Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kosmar zvani NOVCANIK

> xsantipa: > Upravo mi je clanica poslala poruku u kojoj se izvinjava,kaze da ce ubuduce morati detaljnije da pregleda predmete,uz obecanje da ce mi sutra poslati novac!Ostaje mi da cekam i da verujem da je zaista previd u pitanju...Sta drugo da kazem?! Nije iskljuceno, verovatno ako je stajao, nije zagledala posto je nov, upakovala i poslala.... Svakome moze da se desi propust, ali je red da se taj propust i ispravi :) Verujem i nadam se da je clanica ok i da ce ispraviti gresku <3
2018 03 22
> Marija-Maja: > > xsantipa: > > Upravo mi je clanica poslala poruku u kojoj se izvinjava,kaze da ce ubuduce morati detaljnije da pregleda predmete,uz obecanje da ce mi sutra poslati novac!Ostaje mi da cekam i da verujem da je zaista previd u pitanju...Sta drugo da kazem?! > Nije iskljuceno, verovatno ako je stajao, nije zagledala posto je nov, upakovala i poslala.... > Svakome moze da se desi propust, ali je red da se taj propust i ispravi :) > Verujem i nadam se da je clanica ok i da ce ispraviti gresku <3 I ja uvek podjem od toga da cesce nema,nego ima bilo kakvog predumisljaja u necijem postupanju.Duboko u sebi se nadam da je to slucaj i ovog puta i zagovornik sam civilizovanog prevazilazenja problema.
2018 03 22
Da, novcanici od stajanja propadaju definitivno. Odlepljuju se i pucaju. Zao mi je sto vam se ovo desava vec drugi put. Ne tako davno sam ovde kupila nov ACC novcanik, doslo je do nekog nesporazuma i devojka mi ga je na kraju poklonila. Posle samo par nosenja je popucao i poceo da se odlepljuje, pa sam po tome zakljucila da je dugo stajao. Hocu da kazem da veoma cesto po slikama ne mogu da se uoce nedostaci. Ali zato vec pet godina imam i intezivno nosim Dimitrije novcanik, verujte mi nema ogrebotinu, cak ni coskovi. Videla sam da ih ima i ovde, pa ne gubite nadu... :)
2018 03 22
> Marija-Maja: > > xsantipa: > > Upravo mi je clanica poslala poruku u kojoj se izvinjava,kaze da ce ubuduce morati detaljnije da pregleda predmete,uz obecanje da ce mi sutra poslati novac!Ostaje mi da cekam i da verujem da je zaista previd u pitanju...Sta drugo da kazem?! > Nije iskljuceno, verovatno ako je stajao, nije zagledala posto je nov, upakovala i poslala.... > Svakome moze da se desi propust, ali je red da se taj propust i ispravi :) > Verujem i nadam se da je clanica ok i da ce ispraviti gresku <3 Slazem se da moze da se desi, ali vidim da je okacen predmet 18.marta 2018, verovatno tad i slikan i to lepo slikan,, cini mi se da je ovo bilo- ako prodje proslo je...nadam se samo da je joj vratiti novac...
2018 03 22
> srecnoPrase: > > Marija-Maja: > > > xsantipa: > > > Upravo mi je clanica poslala poruku u kojoj se izvinjava,kaze da ce ubuduce morati detaljnije da pregleda predmete,uz obecanje da ce mi sutra poslati novac!Ostaje mi da cekam i da verujem da je zaista previd u pitanju...Sta drugo da kazem?! > > Nije iskljuceno, verovatno ako je stajao, nije zagledala posto je nov, upakovala i poslala.... > > Svakome moze da se desi propust, ali je red da se taj propust i ispravi :) > > Verujem i nadam se da je clanica ok i da ce ispraviti gresku <3 > Slazem se da moze da se desi, ali vidim da je okacen predmet 18.marta 2018, verovatno tad i slikan i to lepo slikan,, cini mi se da je ovo bilo- ako prodje proslo je...nadam se samo da je joj vratiti novac... Ne mora da znaci, jer obnavljanjem tj. ponovnim postavljanjem oglasa se prikazuje taj datum. Cinjenica je da ima dosta prevara i da nas to u startu cini nepoverljivim. U svakom slucaju nadam se da ce clanica biti savesna i vratiti novac.
2018 03 22
> xsantipa: > Po drugi put za mesec dana mi se desava da mi clanice uvaljuju krseve od novcanika!Prva je odbila da mi vrati novac,druga jos uvek ne odgovara.U opisu stoji da je novcanik nov,clanica mi je to potvrdila,slala slike ivica,kad,ne lezi vraze-pregrade razlepljene,unutrasnje ivice popucale!Pa dokle vise?! Jao i ja kupila tu marku novcanika, i u startu se pokvario rajsfeslus, clanica normalno nije htela da ga uzme nazad, tvrdeci da je sve bilo u redu.Inace i nije neki kvalitet, definitivno ne kupujem nista vise te marke.
2018 03 22
Članica je vratila novac,ja njoj novcanik,nije bilo problema. Devojke,hvala vam na podrsci i razumevanju!☺ Nadam se da ce ubuduce biti manje slicnih situacija! Sve vas pozdravljam!😘
2018 03 25
> xsantipa: > Članica je vratila novac,ja njoj novcanik,nije bilo problema. > Devojke,hvala vam na podrsci i razumevanju!☺ > Nadam se da ce ubuduce biti manje slicnih situacija! > Sve vas pozdravljam!😘 Jako mi je drago, nekako sam se i nadala da to uradi :) xsantipa zelim vam povoljnu, laku i konacno zadovoljavajucu kupovinu novcanika :)
2018 03 25
Dobro je! Drago mi je da je sve na kraju ipak kako treba! :")
2018 03 25
1 2