Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Nemoguće veličine predmeta, listinzi bez veličine i listinzi bez informacija, samo "novoooo aaaaaa"?

Pomalo mi se smučilo da se javljam korisnicama koje prodaju "grudnjak broj 38". To apsolutno ne znači ništa, većina grudnjaka ima broj korpe i obim leđa, pa i tad varira u zavisnosti od proizvođača. A šta ćemo sa odećom broj 37 i 39? Plus, tu su ovi EEEEEEEEEEEE, AAAAAAAAAAA, NOVOOOOOOOOOOOOO, PRE+PRIDEV, BRUTALNO+PRIDEV. Kako bi ovo trebalo da privuče kupca i da mu pomogne, molim vas? Zbog čega se ovo radi? Na ovom sajtu sam prvi put naišla na izraze poput "farke" i "gornjak", ali 'ajd', to je sleng, to su dijalekti, različite sredine, ukapiram šta mu to dođe. No, ovih gluposti mi je preko glave.
2018 03 07
Hahahahahaha odlicna tema 😂😂I ja sam tek ovde saznala za velicinu 37 i 39 iscudjavam se svakodnevno 😊 A najjaci su oglasi bez etikete,izguzvani i sa vidnom flekom,ili trenerka sa razvucenim kolenima a u opisu pise samo "novo" :)) Vredjanje vida i inteligenacije,ali ok,hvala Bogu pa se odmah na slici vidi o cemu se radi pa se lako zaobidje :))
2018 03 07
Takodje i opisi "NOVOO dva puta obučeno"😁 Ali ne vredi,to će uvek biti prisutno na ovom sajtu😁
2018 03 07
Što se tiče izgužvanih stvari, kod mene npr. zavisi gde ih držim. Zbog problema sa prostorom, dosta toga je u kesicama, pa naslagano, a generalno nemamo običaj da peglamo skoro više ništa sem stolnjaka i svečane odeće. A ovo drugo...majko mila. O_O NOPENOPENOPE. Ako nešto ima feler, ili se smanji cena ili se pokloni, ili se vrati novac kupcu za slučaj da feler isprva nije primećen. Dok sam ovo pisala, naleteh na jaknu broj 39. Valjda ide na stopala, ko će je znati.
2018 03 07
Ja na pr imam puno odece koja je zaista nova ali bez etikete jer uvek cim dodjem kuci skidam etiketu nemam pojma zasto ali uvek to uradim, i nikada posle ne obucem. I napisem da je novo ali naglasim da nema etiketu (jer bi mozda neko zeleo za poklon). A vidjala sam gomilu stvari oznacene sa NOVO a toliko iznosene da je nemoguce ne zapitati se sta je u glavama tih osoba koje napisu to. Mada sada i u buticima imate garderobu sa etiketom a zamazanu kao da je nosilo milion njih. Skoro sam bila u teranovi, uhvatila se za desetak stvari i svaka je bila uzasno flekava. 😡
2018 03 07
I da, kada napisu to 37, 39 budem u fazonu wtf 😶
2018 03 07
Flekavo u Terranovi? Znam da je npr. C&A u "Ušću" do skoro izgledao kao stanica Zoo (ne preuveličavam), no ovo je baš, baš mnogo. O_O Setih se još jedne stvari, ali ta je možda do mene: slika jednog predmeta na modelu i pored drugi predmet koji se prodaje...?! Non capisco niente.
2018 03 07
Primetila sam te velicine 37,39 u padajucem meniju na sajtu ..Nisam razumela sta znace , posto te velicine ne postoje ,za 36 i 38 znamo da su S i M ,ali sam onda skontala , mozda znace ako hocete da naglasite bez opisa da je nesto s/m ili m/l .... Ali to mi je samo proslo kroz glavu , ne znam da li je tacno :') :') :') :') A sto se opisa tice , ne vidim svrhu takvih opisa kada ce vec kupac videti ako nije novo a on naznacio da jeste ... :')
2018 03 07
> Bojanaboka990: > Ja na pr imam puno odece koja je zaista nova ali bez etikete jer uvek cim dodjem kuci skidam etiketu nemam pojma zasto ali uvek to uradim, i nikada posle ne obucem. I napisem da je novo ali naglasim da nema etiketu (jer bi mozda neko zeleo za poklon). A vidjala sam gomilu stvari oznacene sa NOVO a toliko iznosene da je nemoguce ne zapitati se sta je u glavama tih osoba koje napisu to. Mada sada i u buticima imate garderobu sa etiketom a zamazanu kao da je nosilo milion njih. Skoro sam bila u teranovi, uhvatila se za desetak stvari i svaka je bila uzasno flekava. 😡 E upravo pricam bas o tim stvarima kojima je dusa iznosena i vidi se iz aviona ali pise novo :))
2018 03 07
> Evoksi: > Flekavo u Terranovi? Znam da je npr. C&A u "Ušću" do skoro izgledao kao stanica Zoo (ne preuveličavam), no ovo je baš, baš mnogo. O_O > Setih se još jedne stvari, ali ta je možda do mene: slika jednog predmeta na modelu i pored drugi predmet koji se prodaje...?! Non capisco niente. Bukvalno nije bilo komada za koji sam se uhvatila a da je bio cist. Gomila na podu a vesalice prazne, izgazeno, uprljano. Bio je neki ekstra popust ali dzabe. Jos muz cupka za mnom i u fazonu je:pa nasla si sta si htela, sto vracas? A ono se ne isplati ni popust na popust da daju 😕
2018 03 07
Što se tiče veličine 37, to stvarno postoji. Ja sam imala ranije (pre 10-ak godina), puno garderobe, bluzica i pantalona koje su na etiketi imale naznačen broj 37. Ta garderoba je bila iz Austrije i Nemačke. Dugo nisam videla to, sada uglavnom preovladjuju standardne 34, 36 itd...xs, s... Ali stvarno je postojalo. Pretpostavljam da je to bilo za poluobim ramena-37cm. Ako slučajno naidjem nekad, baš ću da slikam.
2018 03 07
Moram i ja da kazem da velicina koja je izmedju S i M ili izmedju 36 i 38 kako god zelite nosi naznaku 37. Takodje i za velicinu izmedu M i L ili 38 i 40 opet kako hocete je 39. Ako opet nije jasno, te neobicne velicine govore da odgovaraju oba konfekcijska broja. Posto vecina clanica ne cita opis gde lepo napisem recimo velicina S/M ja obelezim neutralno sa 37. Da ne pricam da i pored toga gde kristalno jasno pise da je recimo broj M, one pitaju "A, jel odgovara broju M?" :')
2018 03 07
> Esperansa: > Moram i ja da kazem da velicina koja je izmedju S i M ili izmedju 36 i 38 kako god zelite nosi naznaku 37. Takodje i za velicinu izmedu M i L ili 38 i 40 opet kako hocete je 39. Ako opet nije jasno, te neobicne velicine govore da odgovaraju oba konfekcijska broja. Posto vecina clanica ne cita opis gde lepo napisem recimo velicina S/M ja obelezim neutralno sa 37. Da ne pricam da i pored toga gde kristalno jasno pise da je recimo broj M, one pitaju "A, jel odgovara broju M?" :') Tako je i kod mene na par stvari... i ja se drzim toga da je to nesto izmedju S/M , naglasim ja to u opisu ali u tagu stavim 37... al sve to po strani meni su dimenzije zakon... dosta puta pise velicina a ne odgovara toj velicini i onda dok ja objasnim prodje voz 😂😅 napisem dimenzije i svi zadovoljni
2018 03 07
Ja sam par puta stavila 37, zato sto je to vec ponudjena velicina, nista nisam izmislila, majke mi 😂, a predmet stvarno odgovara s/m velicini. Sto se tice brushaltera, velicine sam skoro skapirala, jer ih kupujem od oka, nekad samo proverim da li mi je sirok obim, a imam u ormanu a, b i c korpu oznacenu i svaka mi odgovara. Ako me pitate kolike grudi imam, ja bih rekla najmanje, a to bi bila *a* korpa, medjutim, nije nego. Odgovara mi *b*, sudeci po najvecem broju oznaka na njima. Za novo sam se smorila i trazeci na sajtu, gde je svaka druga stvar kobajagi nova, a i objasnjavajuci da stvarno novo jeste novo. Prosto su clanice istraumirane podmetanjem novog, a nosenog, da moraju da pitaju i traze dodatne slike, sto je tuzno, jer neko zaista kupuje za poklon, a uvali mu se noseno. Neke predmete kupite i u radnji bez etikete, ali imaju miris novog i vidi se da nisu oprane i obucene, pa ni cak samo jednom 😂
2018 03 08
Najbolje i vrh je velicina s-xl Ima i tog Ajmee
2018 03 08
1 2