Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nove clanice

Iskustvo novih clanica na sajtu? Ne znam da li je bila ova tema vec na sajtu,ali evo da je otvorim :)
2018 02 13
Moje iskustvo kao nove članice je izuzetno pozitivno :D Prvi oglas koji sam objavila su bile letnje sandale, i jedna devojka se javila u roku od jednog dana da će ih kupiti. Drago mi je što je imala poverenja u mene, kao članicu sa tek jednim danom iskustva ovde :") Sve je proteklo odlično, kao podstrek za dalju prodaju :)
2018 02 13
Ja sam uvek imala pozitivna iskustva, svaka komunikacija i saradnja je bila odlicna. Razocarana sam kada vidim opste stanje na sajtu ali sto se mene licno tice zadovoljna sam. ☺
2018 02 13
Ja se inace ne oglasavam cesto na forumu ali ova tema mi se jako svidela, pa sam odlucila da se ukljucim. Jos malo pa ce biti godinu dana kako sam na "krpicama" I moram priznati, opasno sam se navukla. Svidja mi se koncept, svidja mi se kako je uredjen sajt i uglavnom mi se svidja I drustvo koje se ovde skuplja. Volim garderobu i kao i vecina zena uzivam u njoj. Iskustava sam imala raznih, ali ni jedno ne bih okarakterisala kao lose ili negativno. Bilo je problema, naravno, ali nista sto bi me odvuklo na drugu stranu (tj na drugi prodajni sajt). Ponekad, citajuci forum, imam utisak da su clanice stalno necim nezadovoljne i da se stalno na nesto zalimo, ali treba imati u vidu da je ovo potpuno besplatna platforma za prodaju, kupovinu, razmenu i druzenje I da je kao takva i pored svih problema fantasticna I korisna. "Krpice" imaju svoju specficnost i draz I meni je jako drago da sam ih pronasla.
2018 02 13
Takodje za sada su sve pozitivna iskustva,ja sam "naletela" na sve korektne clanice,nadam se da ce tako i ostati ☺. Novim clanicama zelim svu srecu i lepu saradnju u buducnosti ☺🍀
2018 02 13