Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ajde da se malo smejemoooo- viceviiiii

Hehehee, izvinjavam se za eventualne vulgarnosti.. [:stidljiv] Igraju dve babe kosarku -Fauuuuuul! Druga ce: -Sta je sad? Ponovo ce prva: -Stala si mi na sisu! [:smejuljiti] [:smejati]
2013 08 07
[:smejuljiti] [:smejuljiti] Nece niko da nam se prikljuci [:smejuljiti] [:smejuljiti] A bitno da citaju [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 07
I misle da smo poludele [:smejuljiti]
2013 08 07
[:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] Pa i one bolje da poludee, danas svakako od prodaje nema nistaaa... Kurirske sluzbe nerade... A i na ovom sajtu samo onaj Igor profitira i niko vise... [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 07
jelenaflower [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] Sta ti je, jesi li dobro? Jel si i ti poludela, sta te zivotinje spopale medju vicevima... [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:poljubac]
2013 08 07
Evo jos jedna baba pa idem [:smejuljiti] Dolazi prodavac usisivaca kod babe na vrata -Evo, imamo nove... -Nemam ja, sinko, para -Ma nema veze, samo mala demonstracija.. Udje on i iz kese istrese gomilu balege babi na tepih.. -Ako usisivac ne pokupi ovo do zadnje mrve, ja cu to da pojedem! -E, Boga mi, hoces, sinko, meni juce iskljucili struju! [:smejuljiti]
2013 08 07
A taj sam cula.. ali dobar jee [:smejuljiti] [:poljubac] Odoh i jaaa, pa nastavak sledii [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:poljubac]
2013 08 07
I samo jos ovaj [:smejuljiti] pa idem stvarno Zena kod kuce, dolazi muz s posla, cuje ona s vrata BUM! TRAS!!! BUM! -Dragi, sta to bi? Sta je palo? -Moj kaput, draga.. -Pa sto tako lupa? -Pa bio ja u njemu.. [:smejuljiti] [:smejati] [:smejuljiti]
2013 08 07
[:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:jezik] [:smejati] Sta bi mi da smo pile kafu zajedno [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 07
Hehe, pobile bi se verovatno koja ce pre u wc [:smejuljiti] [:smejuljiti] Idem, moram [:smejuljiti]
2013 08 07
[:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 07
1 2