Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li su realna ova **'MAKSIMALNA SNOZENJA'**TOTALNE RASPRODAJE** ???

Znaci kada vidim da pise ''TOTAL SALE, SIMBOLICNE CENE'' i td... I naravno hajde da pogledam, kad ono cene za 100dinara jeftinije nego u radnjii. Naravno cast izuzecima. Ili SIMBOLICNE CENE npr. ''H&M majica-900dinara'' pa svi ovde manje-vise znamo kako se krecu cene.... Mene zanima vase misljenje, kakve su to akcije sta je to ? :D Ja licno vise takve teme ne otvram, bas retko :D
2018 03 14
Ja povremeno pogledam te tzv. "total sale, simbolicne cene" itd. pogledam par stvari na prvoj strani, uglavnom me smore naduvane cene i ne pregledavam dalje profil. Verovatno propustim po koju zaista povoljnu cenu, ali prezivecu :) To je zapravo reklamiranje, redje se tu radi o pravom snizenju, naravno svaka cast izuzecima, ima ih :) Treba njuskati, ima ovde povoljnih stvari. Par puta sam tu otvorila temu, tipa danas x% popusta na bilo koji predmet i sl. i povremeno cu i otvarati. Mislim da je to pitanje trenutka, jer tema brzo bude potisnuta drugim objavama.
2018 03 14
Obozavam kada vidim temu snizenje sa 100 poslednjih slova E 😂😂😂 Pogledam, kad ono snizeno sa 900 na 800....iznoseno, isprano...
2018 03 14
Ja ne razumem te teme ovde jer je logicno da ce biti sve dosta povoljnije. Nosene su stvari, a i da nisu opet ne moze da se proba itd kao u radnji. Pa su to mozda pokloni koji nam ne odgovaraju ili ishitrena kupovina ili kupljeno samo za jednu priliku. U svakom slucaju i dodjem ovde da nadjem dosta povoljnije stvari. Ta ekstra snizenja su za radnje a ne za ovaj sajt :) ovde bi trebalo po difoltu da bude dosta povoljnije. Ako se dobro secam sajt je i bio osmisljen tako da forum sluzi za caskanje o modi uz po koju razmenu. Iskljucivo prodaje pa i preprodaje mu dodju kao nuspojava. Nije prvobitna ideja bila, cak je i zabranjena komercijalna prodaja. Ne smeta mi, ali ignorisem.
2018 03 14
Takve objave bi bile realne kad bi stavili cene po 100, 200, 300 i nudili zaista jeftino. Upravo i ja razmisljam da je svrha sajta da se ovde kupi povoljnije, pa su mi te reklame uglavnom smesne, kad vidite predmete i cene
2018 03 14
Akcija je da nema akcije. 😁 Cene na sajtu su postale astronomske. Skuplje nego u prodavnicama. Cas izuzecima, ali njih je sve manje. Moze se naci po neka akcija, ali mora se bas, bas traziti...
2018 03 14
Takve teme uglavnom ne gledam,jer sluze za reklamiranje,ali sam skoro naletela na jednu gde je pisalo snizenje 50%. Pogledala profil clanice,nasla cetiri stvarcice da mi odgovaraju i kupila ih za 500dinara. Tu je bila i amisu majica golih ramena,h&m duks sa karnerima,zara kardigan,dzemper... A kod drugih clanica vidim iste i slicne stvari za 1200dinara,i to jedna stvar. Skoro mi se dopala ista ta majica kod druge clanice,pitala za razmenu,a njoj je odgovarao duks kod mene i da joj doplatim 500dinara. Nisam pristala jer su iste te majice sad 599dinara u NewYorkeru. (500 doplata + 150 postarina = nova majica)😁 Znam kako se krecu cene u pojedinim radnjama,jer u istim cesto kupujem,pa tako ostanem u cudu za neke cene nosenih stvari ili sa ostecenjima,a nove duplo jeftinije. Smatram da se teme treba otvarati kad stvarno dajemo stvari dosta jeftinije,kad zelimo da oslobodimo garderober stvari koje ne nosimo ili nam ne odgovaraju,a ne za reklamiranje😊
2018 03 14
Slazem se sa svim sto ste napisale...potpuno besmisleno, ali sigurno se neka clanica 'upeca' i prodje gore nego da je kupila u radnji novu stvar.. Treba istraziti malo vise pre nego sto odlucimo da kupimo. Cesto istu stvar mozemo naci po mnooogo manjim cenama.. :)
2018 03 16