Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li dajete poklone uz kupovinu?

Zanima me koliko clanica pokloni ponesto uz kupovinu. Ja recimo uvek poklonim makar neku sitnicu, cak i uz predmet od 100 din koji prodam. Zanima me da li jos neka clanica praktikuje ovo. 😊 jedine clanice od kojih sam uz kupovinu dobila nesto to su CokaPozarevac i Marilyn 😍
2018 02 26
Meni si poklonila :) jako sam zadovoljna & cizmicama -lagane i lepe ..a poklon je poseban ..jos kad sam otvorila tasnicu .....( taman da me ne bije maler ) ... odusevljena sam ..... :* hvala od SRCA <3
2018 02 26
> JelenaSokic: > Zanima me koliko clanica pokloni ponesto uz kupovinu. Ja recimo uvek poklonim makar neku sitnicu, cak i uz predmet od 100 din koji prodam. Zanima me da li jos neka clanica praktikuje ovo. 😊 jedine clanice od kojih sam uz kupovinu dobila nesto to su CokaPozarevac i Marilyn 😍 To je vrlo lep gest :) Ja nisam do sada, ali bih, zato me zanima sta poklanjate? Pretpostavljam da je nesto lakse po gramazi da ne poremeti cenu postarine, ali sta npr.?
2018 02 26
Da i ja poklanjam uz kupovinu to je bas lep gest i meni su takodje poklanjali :") :") :") :")
2018 02 26
Pre sam puno poklanjala, uz razmene, uz kupovinu..sad se slabo menjam, nekad ubacim, a nekad ne, ali kad nesto prodajem, pogledam omiljene doticne clanice- sta imam da ubacim, da odgovara osobi i da ne predje odredjenu gramazu paketa. I ja sam dosta puta dobila poklone 😊 Jeste lep gest, svakako. Sto se tice vrste poklona, cesto je odevni predmet. Ima nas puno zenskaca, pa se uvek nesto nadje u manjoj ili vecoj velicini, da nije iznoseno, a ne koristi se neko vreme
2018 02 26
Ja volim da ubacim neku sitnicu, nekad nesto od nakita, od kozmetike, a najcesce uzorke parfema i ruzeva. Desilo mi se par puta da nisam, ali to su bas retki slucajevi. Slazem se da je to lep gest i mnogim devojkama se to bas dopalo.. :-) I kao Naty, ranije sam sve pakovala u ukrasne papire, masnice i cuda, ali sad vec vise ne, iako je i to cesto znalo da obraduje.. U svakom slucaju, lepo je.. :")
2018 02 26
I ja poklanjam uz kupovinu, ali ako članica želi i to šta ona odabere sa mog profila a označeno je da poklanjam. Nekoliko puta sam dobijala "poklone" za koje se videlo da je članica prosto htela da se toga otarasi a bilo joj je zao da baci ili pokloni tek tako ni zbog čega, što me je onda ljutilo. Dakle, potpuno suprotan efekat od nameravanog. Zato mi je draže da dobijem samo ono sto sam poručila, bez ikakvih iznenađenja, jer često upravo ona umesto da poprave utisak samo ga pokvare. Osim toga, nemamo svi isti ukus i ono sto se meni sviđa možda se nekom drugom ne dopadne i obrnuto. Vodim se ovim razmisljanje jos od kad sam počela na Krpicama i do sada imam samo zadovoljne kupce što je na kraju ipak najbitnije ☺
2018 02 26
Trudim se da svima pošaljem poklončić,takođe mi se desilo par puta da ne pošaljem...lep je to gest
2018 02 27
> NatySd: > Više ne. > Davala poklončiće, pisala porukice, ukrašavala... Ni hvala nisam dobila. Sada imam manje vremena i gledam da samo upakujem predmet kako treba. Takodje :)
2018 02 27
Pozdrav Jelena :) Ja uz svaki kupljeni predmet saljem pokloncic i trudim se da ne predje gramazu naravno,svaki put ga ubacim ali ostavim otvorenu kesicu i prvo pogledam na vagu,mnogo mi se puta desilo da predje gramazu npr.0,503gr i odmah je postarina skuplja tako da u tom slucaju sam primorana da izvadim poklon i bude mi bas krivo da neko zbog 3gr vise placa vecu postarinu a postoji sansa da se naljuti i da se poklon ne svidi. Tako da clanice koje nisu dobile poklon to je samo zbog toga :( I uz razmene naravno saljem pokloncice. Do sada mi se svaka clanica zahvalila i bila je zadovoljna :) Takodje sam i ja vise puta dobila pokloncic,lep je gest i osecaj pogotovo ako mi se svidi ta stvarcica :) Nekad se desilo da mi se jako svidja ali velicina ne odgovara,u tom slucaju ga prosledim nekoj drugoj clanici,sta da radim :) Takodje sam cesto i bezuslovno poklanjala i usrecila mnoge clanice,nije mi ni malo zao.
2018 02 27
Ja poklonim uglavnom nesto lagano, neki komad nakita koji ja pravim recimo, ili stikere, ili uzorke... Zavisi sta imam trenutno, ali uvek nesto dam. Naravno, pratim da ne bude nesto tesko pa da clanica plati vecu postarinu za nesto sto nije porucila :)
2018 02 27
Najcesce poklonim neku sitnicu, privezak, lak za nokte, ruz za usne i sl. , ne posaljem poklon samo ako sam bas jako u zurbi ali generalno mislim da je to lep gest i naravno bez obaveze..
2018 02 27
Poklanjala sam i sa kupovinom i bez. Smatram da mnogi zive u materijalnom svetu i sve gledaju kroz novac i korist. Prezirem takve osobe. Kad covek dozivi neke lose stvari, kad je bio blizu smrti vise puta onda na zivot gleda sasvim drugacije...makar bi trebalo. Jer nikad se ne zna sta nas ceka cak u narednim sekundama. Volim da se ljudi osete srecnim pa makar na kratko. Svi volimo takve trenutke, kad nam neko nesto pokloni pa makar to bila sitnica ...kad osete sta volimo.
2018 02 27
Obavezno,i na samo jedan predmet od 200 din.Uvek nesto korisno,novo...Iz srca,divnih clanica ima,zahvaljuju,ima onih koje iskuliraju....Ali,upamtim za sledeci put,jer....Traze da spustim cenu,ja to ucinim iako sam navela da to ne cinim,skinem i za postarinu,i nema ni pomena kroz rec hvala.Nismo svi isto vaspitani :( Ma bitno da sam ja ispunjena i zadovoljna sto mogu tako.....Nekom kucu dati,bude mu malo :)
2018 02 27
Davala sam i dajem poklone uz kupovinu, bez obzira na vrednost kupovine i pri tom najviše volim kada kupac sam izabere poklon iz liste na mom profilu. Ako to ne učini, onda neki poklončić upakujem po svom izboru, prema onome što kupac ima u omiljenim stvarima ili po nekom svom osećaju. Kad poštarinu plaća kupac, onda gledam da to bude nešto lagano, ako plaćam ja, onda mi je izbor jednostavniji. I uglavnom je ovakav gest bio primećen, dobro prihvaćen, obraduju se ljudi i zahvale... ako se nekome nije dopalo - nije mi to rekao. ;) Kao kupac sam dobila poklončić samo nekoliko puta, ali ja nameravam da sa ovo praksom nastavim i dalje, mislim da je to ok i čini mi zadovoljstvo.
2018 02 27
1 2