Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Pomoc oko zubara u BG

Da li neko može da mi preporuci dobrog privatnog zubara u BG.Ceo zivot sam isla kod privatnika u CG koji je imao dosta strpljenja sa mnom i bio odlican.Jako se plasim zubara kao djavo od krsta i sve sam uvek radila pod anestezijom.Treba mi neki zubar koji ima strpljena,da je dobar i razume pacijente koji se plase zubara,jer moje drugarice odavde iz bg sve su isle kod nekih nadrkanih koji su zivcani,deru se ,nemaju osecaj i samo uzmu pare.Hvala :)
2018 03 07
imam ja na NBGU ako te zanima, pisi mi u razg :")
2018 03 07
imam ja cika zubu
2018 03 07
Imam ja, moj je u Cvijicevoj. Od malena sam imala nenormalan strah od zubara, ali sam kod ovog to prevazisla posle 20 godina ☺️ Sa mnom je navikao na strah, drhtanje i anesteziju pri svakoj radnji hahah Ako zelis broj javi se
2018 03 08
Preporuka za zubarke Olju i Tanju koje su beskrajno nezne i strpljive,ordinacija Lukač u Medaku,ima ih na netu,ako hoces broj mogu ti i ja dati.
2018 03 08
Ordinacija Profi dental u Sindjelicevom sokacetu, radi nacelnik stomatologije na VMA Bojan, nema mu ravnog. Topla preporuka.
2018 03 08
NBG, Belville dental, zubarka Ana Frank. Besprekorna, idem kod nje godinama. :) nežna, jako precizna, profesionalna, i sve je uvek sterilno, čisto, sve se radi sa rukavicama, higijena ordinacije 10+.. Dok sam kod drugih stalno dobijala afte, a nekad rukavice stave, nekad ih malo mrzi i tako. :)
2018 03 21