Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koja je to članica...

Koja po Vama ima uvek lepo fotografisane predmete za prodaju?
2018 03 16
NeverOddorEven, Sajberstrip, Martita.....
2018 03 16
Neveroddoreven definitivno najbolja, Mimaunique ima preslatke slike, a ima I jedna novija clanica koja postavlja slike u bloggerskom fazonu, zaboravila sam nick.
2018 03 16
Slazem se za navedene clanice, dodala bih jos Fairytale, Localgirl, Lunelu, takodje jako dobre fotografije, obozavam kad neko lepo slika garderobu na sajtu, samim tim i imam zelju da pogledam profil, mracne fotografije odbijaju :)
2018 03 16
Neveroddoreven- sve su joj fenomenalne :) Osvetljenost, kombinacije, pozadina.... Dobra kamera + umetnicka crta = dobitna kombinacija :) Sandra je u pravu, dodajem i Lunelu, Localgirl....zvoncicabg..
2018 03 16
> SandraKg93: > Slazem se za navedene clanice, dodala bih jos Fairytale, Localgirl, Lunelu, takodje jako dobre fotografije, obozavam kad neko lepo slika garderobu na sajtu, samim tim i imam zelju da pogledam profil, mracne fotografije odbijaju :) Tako je, slazem se i one imaju bas lepe fotke
2018 03 16
Sve navedene clanice i jos mnogo njih zaista. Licno bih izdvojila jos profile Meditacija, DzoDzo i MojaPrincipesa- ovaj poslednji profil volim da razgledam, nekako je devojka postigla da fotke imaju dusu i povezala ih u jednu lepu pricu...
2018 03 16
Zaboravih clanicu AsIzOrmana....lepe slike jako, stvari slika na sebi i odmah mozete da vidite kako nesto stoji
2018 03 16
> lokibg: > NeverOddorEven, Sajberstrip, Martita..... Slazem se potpuno 😍😍
2018 03 16
Ja sam relativno nova, ali sam naisla na divne profile i fotografije ( licno bih i kupovala od takvih clanica, jer mi to oslikava i karakter osobe, mislim na urednost, perfekcionizam ... ). Iz licnog iskustva, fotografija delimicno i prodaje predmet. :)
2018 03 16
I ja mislim da fotografija puno utice na prodaju predmeta. Ima profila na kojima bih kampovala. NeverOddOrEven je definitivno moj br1. Pored toga sto ima lepe i kvalitetne stvari ona je I profi fotograf, na nekoj temi ranije je cak i objasnjavala kako slika i edituje. BTW da li neko zna sta je sa njom, ne loguje se dugo.....
2018 03 16
Ima dosta profila sa lepim i jasnim slikama, neko doda i umetničku notu pa ukrasi pozadinu, stavi cveće, neki aksesoar ili uskras. Evo sa ove teme bih pohvalila slike ubavkam - lepe i jasne slike sa lepim kontrastom boja.
2018 03 16
Neveroddoreven definitivno, maštovita, talentovana... Btw devojke nema već duže vreme, iskreno me brine šta se dešava sa njom. ,:(
2018 03 16
> AleksandraKraus: > Ima dosta profila sa lepim i jasnim slikama, neko doda i umetničku notu pa ukrasi pozadinu, stavi cveće, neki aksesoar ili uskras. > Evo sa ove teme bih pohvalila slike ubavkam - lepe i jasne slike sa lepim kontrastom boja. Hvala puno :)
2018 03 16
> ubavkam: > > AleksandraKraus: > > Ima dosta profila sa lepim i jasnim slikama, neko doda i umetničku notu pa ukrasi pozadinu, stavi cveće, neki aksesoar ili uskras. > > Evo sa ove teme bih pohvalila slike ubavkam - lepe i jasne slike sa lepim kontrastom boja. > Hvala puno :) Ja tek sad vidim Vas profil!!! Predivno stvarno!!!! :o :o :o Sareno, veselo, moderno.....svaka cast! :")
2018 03 16
1 2