Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

NETFLIX - trazim nekoga ko bi podelio mesecnu clanarinu

Cao devojke :) Trazim zainteresovanu koja bi zelela da podelimo troskove za sajt Netflix. Mnogo mi je da placam sama 12e mesecno, kada cak 4 osobe mogu gledati u isto vreme. Ko nije upucen, Netflix omigucava gledanje svih filmova i serija u HD-u, bez rizika od virusa, raznih vrsta scamova kao na drugim sajtovima za gledanje. Meni su se torenti smucili, cekanje 100 godina da skinem film, ovo je mnogo bolja opcija za 600-700 dinara mesecno kada bi podelile na 2 osobe, ili 3-4, 4 je maksimum :)
2018 02 06
Imam Netflix, dao nam je drug iz USA za dž i koristimo ga rado i zaista je super stvar. Jedini je problem što postoji restrikcija tj. samo USA, Kanada i UK imaju pun pristup i mogu da gledaju apsolutno sve ponuđene sadržaje. Postoje VPN programi preko kojih je moguće lažirati lokaciju, čak možeš i da platiš VPN ali ga Netflix otkrije, banuje i onda nemaš nikakav pristup. Takođe imamo AndroidBox preko kojeg gledamo sve, od kablovskih kanala (domaćih i stranih) do filmova i serija preko Kodi-ja, Stremio itd. Odjavili smo kablovsku i iskreno smo prezadovoljni. Da ne skrećem sa teme, 12$ je mnogo za ograničene sadržaje koje možeš da gledaš i preko Kodi-ja a da ti čak ne treba AndroidBox, već samo dobra i brza konekcija. Da ne gnjavim više, sve što te interesuje, piši slobodno u inbox.
2018 02 06
Ja bih kupila Android Box, videh na instagramu da mnogi slobodno gledaju sadrzaje preko neta na tv-u, imas li mozda preporuku za neki, ne toliko skup? :D
2018 02 08
Hvalaaa, svakako ih sada ima i kod nas, pogledacu sta ima u ponudi :)
2018 02 09
Nema na čemu, pogledaj sve dobro jer se kod nas dosta ugrađuju, ne žuriš nigde, možda budu i neke akcije.
2018 02 09