Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Traze poklon pa nestanu

Zapravo imam jedan problem sa jednom clanicom koja je sva fina, a nikako ne preuzima poklon koji zaista vredi i koji su trazile jos neke clanice. Pritom se loguje i ne odgovara na poruke, kao ne vidi ih. Problem je taj sto ja svoje stvari poklanjam jer ne zivim vise u Srbiji, zaduzujem majku da se maltretira, nosi, pakuje, a onda naletim na neke totalno bezobzirne osobe koje su pritom jako slatkorecive, a prave se lude. Majka ce platiti duplu postarinu, a poklon je zaista vredan, i ne razumem zasto narucuju kad ne zele da preuzmu. Podatke cu ostaviti, ako nastavi da ignorise. Mislim da je juce ili danas poslednji dan za preuzimanje. Besna sam jer mi takvi ljudi usade nepoverenje!
2018 03 15
Trazite devojkama da vam uplate postarinu na racun,koliko je vec,post 150 max,a brza 250,pa posle i ne moraju da preuzmu :)
2018 03 15
> mojoglas: > Trazite devojkama da vam uplate postarinu na racun,koliko je vec,post 150 max,a brza 250,pa posle i ne moraju da preuzmu :) Ali i dalje ne shvatam zasto bi neko narucio stvar na poklon treba da plati 150 dinara i ne preuzima, to je cist bezobrazluk, mogu oni da uplate 150, ali kad se vrati opet se placa, a i to je dodatno zezanje mojoj porodici, i teze je i za njih i za mene i za tog ko zeli poklon, samo mogu da zakljucim da je ovo namerno izivljavanje nekih clanica
2018 03 15
Ne,ne,gresis. Stisle su se za postarinu,to je problem. Kad i to bilo na poklon....e tu bi se pobile oko krpica. x-)
2018 03 15
Doslo vreme da se i ako poklanjas nesto treba traziti neka uplata unapred, u ovom slucaju uplata iznosa za ptt :|
2018 03 15
Imam isti problem, devojka je trazila poklon i sada ga vec 4 dana ne preuzima i ne zeli da odgovori na poruke. Stvarno je sramota i treba da se stide ovoga.
2018 03 15
Ovo jos nisam procitala... Koji je smisao? Svakako, ako si planirala da poklonis i ne treba ti, samo nemoj da preuzmes paket. To posle ide u crveni krst i opet je le kao da si poklonila. Mozda i nekome kome je potrebnije :)
2018 03 15
Imala sam slicnu situaciju pre mesec-dva kad mi se vratio paket morala sam da platim duplu postarinu...Otvorila sam temu da bih se konsultovala sa clanicama koje imaju vise iskustva od mene...Naravno,negativnu je dobila jer me bacila u nepotreban trosak ali je na kraju pristala da mi uplati novac u visini obe postarine... Jako je lepo pokloniti,ja se uvek dobro osecam kad mogu da dam ali najvise boli kad neko iz hira,bezobrazluka i manjka vaspitanja iskoristi vasu dobru nameru i ne preuzme paket...Ako ne preuzme paket nemojte se ustrucavati da ostavite negativnu ocenu sa sve obrazlozenjem..
2018 03 15
Cist bezobrazluk je naruciti nesto i onda ne podici, pogotovu poklon. Za to nema opravdanja stvarno, ako je znala da nece biti kuci par dana ne treba naruciti, nego su to sve izgovori, nemam net, nemam mobilni, praznik je itd. A nije bio praznik kad si trazila poklon, tada svi uredno imaju net. Mene bas briga sto ona nece te stvari, ali je uskratila da to dobije neko drugi kome se to svidja. Nema opravdanja za ovakve stvari i treba ostavljati njihove podatke, da se nauce vec jednom.
2018 03 15
> JovanaM992: > Cist bezobrazluk je naruciti nesto i onda ne podici, pogotovu poklon. Za to nema opravdanja stvarno, ako je znala da nece biti kuci par dana ne treba naruciti, nego su to sve izgovori, nemam net, nemam mobilni, praznik je itd. A nije bio praznik kad si trazila poklon, tada svi uredno imaju net. Mene bas briga sto ona nece te stvari, ali je uskratila da to dobije neko drugi kome se to svidja. Nema opravdanja za ovakve stvari i treba ostavljati njihove podatke, da se nauce vec jednom. Slazem se potpuno.
2018 03 15
Cinjenicno stanje je da su ovde kupci/prodavci nezasticeni pa se nakupilo svega i svacega, volim Mk ali me nervira ta nepravda, jos ispadnete covek i za vasu ljudskost jos vas izvozaju, ili da trazite ptt unapred ili da prestanete da poklanjate, pa sta drugo da uradite da sacuvate vase zivce, a njoj negativne na sve nacine!!
2018 03 16
To je jos i bolje nego da se jave, preuzmu paket koji ste im poslali pa onda one vas jure da im ostavite pozitivan utisak 😅 jedna clanica me je pritiskala da ostavim pozitivan utisak sa porukom "ostavi utisak" dva puta. Naravno da necu ostaviti ustisak za nesto sto sam ja poklonila pa onda jos naletim i na bezobrazluk da me neko pritiska da JA ostavim utisak nekome ko je jednostavno preuzeo paket koji sam ja poslala. Naravno, svaka cast divnim i ljubaznim clanicama koje se javljaju za poklone. Ja svakako mislim da vise nista necu poklanjati jer su mi se poslednji put desile neke jako neprijatne situacije, a sve sto sam zelela je da nekome poklonim nesto sto mu je potrebno a meni ne treba. A iako i budem poklanjala ponovo, to svakako nece biti clanice kojima sam vec poklanjala jer se iste clanice javljaju po 4 puta.
2018 03 16
> mojoglas: > Trazite devojkama da vam uplate postarinu na racun,koliko je vec,post 150 max,a brza 250,pa posle i ne moraju da preuzmu :) Mislim da je ovo odlicna ideja, sigurna sam da ce u tom slucaju 99% njih preuzeti poklon :)
2018 03 16
Kada poklanjam clanicama koje nemaju utiske, trazim da mi uplate za postarinu unapred. Ako imaju utiske, posaljem tako, pa sta bude. Uvek su svi podigli pakete. Nastavicu da poklanjam, jer ovde ima izuzetnih devojaka koje se zaista obraduju poklonu :)
2018 03 16