Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mislim da sam prevarena?Da jesammm

I meni ne ide u glavu da neko moze bas za 250 din.da se obruka 😐. Inace meni su preporucene posiljke stizale neke odmah sutradan a neke tek posle 3-4 dana.
2018 01 19
Ja iskreno verujem da je tako ,malo je bolesno izmisljati ovakve stvari zbog nekog laka ...Zato sam Vam rekla da ste trebali da sacekate jos malo ... Niste trebali negativan ,crnu listu i sve to dok niste sigurni ,bar taj period da prodje od par dana ..Niste ni Vi krivi ,otkud ste znali ,realno ... Ali realno je i to kada se tako nesto desi ,kome je do dopisivanja i javljanja ..Ni ne vidi se telefon .. Povucite to i izvinite se ,sta cete .Mislim da ce poslati ,ali samo ste trebali da sacekate taj vremenski period .. Negativna i crna lista nece nikuda pobeci ...'Ima bezobraznih ali ima i slucajnosti poput ove ,ako je tako ...
2018 01 21
Nadam se i ja.Sacekacu utorak i oglasavam se..Neznam ja bi bar odg na jednu poruku sms ili se javila na tel zvala sam je..videcemo
2018 01 21
> Icka89: > Ja iskreno verujem da je tako ,malo je bolesno izmisljati ovakve stvari zbog nekog laka ...Zato sam Vam rekla da ste trebali da sacekate jos malo ... Niste trebali negativan ,crnu listu i sve to dok niste sigurni ,bar taj period da prodje od par dana ..Niste ni Vi krivi ,otkud ste znali ,realno ... Ali realno je i to kada se tako nesto desi ,kome je do dopisivanja i javljanja ..Ni ne vidi se telefon .. Povucite to i izvinite se ,sta cete .Mislim da ce poslati ,ali samo ste trebali da sacekate taj vremenski period .. Negativna i crna lista nece nikuda pobeci ...'Ima bezobraznih ali ima i slucajnosti poput ove ,ako je tako ... Nedobi ja lak ni juce ni danas..Niti mi odgovara na poruku..A pitala sam je da mi uslika priznanicu ili posalje broj..Sta joj se sad desilo?A pokusala je lak prodati dva puta.Nazalost prevarant jeste..Da za 250 dinara eeeee
2018 01 24
1 2