Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Bolne neredovne menstruacije i caj od virka

I da li neko zna kako da neredovne menstruacije postanu redovne ?
2018 03 18
> Comi222: > > Shonakis: > > Ja sad slobodno mogu reci pobedila sam svet 😁. Tacno sto kazes od padanja u nesvest,mucnina,dijareja,utrnutosti ruku i nogu,ne mogu da se namestim..do plakanja od muke. Sve zive tablete sam pila,otisla kod ginekologa na redovan pregled i tu mi je doktorica rekla da imam policisticne jajnike. Savetovala me da krenem sa kontraceptivnim tabletama.. u startu sam bila protiv toga, I onda sam resila da probam sa virkom-vrkutom. Dve solje bez ikakvog zasladjivanja na dan. > Imam isti problem kao ti, i meni su davali isto te pilule medjutim bila sam protiv toga,ali isto su mi da pijem inofolic 2 meseca nije los ali je veoma skupp...tako da hvala ti za ovo...to se moze naci u svakoj zdravoj hrani,taj caj? U svakoj bolje snabdevenoj prodavnici na merenje ja mislim da bi trebala naci 😊
2018 03 19
Zaboravila sam da napisem,devojke javite utiske ako je koja koristila caj. Ja sam i dalje prezadovoljna 😊
2018 03 19
> Comi222: > I da li neko zna kako da neredovne menstruacije postanu redovne ? Meni je ustalio od silnog kasnjenja i bola nisam znala sta cu. Dobro je cak da pomesas hajducku travu sa virkom. Mada ja koristim samo virak.
2018 03 19
1 2