijete danas za sutra ,trebali ste traziti posiljku PE .
2018 01 19
Nije bila logovana 7 dana, ne daj boze mozda joj je nesto iskrslo, nekako mi ne ulazi u glavu da bi neko prevario za 250 din. ;/
2018 01 19
> BabyPink: > Nije bila logovana 7 dana, ne daj boze mozda joj je nesto iskrslo, nekako mi ne ulazi u glavu da bi neko prevario za 250 din. ;/ loguje se preko mobilnog posto se dopisivala sa clanicom u utorak-sredu kad vec svakako je bila ulogovana samo se ne vidi : )
2018 01 19
Onda stvarno nema opravdanja jadno je brukati se za taj novac. Moji pokloni su duplo vredniji. Sramota. Stavite joj podatke u crnu listu.
2018 01 19
Ne mora da znaci, kao sto rece jedna clanica, da Vas je prevarila. Preporuceno pismo yna da "putuje" i po 2/3 dana.
2018 01 19
Da krije se..pisale u utorak sredu a zadnji put bila pre 6 dana..Ako sam pogresila javno cu se izvinuti ali sam sigurna da je prevara neodgovara na poruke krije se zovem je nejavlja se pa ni sa drugog broja nece se javi..A odosada preporuceno mi je uvek stizalo sutradan nije bilo nikakvih problema..
2018 01 19
1 2