Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je vama ovo bezobrazno?

Naime, clanica mi se javila za kozni monton koji prodajem, i koji sam stavila na 18900 dinara, porukom, da li moze za 12000 i porucuje odmah. Ja joj odgovaram, da ga ne mogu spustiti toliko ( ja ga ne poklanjam, prodajem ga tako da je cena prilagodjena stanju i prvobitnoj placenoj ceni). Spustila sam joj za 2500rsd dinara cenu. Nakon par dana clanica se javlja ponovo otvorivsi novi prozor za komunikaciju i trazi dodatne mere. Dobija ih nakon sat vremena, medjutim cudne su joj pa da proverim opet, ponovo joj odgovaram ubrzo. Nema je nekoliko dana. Nakon toga se ponovo javlja za dodatnu slike, kako stoji otpozadi i treba joj jos slika da utvrdi boju, posaljem joj nekoliko, od nje ponovo ni traga ni glasa nekoliko dana, da bi se nakon 3 dana ponovo javila i pitala me, "Ej a koja je zadnja, zadnja cena al sad ozbiljno sad?" 🤤 Jel mene neko zeza ovde? Prvo hoce odmah da ga uzme, posle mi kroz rastegnuti period trazi milion dodatnih informacija koje dobija u kratkom roku. Na kraju kad sam joj rekla da je monton rezz i da devojka hoce da ga proba licno jer nije sigurna da li ce joj biti taman i da joj mogu javiti sta je bilo nakon toga ako je i dalje zainteresovana, od nje vise ni traga ni glasa. Pritom sam joj spustila za jos dodatnih 500 dinara cenu. Ko je ovde lud, ona ili ja sto gubim vreme na ocigledno bezobzirne i bezobrazne clanice? 😨
2018 03 02
Da napomenem da je clanica u pauzama u nasoj konverzaciji uredno ulazila na sajt, vise puta na dan. Al je njoj trebalo citavih 3, 4 dana da postavi novo pitanje. Da bi na kraju jednostavno isparila 😁
2018 03 02
To je nazalost cesta pojava na sajtu :( Po meni je osnovna kultura da se nekome zahvalis za dodatne informacije/slike i da kazes da ti ipak ne odgovara ukoliko odustanes od kupovine
2018 03 02
U zadnje vreme sve cesca pojava.. Ispitaju sve traze mere,jos dodatnih slika i onda ispare,a kada pogledas kod njih na profilu,dostupne su svaki cas
2018 03 02
Mozda se nadala da se predomislite i prodate po ceni koju je ponudila, eventualno malo vise, bez obzira sto ste vec snizili cenu. Lanana je u pravu - to je cesta pojava na sajtu.
2018 03 02
evo upravo me pitala clanica ako kupi dva predmeta od 300 dinara jel moze popust 200 dinara, reko moze ako joj toliko znaci znaci vise su mi ljudi smesni, i lepo odgovori vazi dogovoreno javljam se za par dana , vise ne pitaju ni za rezervacije sami ih prave
2018 03 02
Najnormalnija pojava,bar za mene je postala. Vise nikoga ne gledam kao potencijalnog kupca,odgovorim na sva pitanja,posaljem slike i to je to. Ne ocekujem nista za uzvrat i ne sekiram se ni malo nikada. Evo juce sam dala mnogim clanicama mere i odgovarala na sva pitanja i popuste dala i sve,ni od jedne nisam dobila odgovor. Ne dotice me uopste. Taj ko zeli predmet odmah ostavi podatke i kaze kad da posaljem. Raspitivačice su normalna pojava kao i isparuše :)))
2018 03 02
Meni nije problem da izadjem u susret i dam svima neophodne informacije, to je da kazem u opisu ovoga sto se bavimo prodajem. Isto tako i ja kad kupujem volim da pitam za mere ako nisu navedene. Ali postoji ona osnovna kultura da odgovoris nekom ko je odvojio vreme: Odgovara mi/hvala/kupujem i Ne odgovara mi/hvala/ne kupujem. Ali ovakvu bahatost mi je tesko prihvatiti. Pogotovo jer je clanicu prvo pitala "Daj za 12000rsd i salji odmah". A i sto se tice tih popusta, i tu mora postojati neki limit, ne mozes bas ici toliko daleko u ponudama. Imala sam slucaj da je devojka trazila popust od 17.000 na cenu od 34.000. Ponavljam uvek cu dati popust, ali neke clanice formiraju same sebi popuste od 50-70% i to mi je isto nekulturno i bez nekog postovanja prema meni.
2018 03 02
Mene je sramota i da uvalim nekom nesto, makar bilo prejeftino u super stanju, a isto tako da cimam nekoga za abnormalan popust. To sto ste na sajtu, iza profila, ne umanjuje ljudskost u Vama i vrlo je vazna komunikacija
2018 03 02
Imam utisak da su neke clanice ovde iz dosade, pa vole da se dopisuju :/. Ne vidim drugi razlog za detaljno raspitivanje a onda nestajanje bez traga.
2018 03 02
Moje pitanje kao kupac je da li je normalno sto ja trazim mere odece jer znamo da velicine nisu uvek iste, a dobijem odgovor da nemam s cim da merim i dosta mi pitanja neozbiljnih kupaca i nemam viber. Zar nije normalno pitati za tace mere. Dosad mi jos uvek svako poslao.
2018 03 04
Slazem se, meni se desava da clanice koje su bile na mrezi uopste ne zele da daju dodatne informacije koje zatrazim, dodatne slike ili mere. Kao da im nije u interesu da prodaju nesto, nego eto tako, imas tu sliku sto sam okacila na profil ako hoces uzmi ako neces, ne moras. Da li je u pitanju lenjost ili nesto drugo, zaista ne znam.
2018 03 05
To je ovde sasvim normalno . Ne trebas se time opterecivati . Ja vise ne obracam paznju . Posaljem dodatne slike i mere ,pa ,ako odgovori odgovori ,ako ne ,sve mi je jedno . Jeste da mi je u cilju da prodam ,ali naci ce se neko drugi ko zaista zeli ☺
2018 03 05