Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li biste Vi odustale?

Договорила сам се са чланицом за размену. Пустила јој поруку пре месец дана. Питала да ли ради размену, итд. Питала је за димензије. Девојка ми је одговорила после 2 недеље, а стално се логовала на сајт. Притом ми је одједном рекла да ће спустити цену јакне. Ја је упитала ''зар не радимо размену?'' Каже ''радим размену, али може и за oву цену'' :| И на крају опет пристане, каже послаћу вам податке и ништа већ пар дана. Да напоменем, чланица одговара кад она хоће, иако стално улази на сајт. Да ли бисте Ви одустале ? :)
2018 03 09
Ja se iskreno ni sa kim ne bih natezala mesec dana ...Ili u roku od par dana ili me prodje zelja za tim .. Ja ne bih , ali stvar volje ...
2018 03 09
ово кад се јавила после две недеље, већ заборавила Кад ето ње, рекох ајде да пробам Него нећу после да буде, она не пошаље итд
2018 03 09
Ja je ne bih cekala i ne bih nastavljala saradnju sa njom. Cekala sam jednu clanicu od kraja decembra do pre nedelju dana. I ni hvala nisam dobila, prodaja je bila u pitanju. Tako da, vise nemam razumevanja i zivaca. Da sam na Vasem mestu, koliko god da mi se to nesto svidja-odustala bih iz inata.
2018 03 09
Ne razmisljaj . Ako je odustala ,ides dalje . Batali to .
2018 03 09
Ja jednoj vec mesec pritiskam i 'zelim' i trazim broj racuna za uplatu i nista .... Nisam dobila ni jedan jedini odgovor .
2018 03 09
Slazem se sa devojkama, ne volim neodgovorne ljude. I ja sam cekala jednu clanicu koja je zelela nesto da kupi vise od mesec dana. Kada bih je pitala da li je odustala, odgovor je bio uzima sigurno, ali kasni plata. Na kraju se nije ni javila. Za mene je to nepostovanje.
2018 03 09
ubavkam ,na takve kupce sam vec navikla ,ali se retko srecem sa prodavcima koji ovo rade . Nit sam gnjavila pitanjima ,potpitanjima ,samo kliknem na 'zelim' i trazim broj racuna ili neke druge podatke za uplatu . Ova gore sto odovara SassyBlondie jos gora ,nesto kao odgovara , s vremena na vreme ,kad njoj odgovara , a i menja dogovor kad joj se prohte ,tako da ne bih imala poverenja da saradjujem sa njom ,ko zna sta moze da ti posalje ,SassyBlondie , predomisli se i posalje nesto sasvim peto :/
2018 03 09
> TatCat: > ubavkam ,na takve kupce sam vec navikla ,ali se retko srecem sa prodavcima koji ovo rade . Nit sam gnjavila pitanjima ,potpitanjima ,samo kliknem na 'zelim' i trazim broj racuna ili neke druge podatke za uplatu . Ova gore sto odovara SassyBlondie jos gora ,nesto kao odgovara , s vremena na vreme ,kad njoj odgovara , a i menja dogovor kad joj se prohte ,tako da ne bih imala poverenja da saradjujem sa njom ,ko zna sta moze da ti posalje ,SassyBlondie , predomisli se i posalje nesto sasvim peto :/ Па управо то, не желим баш да јој ја пошаљем ово што је она тражила, па после да буде да је њено ''заборавила'', ''продала'' и неки изговори. Да је хтела, послала би ми податке и остало. :)
2018 03 09
Naravno,clanica koja zeli da se razmeni odgovara u najkracem roku i dogovori se brzo sa njom. Bar ja imam takvo iskustvo. Mislim da daje sebi na vremenu da proda taj predmet zbog toga zavlaci nadajuci se da ce se prodati. Ako niko ne bhde zainteresovan onda ce odgovarati brze :)) Ja se ne bih opterecivala :) Ja sam nekako sebe programirala i kad pitam za razmenu ako clanica nista ne nadje odmah se pomirim sa tim i vise mi se ni ne svidja toliko taj predmet a ako mi se svidja bas jako jednostavno ga kupim. Slicno mi se desilo sa jednom clanicom mozda je i ista :),pitala sam je za razmenu i odgovora nije bilo nekoliko dana. Onda sam joj napisala da me je odbila da bih kupila sve to i dobila sam odgovor za dva minuta :)))) Ali nazalost bilo je u pitanju zaletanje i dok se nije javljala shvatila sam da mi nisu preko potrebne te stvari. Napisite joj da bi ste kupili predmet da se javila na vreme,odgovorice jako brzo :)))
2018 03 10
> Marylin: > Naravno,clanica koja zeli da se razmeni odgovara u najkracem roku i dogovori se brzo sa njom. Bar ja imam takvo iskustvo. Mislim da daje sebi na vremenu da proda taj predmet zbog toga zavlaci nadajuci se da ce se prodati. Ako niko ne bhde zainteresovan onda ce odgovarati brze :)) Ja se ne bih opterecivala :) Ja sam nekako sebe programirala i kad pitam za razmenu ako clanica nista ne nadje odmah se pomirim sa tim i vise mi se ni ne svidja toliko taj predmet a ako mi se svidja bas jako jednostavno ga kupim. Slicno mi se desilo sa jednom clanicom mozda je i ista :),pitala sam je za razmenu i odgovora nije bilo nekoliko dana. Onda sam joj napisala da me je odbila da bih kupila sve to i dobila sam odgovor za dva minuta :)))) Ali nazalost bilo je u pitanju zaletanje i dok se nije javljala shvatila sam da mi nisu preko potrebne te stvari. Napisite joj da bi ste kupili predmet da se javila na vreme,odgovorice jako brzo :))) Па да, да јој кажем да бих га купила, чисто сумњам да би оволико развлачила..
2018 03 10
> SassyBlondie: > > Marylin: > > Naravno,clanica koja zeli da se razmeni odgovara u najkracem roku i dogovori se brzo sa njom. Bar ja imam takvo iskustvo. Mislim da daje sebi na vremenu da proda taj predmet zbog toga zavlaci nadajuci se da ce se prodati. Ako niko ne bhde zainteresovan onda ce odgovarati brze :)) Ja se ne bih opterecivala :) Ja sam nekako sebe programirala i kad pitam za razmenu ako clanica nista ne nadje odmah se pomirim sa tim i vise mi se ni ne svidja toliko taj predmet a ako mi se svidja bas jako jednostavno ga kupim. Slicno mi se desilo sa jednom clanicom mozda je i ista :),pitala sam je za razmenu i odgovora nije bilo nekoliko dana. Onda sam joj napisala da me je odbila da bih kupila sve to i dobila sam odgovor za dva minuta :)))) Ali nazalost bilo je u pitanju zaletanje i dok se nije javljala shvatila sam da mi nisu preko potrebne te stvari. Napisite joj da bi ste kupili predmet da se javila na vreme,odgovorice jako brzo :))) > Па да, да јој кажем да бих га купила, чисто сумњам да би оволико развлачила.. Probajte,javite 😁😁👍
2018 03 10