Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ostavljanje utisaka

Znam da se u par navrata pisalo o tome,ali,eto,da se podsetimo ove pojave na sajtu!Devojke,kakvo je vase iskustvo na ovu temu?Mene su,do sada,čak šest puta uskratili za isto.
2018 02 26
T
2018 02 26
> Jelenafalcon: > Trudicu se da mislim da mozda nemaju vremena ili da su eto mozda zaboravile...Da su,kad dobiju to sto traze, clanice toliko happy da zaborave da ostave utisak...Necu da mislim o tome da smo mozda postale toliko sebicne i sujetne da ne mozemo da podnesemo da nekom damo taj mali plusic.Mada osnovno pravilo je kolko ja znam,jer sam do skoro bila ulogovana na drugom sajtu,da se posle svake kupoprodaje,razmene,ostavi utisak-to je kao neki Bonton prilikom ovakve vrste razmene/prodaje robe.Znaci- osnovni bonton.A sa druge strane tako doprinosis svim drugim clanicama,jer im ukazujes na to sa kakvom osobom saradjuju.Ja sam relativno nova ovde,slobodno me ispravite ako gresim.Imala sam i ja par cudnih situacija.Najvise mi se svidjaju one kad ja ostavim plus a meni nema ni plus ni minus😄😄😄onda sam shvatila da je to kao fora neka u fazonu ajde da se pravimo ludi...jer mi ne pada na pamet da jurim nekog za taj isti plus,kao sad su me zeznule-vazno da je meni srce na mestu tj.da znam da nikog nisam zajeb...Tako da draga,ne opterecuj se uopste oko tih plusica,gledaj da nemas minuse i uzivaj😄
2018 02 26
Meni se desilo do sada jedno dva - tri puta da članice nisu ostavile utisak. Jedna je bila nova, a pritom i starija gospođa koja se nije baš snalazila na sajtu pa nisam htela da je cimam za taj jedan utisak iako je u privatnoj poruci bila oduševljena ☺ Druga je imala znatno više utisaka od mene ali svejedno mi nije ostavila utisak, iako sam je podsetila posle nekog vremena. Tek kad sam izbrisala utisak onda mi se javila i rekla da mi je ostavila utisak i zamolila me da ponovo napišem svoj. I tako dalje... Sve u svemu, meni je nekako najbitnije da su kupci zadovoljni i da se otarasim viška stvari, ali slažem se da je svakako lepo i korisno dobiti i (javnu) pohvalu 😊😊
2018 02 26
Meni nedostaje preko 10 utisaka.. Dok sam bila nova članica cimala sam se više oko toga i opominjala članice da ostave utisak. Sad se ne opterećujem, ako mi ne uzvrate utisak obrišem svoj ako sam ga uopšte prva i ostavila. Što reče MarinaBambina najvažnije je da se rešimo viška stvari i eventualno nadoknadimo manjak novca. ☺
2018 02 26
> xsantipa: > Znam da se u par navrata pisalo o tome,ali,eto,da se podsetimo ove pojave na sajtu!Devojke,kakvo je vase iskustvo na ovu temu?Mene su,do sada,čak šest puta uskratili za isto. Draga moja ,isto . Ja sam cak par puta ostavila utiske ,ali sam ih kasnije obrisala jer se devojke nisu udostojile da ostave utisak . Cak i kad sam kupovala od njih .
2018 02 26
> xsantipa: > Znam da se u par navrata pisalo o tome,ali,eto,da se podsetimo ove pojave na sajtu!Devojke,kakvo je vase iskustvo na ovu temu?Mene su,do sada,čak šest puta uskratili za isto. Desilo se i meni ali to je uglavnom bilo od clanica bez utisaka... valjda devojke naprave profil samo dok kupe nesto i ne ulaze vise na sajt
2018 02 26
Ja sam nailazila na starije clanice koje sh napravile nalog da kupe tu jednu stvar i nikada se nisu vratili na ovaj sajt. Tako da sam tokom svih ovih godina ostala bez sigurno 15 utisaka 🤗 ali kako god, utisci nisu neko merilo, imala sam super saradnje i sa clanicama bez ijednog utiska.
2018 02 26
Takodje,desava se,ja svakako ostavim utisak,kad clanica sa vise utisaka ne ostavi obrisem posle nekog vremena a clanicama koje su bez utisaka ostavim iako one meni ne,i ne brisem kako bi drugi znali da su ipak pouzdane i da su uredno preuzele paket. Svaka od nas je pocela nekako i ti prvi najvise znace.
2018 02 27
Kada god ja kupim nesto obavezno ostavim utisak tako da..^^
2018 04 07