Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hahaha haha :-)

Kaže članica u opisu predmeta: "Nov dzemper. Prodajem ga jer mi ne odgovara veličina. Veličina univerzalna." 😀😁😂😃😅😆
2018 02 08
😂😂😂
2018 02 08
Nebuloza, "zaigrala se" 😂 :) Licno me nerviraju "univerzalne velicine"
2018 02 08
A kad vidim "elegantna trenerka" ili "elegantne helanke".. Zamisljam je u trenerci i stiklama na nekoj svadbi ,:)
2018 02 08
Ja sam se bas iskreno nasmejala kada sam naletela na opis predmeta gde za materijal pise: plav. 😂
2018 02 08
> AnitaMaldo: > Kaže članica u opisu predmeta: > "Nov dzemper. Prodajem ga jer mi ne odgovara veličina. Veličina univerzalna." 😀😁😂😃😅😆 Iskrena da budem, nekoliko puta mi se desilo da odem u butik i pitam koje velicine imaju, i prodavacica kaze samo jednu, tj. univerzalna je bluza, ja probam i velika mi je. A nosim XS-S, mislim da je univerzalna velicina vise za osobe koje nose veci S, M, L i eventualno XL, u zavisnosti od materijala. Jer se neki materijali rastezu, a neki ne... Sve u svemu, eto, desava se da nam ne odgovara svima univerzalna velicina. :")
2018 02 08
> CokaPozarevac: > > AnitaMaldo: > > Kaže članica u opisu predmeta: > > "Nov dzemper. Prodajem ga jer mi ne odgovara veličina. Veličina univerzalna." 😀😁😂😃😅😆 > Iskrena da budem, nekoliko puta mi se desilo da odem u butik i pitam koje velicine imaju, i prodavacica kaze samo jednu, tj. univerzalna je bluza, ja probam i velika mi je. A nosim XS-S, mislim da je univerzalna velicina vise za osobe koje nose veci S, M, L i eventualno XL, u zavisnosti od materijala. Jer se neki materijali rastezu, a neki ne... Sve u svemu, eto, desava se da nam ne odgovara svima univerzalna velicina. :") U pravu ste. Prosto nije do te univerzalne velicine vec do samog kroja/modela odredjenog predmeta. Samo se clanica nije lepo izrazila u oglasu rekla bih 😊
2018 02 08
Meni je smesnija jedna clanica koja je napisala u opisu: Novo, nenoseno, obuceno samo par puta! :')
2018 02 08
Ja sam par puta naletela na oglas za cizme gde pise nesto kao '''nove, nenosene, preudobne'' :/ Nije problem i ako jesu nosene, ali kako moze da zna da su preudobne ako ih nije nosila :D
2018 02 11
A ima i ovoga u naslovu stoji Novo ,ti se zaneses ,blenes ko budala a u opisu pise *Samo oprano * ili *Samo jednom obuceno * Novo je Novo i tu nema sta ..........
2018 02 13