> srecnoPrase:
> > Marija-Maja:
> > > xsantipa:
> > > Upravo mi je clanica poslala poruku u kojoj se izvinjava,kaze da ce ubuduce morati detaljnije da pregleda predmete,uz obecanje da ce mi sutra poslati novac!Ostaje mi da cekam i da verujem da je zaista previd u pitanju...Sta drugo da kazem?!
> > Nije iskljuceno, verovatno ako je stajao, nije zagledala posto je nov, upakovala i poslala....
> > Svakome moze da se desi propust, ali je red da se taj propust i ispravi :)
> > Verujem i nadam se da je clanica ok i da ce ispraviti gresku <3
> Slazem se da moze da se desi, ali vidim da je okacen predmet 18.marta 2018, verovatno tad i slikan i to lepo slikan,, cini mi se da je ovo bilo- ako prodje proslo je...nadam se samo da je joj vratiti novac...
Ne mora da znaci, jer obnavljanjem tj. ponovnim postavljanjem oglasa se prikazuje taj datum.
Cinjenica je da ima dosta prevara i da nas to u startu cini nepoverljivim.
U svakom slucaju nadam se da ce clanica biti savesna i vratiti novac.
> srecnoPrase:
> > Marija-Maja:
> > > xsantipa:
> > > Upravo mi je clanica poslala poruku u kojoj se izvinjava,kaze da ce ubuduce morati detaljnije da pregleda predmete,uz obecanje da ce mi sutra poslati novac!Ostaje mi da cekam i da verujem da je zaista previd u pitanju...Sta drugo da kazem?!
> > Nije iskljuceno, verovatno ako je stajao, nije zagledala posto je nov, upakovala i poslala....
> > Svakome moze da se desi propust, ali je red da se taj propust i ispravi :)
> > Verujem i nadam se da je clanica ok i da ce ispraviti gresku <3
> Slazem se da moze da se desi, ali vidim da je okacen predmet 18.marta 2018, verovatno tad i slikan i to lepo slikan,, cini mi se da je ovo bilo- ako prodje proslo je...nadam se samo da je joj vratiti novac...
Ne mora da znaci, jer obnavljanjem tj. ponovnim postavljanjem oglasa se prikazuje taj datum.
Cinjenica je da ima dosta prevara i da nas to u startu cini nepoverljivim.
U svakom slucaju nadam se da ce clanica biti savesna i vratiti novac.