Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

devojke treba mi vasa pomoc...

jako sam unistila kosu peglom,sta da radim?ne bi da se sisam na kratko..neka dobra maska za kosu ili tako nesto?
2013 08 06
Pantenol i ricinusovo ulje za krajeve [:poljubac]
2013 08 06
koliko cesto,jednom nedeljno? [:osmeh]
2013 08 06
Sisaj se veruj mi. I ja sam je unistila peglom, figarom, i ostalim cudima,mackala lickala pickala, i nista, sve malo nesto, ali bolje da ti se oporavlja kosa, i da izgleda zdravo krace, nego dugai sva mrtva.. Moje misljenje =)
2013 08 06
pa ja sam mislila da ne skratim odjednom sve,nego svakih mesec,mesec i po da skracujem krajeve,cula sam da to pomaze,a usput da stavljam na krajeve nesto,evo vesna69 je predlozila pantenol i ricinusovo ulje [:lepota]
2013 08 06
Pantenol mozes sto cesce :) ne moze da steti. :) I kapi koprive. Limun. Caj od koprive za ispiranje. To sve "poboljsava" ali ako je unistena, bolje sisanje. Izrasce ponovo.
2013 08 06
jeste,ali ne podnosim kratku kosu [:vrtoglav] probacu sce ovo i sisacu se cesce,pa ako ne pomogne,sisanje mi ne gine [:smejuljiti] hvala vam devojke [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 06
I ja isto mislom što i cici2507.Imala sam paž i pramenove i peglala je kao budala 2 puta nedeljno.Moja inače solidna kosa više nije bila ok.Ošišala sam se i sada je ponovo puštam i imam opet SVOJU [:smejati] kosu na glavi.
2013 08 06
AleksandraMT dobra si [:smejati] raste ona,ali to sto poraste kad predjem rukom po kosi,otpadne,sve mali delici,znate na sta mislim [:smejuljiti] probacu da osisam malo vise,da stavljam sve to,valjda ce se oporaviti [:sokiran]
2013 08 06
Ne postoji NISTA sto moze da oporavi mrtve delove kose, osim da se lepo odsece, i krenes sve iz pocetka.
2013 08 06
A to sto ti se desava, znaci da se kosa sama sisa, jer se bori da uradi ono sto bi ti trebala da joj uradis. Ja sam se tako pre 8god zeznula sa blansom
2013 08 06
Samo malo ostriskaj krajeve,pantenol trljaj dva puta dvevno na celu duzidu kose [:poljubac] ricinusovo ulje samo na krajeve nezno masiras da ne doje do jos jaceg krzanja vlasi,to mozes da radis tri puta nedeljno.Vidi se poboljsanje,to je iz mog iskustva,probaj neces nista da izgubis mazes samo da dodijes, [:lepota]
2013 08 06
hvala vam,pokusacu sigurno,to sve mogu da kupim u apoteci? [:lepota]
2013 08 06
Arganovo ulje , imas pretpostavljam kod gnrvesna [:lepota] stavljaj nocu dobro umackaj i prenoci , ujutru operi i tako dva puta nedeljno [:jezik] probaj , deluje [:osmeh]
2013 08 06
IrenicaShock sve cu da probam [:lepota] [:lepota] [:lepota] samo da pocne da raste [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 06
1 2