Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li izlazite u susret oko licnog preuzimanja?

Dakle, zanima me da li se sa kupcem nalazite negde gde svakoj strani odgovara ili samo gde vama odgovara? Bila sam podstaknuta da otvorim ovu temu kada sam na jednom sajtu za prodaju naletela na profil jedne clanice koja je napisala da se licno preuzimanje vrsi samo na njenoj adresi i to tacno ispred zgrade, nece da dodje ni do stanice koja je u blizini. A pritom zivi u Zemunu, sto nije svakome u blizini. Takav stav me je automatski odbio od kupovine iako ima lepe stvari :( Meni je to neshvatljivo, jer ja cesto idem i na drugi kraj grada da bih kupcu izasla u susret. Pa me zanima koja je vasa politika sto se ovoga tice :) <3
2018 03 02
Lanana slazem se s tim da to Bas odbija kupce... Ja sam imala skoro prepisku sa clanicom, dogovarale smo se oko razmene, pitala me je da li mozemo licno da preuzmemo na sta oodgovorila pozitivno i bas smo lepo komunicirale dok mi nije rekla da se nalazi u Zemunu i da njoj odgovara kod neke Zemunske pijace.. S obzirom da je meni to predaleko, da sam na drugom kraju grada, mislila sam da mozemo da se dogovorimo da se nadjemo negde na ''pola puta'' i meni i njoj. Ali njoj to nije odgovaralo, takodje joj onda nije odgovaralo da saljemo pakete.. Za kraj sam dobila poruku : '' Kazes da moze licno preuzimanje, a sad ti ne odgovara, Strano ! '' .... To je tome slicno i mislim da nema nikakvog smisla.. Lanana bas smo ja i ti imale dve razmenice i licno preuzimanje i sve je bilo tako brzo i lako.. :D
2018 03 02
Ja radim iskljucivo na Miljakovcu par puta sam napravila izuzetak ali vecini clanica pise da je licno preuzimanje na njihovoj adresi jer vecina nema vremena da jurca po gradu a i realno za to sluze kuriri, ja licno ne zalazim u grad iz razloga sto ne podnosim prevoz , tako da se ne isplati pasti u nesvest za 200 dinara ako napravim izuzetak spremam se 3 sata za to fizicki i psihicki jer se desava da udjem u bus i posle 2 stanice izadjem i vracam se nazad jednostavno no can do
2018 03 02
> aleksandra833: > Lanana slazem se s tim da to Bas odbija kupce... > Ja sam imala skoro prepisku sa clanicom, dogovarale smo se oko razmene, pitala me je da li mozemo licno da preuzmemo na sta oodgovorila pozitivno i bas smo lepo komunicirale dok mi nije rekla da se nalazi u Zemunu i da njoj odgovara kod neke Zemunske pijace.. S obzirom da je meni to predaleko, da sam na drugom kraju grada, mislila sam da mozemo da se dogovorimo da se nadjemo negde na ''pola puta'' i meni i njoj. Ali njoj to nije odgovaralo, takodje joj onda nije odgovaralo da saljemo pakete.. > Za kraj sam dobila poruku : '' Kazes da moze licno preuzimanje, a sad ti ne odgovara, Strano ! '' .... > To je tome slicno i mislim da nema nikakvog smisla.. > Lanana bas smo ja i ti imale dve razmenice i licno preuzimanje i sve je bilo tako brzo i lako.. :D Ajoj, ja pogotovo kod razmene ocekujem da se napravi neki kompromis sto se licnog preuzimanja tice :O Sreca pa smo nas dve blizu, ali verovatno bismo se svakako dogovorile da se nadjemo na pola puta pa makar jedna bila u Batajnici 😂
2018 03 02
> tattoochick: > Ja radim iskljucivo na Miljakovcu par puta sam napravila izuzetak ali vecini clanica pise da je licno preuzimanje na njihovoj adresi jer vecina nema vremena da jurca po gradu a i realno za to sluze kuriri, ja licno ne zalazim u grad iz razloga sto ne podnosim prevoz , tako da se ne isplati pasti u nesvest za 200 dinara ako napravim izuzetak spremam se 3 sata za to fizicki i psihicki jer se desava da udjem u bus i posle 2 stanice izadjem i vracam se nazad jednostavno no can do Drago mi je da se javio neko ko ima drugaciji princip rada od mene i sto si rekla zasto je tako :")
2018 03 02
Pozdrav, Ja licno smatram da kupcu treba maksimalno izaci u susret i doci gde treba i gde mu odgovara,ako nam je stalo da prodamo i ukoliko mozemo. Ja sam jednom sa Altine isla do Bulevara na sta sam potrosila ukupno 3 sata,3 prevoza u jednom smeri i 3 u drugom,jedan pravac sat i po vremena. Smatram da ako nam treba novac i zelimo da prodamo da ne treba da nam bude tesko da se iscimamo. Ali svakako je ok i dogovoriti se na pola puta ili kako vec ako clanica moze. Ima dosta clanica sa bebama,i ja sam jedna od njih i nekad zaista ne mogu ako nema ko da pricuva dete,pa isto tako smatram ako nesto jako zeli da mu nije problem doci gde treba. Razumevanje i dobra volja je kljucna stvar. :)
2018 03 02
Ja licno preuzimanje radim na Novom Beogradu ili u Zemunu . Nekad jednostavno ne idem do grada i nemam vremena . Oba mesta preuzimanja ni meni nisu nesto blizu . Mada su se i mnoge devojke nudile da dodju ispred moje zgrade . Nisam imala nista protiv . Verujem da to rade zato sto zele da vide gde zivis,pa ako nesto sa predmetom nije ok ,da mogu da ti ga licno vrate,ili sta vec . Verujem da je to razlog
2018 03 02
... Ili na pola puta... Ili ako mi je bas zapelo da uzmem idem i na kraj sveta :) :) :) Kada imam vrm... Onda mi nije nista daleko.....vise volim (krug dvojke) - Bgd... Tu mi je sve blizu.... A sto se tice zemuna... Da... išla sam ispred kuće jedne članice.... da kupim neke cizme... nisam se pokajala... ;) čista sreća....
2018 03 02
Po meni je nekako logicno da se prodavac vise “namuci” oko licnog preuzimanja, da se razmene obavljaju na pola puta izmedju obe strane, a da “kupac” ide gde prodavcu odgovara ukoliko se radi o bezuslovnom poklonu. Mada, ja nisam trazila da neko dolazi do moje adrese ni kad sam bezuslovno poklanjala nesto; uvek gledam da se i u tom slucaju nadjemo makar na pola puta. Mozda ja nisam normalna :')
2018 03 02
<3 Ja volim licna preuzimanja, pogotovo sto ne moram da saljem dodatne fotografije, vec clanica licno pogleda predmet. Cinjenica je da Nis nije veliki grad, tako da mi biciklom, pesaka ili kolima nije problem da dodjem gde se dogovorimo, samo uklopimo vreme. Imala sam jedno lose iskustvo, da sam za 10-ak dana u par navrata nosila i vracala par stvari, a da me clanica potpuno iskulira nakon njene zelje da se nadjemo i kupi sta vec izabere.....ali mi to nije promenilo misljenje o licnom preuzimanju :) Pre par dana sam se nasla sa clanicom, koju sam na moje insistiranje cekala mesec i kusur dana, da iz drugih razloga dodje u Nis i da taj dolazak iskoristimo za nalazenje :)
2018 03 02
Svaka clanica koja je bila iz Kragujevca, isla sam gde je njima vise odgovaralo, savest mi je bila mirnija tako, nego da ih teram da dolaze blize meni ili na pola puta. Uvek smo se dogovarale kako odgovara i meni i njima, ali uglavnom ispadne onako kako njima vise odgovara, sto je vecinom bilo na drugom kraju grada, jer sam sama pristala na to, smatram da tako treba 😁 Ne pada mi to tesko, kada vidim posle da je clanica bila zadovoljna izabranim predmetom. 🤗
2018 03 02
Ranije sam ja glumila postara. Jednoj zeni sam na noge odnela jer je bila operisala kuk. Nije mi bilo tesko. Sada? Licno preuzimanje na mojoj adresi ili u centru grada kada mi se zavrsi fakultet (ili kad imam pauzu). Mislim da je skroz korektno jer se niko ne zavlaci po nepoznatim delovima grada. Ali kad cujem da neko ne ide do grada, ne prolazi Slavijom, ne ide do Ušća NIKADA...Ne hvala, mene to odbija. Ja do Zemuna ne mogu.
2018 03 02
Kakva su vasa misljenja o bavrama koje dugovore licno preuzimanje i ne pojave se? :D Ja bih takve zadavila. Je l' vam se desavalo?
2018 03 02
> pomorandzica98: > Ranije sam ja glumila postara. Jednoj zeni sam na noge odnela jer je bila operisala kuk. Nije mi bilo tesko. > Sada? Licno preuzimanje na mojoj adresi ili u centru grada kada mi se zavrsi fakultet (ili kad imam pauzu). Mislim da je skroz korektno jer se niko ne zavlaci po nepoznatim delovima grada. > Ali kad cujem da neko ne ide do grada, ne prolazi Slavijom, ne ide do Ušća NIKADA...Ne hvala, mene to odbija. Ja do Zemuna ne mogu. Hehehhee....mislim da je licno preuzimanje kao i razmena-iskljucivo stvar dobre volje i dogovora! Pored toliko trznih centara u svim delovima grada mnogo ljudi nema nikakvu potrebu da ide bas u Usce. ..... A sto se Slavije tice i ranije je bila za izbegavanje, a tek sada sa ovom retardiranom fontanom....salu na stranu, rodjena sam Beogradjanka, ali evo lupam glavu da se setim kada sam poslednji put prosla Slavijom a da nije bilo iskljucivo u prolazu, kolima....ne mogu da se setim zaista :o ,:)
2018 03 02
> pomorandzica98: > Kakva su vasa misljenja o bavrama koje dugovore licno preuzimanje i ne pojave se? :D Ja bih takve zadavila. Je l' vam se desavalo? Auuu! To mi se desilo . Jos sam devojci ponela da dam bez nadoknade . Naravno,ona to nije znala ,htela sam da joj poklonim . Bila je neka simbolicna cena (400 ) d. ,a ja to nisam htela da naplatim . Nije se pojavila . Poslala joj poruku i rekla je da je zaboravila . Vise se nismo cule :) :D Stojis kao idiot i cekas Godoa x-)
2018 03 02
1 2 3 4