Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako oceniti?

Zdravo, Pre par dana kupila sam majicu od članice, zamolila sam za dimenzije i promašila je celih 7cm, tako da je meni majica kratka. Da li je za neutralnu ocenu? Želim da budem fer, izašla je u susret i snizila cenu, majica jeste sa etiketom. Sa druge strane kontaktirala sam je i ne odgovara mi danima, a loguje se. Ne mogu verovati da neko omane 7cm, ok 1-2 cm svima se može desiti. Da li oceniti ili ne? Hvala :-)
2018 03 27
Ne znam, najbolje je sačekati njen odgovor, pa nakon toga oceniti. Moje mišljenje... Ne verujem da je slucajno toliko omašila.
2018 03 27
Poslala sam i joj sliku sa metrom, da vidi. Logovala se vise puta, ali nije odgovorila. :-(
2018 03 27
Ja mislim da je klasicna obmana kako bi prodala majicu koja je i njoj verovatno kratka,ali opet ne vidim cemu to,ima devojaka koje vole i kratke majice i crop modele. Videla je potencijalnog kupca u Vama i ako ste naglasili da Vas brine da ne bude kratka ona je "premerila" malo vise kako ne bi odustali. Po mom misljenju je to,ali necu da gresim dusu. Sacekajte jos par dana za odgovor i dajte neutralnu ako ga ne dobijete. Naravno uz prepisku gde Vam je ona izmerila majicu tj.njene mere i sliku Vaseg merenja. Da ne bude rekla kazala,sto je najcesca pojava,clanice recima opisu situaciju i onda mi ostale treba da pretpostavljamo sta se zapravo desilo i svadjamo. I na kraju nikad ne saznamo ko je u pravu. Ja sam na Vasoj strani svakako,nema sanse da neko omasi cak 7cm.
2018 03 27
Hvala vam na savetima. Slažem se za komentar sa slikama, da ne bude prepucavanje i "rekla kazala" :-) Poslala sa poruku pre 5 dana, logovala se i juče, ali nisam dobila odgovor. Sačekaću još koji dan.
2018 03 27
Nema potrebe da cekas vise..Loguje se vidi piruku pravi se blesava..Slazem se sa ostalim clanicama nije sigurno omanula za toliko..Vec aj da proda...
2018 03 27
Kažeš izašla ti je u susret i spustila cenu ... Maica ti je kratka 7cm tj nije tačno izmerena.. Realno gledano 7cm nije ništa , naravno trebala je bolje izmeriti možda je slučajno pogrešila jbg... To što se neko loguje ne znači da visi na sajtu .. Odgovoriće ti daj joj vremena , možda je u obavezama . Ne vidim čemu odmah sumnja da je namerno uradila tako nešto... A to kako ćeš ti nekog oceniti pa nisi maloumna pa ti treba savet i mišljenje... Jel niko nije ni video vašu konverzaciju ... Opraćeš je i skupiće ti se još toliko kako god okreneš trebaš uzimati br veće, hoću reći dok ne znaš koji je br, i ne opipaš materijal , probaš uživo kupi uvek nešto malo veće.. I mirna će ti biti glava ..
2018 03 27
Iskreno, meni bi smetalo da me neko slaze za dimenzije. Ako je uopste slagala... mozda je previdela, ko zna... ali ako je slagala nije ok. Ajde za cm, dva, ali 7... nije za negativnu ali nije ni lepo sa njene strane.
2018 03 28
Ako je majica kvalitetna, lepa i jeftina, ja ne bih pravila frku oko 7 cm, sem ako nije majica na pola grudi, umesto tik ispod. A, mozda ju je merila mokru, pa je bila duza od tezine, u istegnutom stanju 😂
2018 03 28
Hvala vam svima na odgovorima, kupila sam dosta majica preko ovoga sajta S, i nikad dužinu ispod 58- 60cm, ramena 37, grudi 46-47, tačno znam tu dužinu u odnosu na farke, nosim je već duže vreme što se tiče majica. Majica nije oprana jer je sa zakačenom etiketom,, unutrašnja etiketa je isečena ne znam zašto, nije bilo naglašeno u opisu. Čini mi se sad ovako napamet po etiketi da se skuplja 2%. Moje mišljenje je ili da je mrzelo da meri pa je rekla otprilike dimenzije, jer je pogrešila i grudi i ramena, ramena 4 cm, grudi isto 3 cm, ali dužina 7 cm. Ili je jednostavno videla da sam zainteresovana, pa pošto poto da je proda i rekla te neke standarne dimenzije za S. Hvala joj na % (cena je bila 1800, spustila je na 1500, plus troškovi koje sam platila). Ok nije velika suma, ali da sam znala prave dimenzije sigurno je ne bih uzela, jer mi je mala, kupila bih drugu. Ovako ću je vrv okačiti na prodaju, ne mogu ni da je poklonim, zato što je un. etiketa sa sastavom isečena. Ne javlja se, više puta je bila logovana, kad smo dogovarali uredno se javljala. Samo sam želela da znam da li da ocenim neutralno ili da preskočim ocenu... Ne želim da budem zlonamerna, samo realna, nisam ni imenovala članicu, samo me zanima da li je normalno da mi smeta ovakav način. Znam da je internet kupovina rizik, ali baš zato i pored veličine pitam konkretne dimenzije u cm...
2018 03 28
Ja premerim maltene u mm i majicu od 300 dinara. I poklon izmerim i slikam detalje. Izgleda je to bilo otprilike, mrzelo je da meri, jer puno njih na sajtu samo zapitkuje. Neutralna svakako, a ni negativna nije daleko zbog ignorisanja
2018 03 28
Slucajno pogresila 7cm ? Svasta Clanica ima vec dve negative(ako sam ja dobro videla) Bolje bi bilo po nju da ovo resi na lep nacin ,bar bi ja tako uradila
2018 03 28
Ako ste kupili majicu na osnovu netacnih dimenzija i dali svoj novac za to (jeftinije majice su recimo 500din a skuplje su 1.500 pa navise) i ona vam je sada potpuno mala i neodgovarajuca, znaci da ste svoj novac bacili i to zato sto vam prodavac svesno nije dao tacan odgovor. Plus neodgovaranje na poruke. Da li je to za neutralnu onda? Licno mislim da nije ni merila, jer je omasila sve dimenzije.
2018 03 28
Da se javila sa objasnjenjem zasto je i kako omasila celih 7 cm,ili bar da se izvinila,onda bi bilo okej da preskocite ocenu ili da date bar neutralnu. Meni je iskreno ovo bezobrazluk i klasicno uvaljivanje,po meni zasluzuje negativnu,bez obzira sto je majica nova.
2018 03 28
Svako moze da pogresi tako da ne znam da li ste namerno ili slucajno dobili pogresne mere... Ali znam da zasluzujete odgovor, izvinjenje i neki predlog za korekciju greske.. Da nista od toga ne dobijem, ja bih sacekala 10-ak dana i dala neutralnu sa objasnjenjem. Naravno odluka je vasa.
2018 03 28
1 2