Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li Vam se desava?

Pre neki dan sam prodala contur stik Kiko, poslala kupcu sve po dogovoru jos uz to stvaila sjaj za usne skoro nov i olovku kao poklon jer zelim da se resim viska a nisu bile moje boje. Poslala paket, ubrzo posle toga poslala poruku da je paket poslat. Od kupca ni glasa, nisam zelela da zovem jer mozda je u guzvi necu da smetam. Paket je pruzet, meni stize novac. Proslo je ceo dan ona nema da se javlja. Ja poslala poruku da li je sve u redu, nikakav odgovor nisam dobila. Ni pozitivan ni negativan. Nisam u fazonu sad da je zivkam valjda bi se javila da je nezadovoljna. Ovo mi se desilo jos nekoliko puta, em ne znam da li je ok, em ne dobijem ocenu. Bas mi je to bezveze :/ Da li se Vama to nekad dogadjalo? :)
2018 02 05
Više puta...nemam objašnjenja...
2018 02 05
Verovatno bi kupac odreagovao da nesto nije bilo u redu. Uredno ste pitali, navaljivanje ne vredi :/ Postoji i mogucnost da ce se javiti za koji dan, meni se to desavalo, u guzvi su ili zaborave ili nesto trece....
2018 02 05
Meni se desavalo da se kupac javi da je sve okej i sve super, ali ne ostavi ocenu.. a redovno je na sajtu.. A desavalo mi se i da mi recimo neki kupac javi da je sve super a ocenu dobijem posle 10ak dana.. Zaista nema pravila.. Ocigledno je samo do toga na kakvu osobu naidjete.. Drugog objasnjenja nema..
2018 02 05
Дешава се. Није лепо . Ал идемо даље .
2018 02 05
Imam bar 7 utisaka koji nisu dati... a sve ok proslo. Nekad dosadjujem par dana za taj utisak, kazu ok vaziii i nistaaa.
2018 02 05
Cesta pojava,ali ne samo na ovom sajtu...
2018 02 05
Desava se cesto, jer dosta njih otvori profil samo da bi mogli da kupe, ne znaju ni da treba da jave da li je sve ok, ni da ostave ocenu. Pa im bude cudno ako im posaljemo poruku sa takvim pitanjima. Pretpostavljam da misle da je to kao na nekom sajtu, recimo Legend ili H&M, gde se samo naruci i preuzme i to je to. :")
2018 02 05
Ma meni utisak nisu ostavile clanice koje imaju 50+ i 100+ utisaka, vrlo dobro znaju kako funkcionise a ja nisam zelela da insistiram, preko poruka sve ok a utiska nigde. Sigurno 4-5 puta se desilo tako. I uzasno, uzasno me nervira jer sam jos uvek nova i znaci mi svaki utisak.
2018 02 05
Meni se to desilo nekoliko puta...nemam objasnjenje.Isto tako clanica me pita da li bih joj poklonila predmet svidja joj se,a nema novca trenutno,i ja hajde poklonim-realno nije bilo nista preskupo niti nesto sto ne mogu da prezalim,clanica uredno preuzme predmet i ni traga ni glasa od nje.Ja pisala je li sve u redu,je li zadovoljna...nista,a redovno je na sajtu.Tek nakon 3-4 meseca stize poruka i to sledece sadrine-Stiglo je,ok je-nigde utiska,ni hvala,nista...tako da sve je moguce 🤣
2018 02 05
> joki.koki: > Meni se to desilo nekoliko puta...nemam objasnjenje.Isto tako clanica me pita da li bih joj poklonila predmet svidja joj se,a nema novca trenutno,i ja hajde poklonim-realno nije bilo nista preskupo niti nesto sto ne mogu da prezalim,clanica uredno preuzme predmet i ni traga ni glasa od nje.Ja pisala je li sve u redu,je li zadovoljna...nista,a redovno je na sajtu.Tek nakon 3-4 meseca stize poruka i to sledece sadrine-Stiglo je,ok je-nigde utiska,ni hvala,nista...tako da sve je moguce 🤣 Zato ja vec imam odprilike broj clanica kojima bih poklonila nesto, ostalima ne, mozda gresim ali smatram da postoje osobe koje to ne zasluzuju. Vec godinama saljem u decije selo i bolje tako i da ostane, koliko god da ovde nekome treba nesto ne zelim da ispadam budala. Mozda je moj stav za osudu ali...
2018 02 05
Cesta pojava.
2018 02 05
> Bojanaboka990: > > joki.koki: > > Meni se to desilo nekoliko puta...nemam objasnjenje.Isto tako clanica me pita da li bih joj poklonila predmet svidja joj se,a nema novca trenutno,i ja hajde poklonim-realno nije bilo nista preskupo niti nesto sto ne mogu da prezalim,clanica uredno preuzme predmet i ni traga ni glasa od nje.Ja pisala je li sve u redu,je li zadovoljna...nista,a redovno je na sajtu.Tek nakon 3-4 meseca stize poruka i to sledece sadrine-Stiglo je,ok je-nigde utiska,ni hvala,nista...tako da sve je moguce 🤣 > Zato ja vec imam odprilike broj clanica kojima bih poklonila nesto, ostalima ne, mozda gresim ali smatram da postoje osobe koje to ne zasluzuju. Vec godinama saljem u decije selo i bolje tako i da ostane, koliko god da ovde nekome treba nesto ne zelim da ispadam budala. Mozda je moj stav za osudu ali... Da,da...tacno tako,bolje u decije selo.Samo ja tada nisam imala iskustva toliko i mislila sam da svi razmisljaju ko ja :-) ali sam se presla :-(
2018 02 05
Meni se vec desilo par puta... Ili javi se i kaze sve je super a ne ostavi ocenu... Ili sto je vec jedna clanica rekla, ostavi utisak posle 10ak dana...
2018 02 05
> mari01: > Pre neki dan sam prodala contur stik Kiko, poslala kupcu sve po dogovoru jos uz to stvaila sjaj za usne skoro nov i olovku kao poklon jer zelim da se resim viska a nisu bile moje boje. > Poslala paket, ubrzo posle toga poslala poruku da je paket poslat. > Od kupca ni glasa, nisam zelela da zovem jer mozda je u guzvi necu da smetam. > Paket je pruzet, meni stize novac. Proslo je ceo dan ona nema da se javlja. Ja poslala poruku da li je sve u redu, nikakav odgovor nisam dobila. Ni pozitivan ni negativan. Nisam u fazonu sad da je zivkam valjda bi se javila da je nezadovoljna. > Ovo mi se desilo jos nekoliko puta, em ne znam da li je ok, em ne dobijem ocenu. Bas mi je to bezveze :/ > Da li se Vama to nekad dogadjalo? :) x-) vise puta ☺️☺️☺️
2018 02 05
1 2