Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Problem sa apetitom,pomoc

Evo ovako..Pre dve nedelje dobijem jaku temperaturu i glavobolju znaci da umrem..odem doktoru kaze jaka upala grla i prepise mi andibiotik FORTECA 10 dana da pijem..cim sam poceo piti tablete izgubio sam apsolutno apetit za jelom,naravno temperatura i glavobolja me prolaze u roku od dva dana,mesanjem raznih brufena i analgetika uz antibiotic koji mi je prepisan..Nakon deset dana i ispijenih tableta meni se apetitit uopste ne vraca,evo vec 15 dana stanje isto sto se apetita tice,uopste ne osecam nikakvu glad kao da sam sit,cim malo pojedem nesto na silu odmah krece mucnina..drugih simptoma osim sto nemam apetit nemam,niti me sta boli niti sta osecam..sta bi to moglo biti zna li neko? Da napomenem da planiram u Utorak na duzi put za Nemacku i sada me ovo nacisto ubi u pojam,smrsao sam par kilograma,nista ne mogu da okusim nemam nagon za jelom uopste..A ranije sam mogao jesti za trojicu..msm ako je neko imao slicna iskustva neka mi pise
2018 02 03
Uzmeš idjirot,potopiš ga uveče u 2 dl vode i sutradan ga piješ u gutljajima pre i posle jela,otvara apetit ko lud,pivski kvasac,ili ako ti je gadan uzimaš vitamin b,to sam koristila i pomaže sigurno.
2018 02 03
Mozda si dobio Candidu u stomaku, od antibiotika, jer nisi pio Probiotic,sto se mora u takvim slucajevima. Idi opet do dr.da ti da terapiju za zeludac... Antibiotik i Brufeni su ti napravili haos u stomaku.
2018 02 03
Pivski kvasac (tableta je bolja od praha, makar meni), Oligovit, Vitamin B... To je meni nutricionista prepisao. Pa, pokusaj, ne moze da skodi. P.S. Srecan put. :")
2018 02 03
> Livia8: > Mozda si dobio Candidu u stomaku, od antibiotika, jer nisi pio Probiotic,sto se mora u takvim slucajevima. > Idi opet do dr.da ti da terapiju za zeludac... Antibiotik i Brufeni su ti napravili haos u stomaku. E to za kandidu nisam cuo,msm prvi put danas sam cuo to..kazu simptomi su beo jezik a meni jezik skroz beo..citao sam da je jako zajebana ako se ne drzi pod kontrolom bas malopre sam uzeo daktanol gel da zvacem..dal bre moguce da mi se to g***o rasirilo i u stomaku,ako jeste kako da iskorenim to..?
2018 02 03
Onda je Candida...Idi do lekara da ti prepise terapiju. Candida je zeznuta do bola...Imala sam slican problem...Dobio si je zato sto uz antibiotike i analgetike nisi pio zaštitu za zeludac i stomak. Moze da se iskoreni dobrom terapijom i ishranom.... Bice to ok...Javi sta je bilo kod lekara.... Srdacan pozdrav.
2018 02 03
Uzmi sto pre probiotik koji sadrzi bulardi, Medikobiotik ti je najjeftiniji i ima ga u Liliju, ispij tih 10 kapsula, ne moze gore da ti bude, a sigurno ce donekle pomoci. Ako je zaista kandida, ne uzimaj kvasac, kupi caj hajducice i pij ga svaki dan koliko mozes, nije bas ukusan, ali je odlican za zeludac, sta god da je problem
2018 02 04
> Livia8: > Onda je Candida...Idi do lekara da ti prepise terapiju. Candida je zeznuta do bola...Imala sam slican problem...Dobio si je zato sto uz antibiotike i analgetike nisi pio zaštitu za zeludac i stomak. Moze da se iskoreni dobrom terapijom i ishranom.... > Bice to ok...Javi sta je bilo kod lekara.... > Srdacan pozdrav. 👍
2018 02 04
Odi lekaru,svakako!Krvna slika je neophodna u ovoj situaciji.Do tada,kupi neki simbiotik,tako trazi u apoteci.Takodje,vitamin b complex pozitivno utice na apetit.Verovatno ces raditi briseve grla,kao i koprokulturu na bakterije i gljivice. Ozdravi brzo i javi kako si!☺ Pozz
2018 02 04
Moj savet.. Pored ostalih članica sa kojima se naravno slažem. Tražite od doktora da uradite nalaz na heliko bakteriju.. Moj otac je imao sličan problem.. Mučnina, smanjen apetit, smršao je 15kg za mesec dana.. Kad se uspostavi koja je bakterija dobićete i adekvatnu terapiju. Sve najbolje želim.. I šta god da je nije ništa što ne može da se izleči i kontroliše. Samo pozitivno..
2018 02 05
Hejj candida verovatno. uzmi Nistatin pitaj u apoteci. I sto se ishrane tice obavezno izbegavaj secer i mlecne proizvode. Medinicar sam, na fakultetu. :D naravno niko to ne moze dati dijagnozu ovako potrebne su dodatne analize zbog nespecificnih simptoma. Ali kazem , najverovatnije Candida.
2018 02 06
> nezaboravime: > Hejj candida verovatno. uzmi Nistatin pitaj u apoteci. I sto se ishrane tice obavezno izbegavaj secer i mlecne proizvode. Medinicar sam, na fakultetu. :D naravno niko to ne moze dati dijagnozu ovako potrebne su dodatne analize zbog nespecificnih simptoma. Ali kazem , najverovatnije Candida. Kakvih nespecificnih simptoma?
2018 02 06