Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je moguce??

Prodajem nove artikle po fabrickoj, nabavnoj ceni, za 200 dinara i clanice postavljaju pitanja - Da li moze popust - Da li moze gratis postarina - Da li mogu da slikam iz dvesta uglova - Da li moze da se slika i dobije racun - Da li mogu da im cuvam mesec dana artikal itd itd Ne znam da li svi imate takva iskustva ali jel radi nekome ovde ponekad bar malo logika? Kako da se dobije gratis postarina na artikal od 200 din, ja je platim 100, 150 din i sta zaradim 50 din??? :') :') :') ne prodajem vazduh i maglu, ako kosta neso 200 a ja dobijem 50 znaci da sam u minusu, pritom naznaceno je da nije moj nakit :D Sta mislite o ovom ponasanju, u cemu je problem, ja ne razumem :)
2018 02 04
Malopre sam pregledala tvoj profil i definitivno bi me bilo sramota da trazim nizu cenu ili dzabe postarinu na nov nakit :| Posebno na vec toliko nisku cenu. Kapiram da ljudi zele sto manje da plate, ali zna se gde je granica.
2018 02 04
Moguce je. Mene pitaju za novu stvar koja kosta 2000 da li moze za 400....ali probaju...obicno i spustim kad prodajem nosenu stvar, novu ne..... ili me udave kao uzece vise predmeta ja kazem ok moze onda veliki popust i tada mi posalju link nekog najjeftinijeg artikla i 10 stvari koje poklanjam :)))))
2018 02 04
ali na mene se cesto i naljute i kao drcno odgovore, haos :)
2018 02 04
Malo off topic, ali meni se letos desilo da sam htela da kupim od jedne članice dve haljine, pa sam pitala da li bi mogao neki popust, pošto uzimam više, opet i 100- 200 din znači, taman za ptt :) u fazonu ako može- može, ako ne- ne, a članica mi uopšte nije odgovorila nista već sam posle jedno dve nedelje videla da su prodate obe haljine, baš mi je bilo krivo jer su mi se baš svidele, svakako bih ih kupila, mogla je bar da kaže "Cena je fiksna" i to je... :(
2018 02 06
Sve je ovde moguce ,napisala sam velikim slovima SAMO PRODAJA i dalje me pitaju za zamenu .... x-)
2018 02 12