Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Nova mobilna ANDROID aplikacija Posta Srbije!

Da li ste isprobali ovu aplikaciju? Ja je juce instalirala, sve podatke za slanje paketa sam unela u njoj i postaru samo se donese broj koji dobijete na kraju unosa i na osnovu tog broja dobije sve podatke o primaocu i ne gubite vreme na cekanje da otkuca sve podatke u posti i diktiranje :") :")
2018 01 30
Zvuci odlicno. Hvala na informaciji. Isprobacu sigurno. Jer kada upadnem u Postu sa 10 paketa, svi polude cekajuci. :P
2018 01 30
Kako da nadjemo aplikaciju? Na App Store mi ne izbacuje nista kada kucam...
2018 01 30
Na sajtu Postexpressa kao pokretno obavestenje negde pri vrhu ide i ovo o novoj aplikacijj. Na kraju istog kliknete na 'ovde' i bicete odvedeni ka aplikaciji. Mada se brzo krece pa treba brzo da reagujete :) Isprobala i fantasticna opcija, inace, stedi vreme. Samo pazite kad saljete sa otkupom da obavezno stavite 'ć', ako je prezime sa 'ić'. I naravno, paznja pri popunjavanju ko placa postarinu, do koliko je dostava i sl, mada se sa sluzbenikom sve proveri na licu mesta, pre stampanja i proveri gramaza paketa, jer vi stavljate svoju okvirno, ali naravno-unosi se njihova.
2018 01 30
Super stvar ako se ide do poste. Meni je trenutno omiljeno da pozovem kurira da dodje da pokupi paket na broj 011 3 607 607. Mada ako je neko u zurbi pa ne moze da ceka kurira kod kuce onda je ovo sa aplikacijom super :)
2018 01 30
Jel moze za iphone telefone? Ja kucam posta srbije ne izadje mi nista.
2018 01 30
Drug je takodje pokusao na Iphone telefonu da skine aplikaciju, ali je nije pronasao, mozda su kreirali samo za android telefone, bar za sada
2018 01 31
Aplikacija je FENOMENALNA! Vec sam slala tako :) Bravo, bravo, bravo! :) Samo pazite da li šaljete vi u posti ili kurirom, da se ne zeznete
2018 02 03
> Grejsi: > Aplikacija je FENOMENALNA! Vec sam slala tako :) Bravo, bravo, bravo! :) Samo pazite da li šaljete vi u posti ili kurirom, da se ne zeznete Ja jos uvek nisam isprobala ... Znaci kada ispunim sve podatke i potvrdim ,dobijem neki broj koji pokazem u posti kada nosim ....? Odnosno , sta ako gramaza nije tacna ,ili neki podatak ,kako cu znati ..?Hvala ako neko ima vremena da detaljnije objasni ..
2018 02 03
Da, dobije se id broj koji se izdiktira u posti. Automatski oni cim ukucaju taj broj, vide sve sto smo mi same unele od podataka. A moze sve da se unese, sve opcije su tu, pregledno je i dva puta se potvrdi, zato mislim i da je mala mogucnost za grešku :) bukvalno 10 sekundi traje slanje na ovaj nacin :) ako je gramaza 200 grama a mi stavimo 100, to nece dirati. Ako stavimo 100 grama a ono je 1 kg, verujem da ce to da primete i da izmene :D
2018 02 03
Haha, bas danas kazem, ruke se pozlatise onom ko napravi ovu aplikaciju, neverovatno ubrzava i olaksava proces, pogotovo meni sto svaki put popunjavam celu adresnicu kada saljem pakete :)
2018 02 03
Imam pitanje u vezi aplikacije. Saljem paket u selo gde nema ulice i broja, a trazi mi da obavezno popunim to polje. Sta navesti u tom slucaju?
2018 02 04
> Bojanaboka990: > Imam pitanje u vezi aplikacije. Saljem paket u selo gde nema ulice i broja, a trazi mi da obavezno popunim to polje. Sta navesti u tom slucaju? Navedite isto selo(naziv mesta) ili nema ulice ,i gde je br ,stavite bb ... Trebalo bi biti ok ,ako prihvata bb .Mene vise buni ona stavka PREUZIMANJE . Navedeno je u posti , i kurir . Pa mi nije jasno na koga se odnosi *preuzimanje* ,na paket od mene koja saljem ,ili se odnosi na preuzimanje paketa koji primalac treba da preuzme . Posto ima i opcija preuzimanje paketa u posti . Logicno je da je ovo prvo ,ali opet sta znam ,malo me buni ta stavka :D
2018 02 05
> Icka89: > > Bojanaboka990: > > Imam pitanje u vezi aplikacije. Saljem paket u selo gde nema ulice i broja, a trazi mi da obavezno popunim to polje. Sta navesti u tom slucaju? > Navedite isto selo(naziv mesta) ili nema ulice ,i gde je br ,stavite bb ... Trebalo bi biti ok ,ako prihvata bb .Mene vise buni ona stavka PREUZIMANJE . > Navedeno je u posti , i kurir . Pa mi nije jasno na koga se odnosi *preuzimanje* ,na paket od mene koja saljem ,ili se odnosi na preuzimanje paketa koji primalac treba da preuzme . Posto ima i opcija preuzimanje paketa u posti . Logicno je da je ovo prvo ,ali opet sta znam ,malo me buni ta stavka :D Ja mislim da se odnosi na preuzimanje paketa, da li donosi kurir ili post restant. Posto mi ne prihvata kako god da ukucam, pitacu sutra u posti i to u vezi paketa pa javljam ☺
2018 02 05
Bila sam u posti. Tako me ladno otkacio da sam mogla da ujedam. Kaze-ne znam ja nista o tome i to kod nas ne funkcionise. I predje covek na drugog klijenta a ja ostala u cudu.
2018 02 05
1 2