Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

djurdjevak2312

Članici pod imenom djurdjevak2312 poslat parfem, korišten, original. Kad sam ga poslala javila se da ide u Amsterdam i da će paket primiti njena majka. Što se naravno nije desilo. Parfem mi je vraćen, i ja sam razočarana. Znam da je moja greška što sam slala članici bez ijednog utiska, s time sam se pomirila. Ovo pišem da se niko drugi ne opeče.
2018 03 16
Nije vasa greska, ne mozete unapred znati kakva je osoba sa kojom se dogovarate. Jedino mozete zbog loseg iskustva na profilu napisati da ne saljete pouzecem osobama sa manje od X utisaka.
2018 03 16
> Marija-Maja: > Nije vasa greska, ne mozete unapred znati kakva je osoba sa kojom se dogovarate. > Jedino mozete zbog loseg iskustva na profilu napisati da ne saljete pouzecem osobama sa manje od X utisaka. Slazem se, Ja ne saljem pouzecem clanicama koje imaju manje od 5 pozitivnih utisaka.
2018 03 16
ja sam saradjivala sa mnogim clanicama/clanovima ovde bez utisaka uvek traze slanje pouzecem i nisam imala nikakvih problema nikad, uglavnom bi mi se vratio paket od onih sa utiscima tako da nema tu garancije, neki ljudi su jednostavno neodgovorni i nikad nisam razumela to narucis pa ne preuzmes paket, kad nesto narucim sedim kuci ceo dan sa telefonom u ruci da ne propustim kurira
2018 03 16
> bloodytears: > ja sam saradjivala sa mnogim clanicama/clanovima ovde bez utisaka uvek traze slanje pouzecem i nisam imala nikakvih problema nikad, uglavnom bi mi se vratio paket od onih sa utiscima tako da nema tu garancije, neki ljudi su jednostavno neodgovorni i nikad nisam razumela to narucis pa ne preuzmes paket, kad nesto narucim sedim kuci ceo dan sa telefonom u ruci da ne propustim kurira Da i to je tacno. Ja sam imala divne saradnje sa osobama sa 0 ili par utisaka, ali cinjenica je da se nikad ne zna. U tom slucaju moze da trazi uplatu unapred, ali mnogi zele pouzecem, tako da ce sigurno odbiti neke kupce. Nazalost, ispada da je pravilo da nema pravila, kako se kome i kada zalomi :/
2018 03 16