Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Potrebna pomoc!!!!

Danas sam jednoj starijoj clanici prodala ORIGINAL Ungaro Fuchsia bluzicu. Licno je preuzela i bila je odusevljena. Napominjem ,bluza je apsolutno original, jednom nosena I prodata. Bez ikakvih mana i tome slicno Medjutim clanica mi je poslala poruke da majica nije original i da su me prevarili itd, koje cu u celosti preneti ovde. Pa me zanima iskustvo ostalih koji su imali slicnu situaciju.
2018 03 28
Radi se o ovoj bluzici...
2018 03 28
I onda mi ona salje ove slike sa tekstom ispod ( malo da skratim proces )
2018 03 28
Izvinjavam se sto sam bila malo opsirna... Clanica je sada u fazonu “ako je tebe tj mene neko nasamario ne moram ja drugoga “😩 Ja znam sta sam joj prodala, znam sta kupujem ali ne volim da me neko pravi budalom....
2018 03 28
Nisam imala slicnu situaciju,ali po mom misljeenju je ovo izivljavanje. Prvo, na slikama ne vidim nista cudno, ne znam o kakvom prepravljanju pise, i kakvom koncu, vidi se da je fabricki sve odradjeno. Boze svasta.
2018 03 29
U pitanju sam ja,i uopšte se NE IŽIVLJAVAM. Slike uveličajte,a mogu svakom od Vas lično doneti. Za mene je priča završena tako kako je završena. Da sam htela da otvaram temu,otvorila bi je,ali poučena kako kupcima koji se žale na bilo šta,tako i prodavcima,neću učestvovati u diskusiji. Svakoj od Vas želi uspeh u svom radu.
2018 03 29
Nije mi jasno ako neko licno preuzima nesto, zasto se naknadno zali. Prosla sam vec i ja tako da sam nesto licno preuzela i nisam primetila sitnu manu. To je moja greska. Niste trebali uzeti ako smatrate da nije adekvatnog kvaliteta.
2018 03 29
Inace ne znam da li ste primetili da tzv. markirane stvari vise nisu istog kvaliteta kao ranije. Ime nije garancija vise. Cilj je da kupujemo sto cesce novo a ne da traje.
2018 03 29
Hvala Vam, svakakvih ljudi ima 🤷🏻‍♀️> mojormaric12: > Nisam imala slicnu situaciju,ali po mom misljeenju je ovo izivljavanje. Prvo, na slikama ne vidim nista cudno, ne znam o kakvom prepravljanju pise, i kakvom koncu, vidi se da je fabricki sve odradjeno. Boze svasta.
2018 03 29
Neverovatno, mislim da je u ovom konkretnom slucaju nesto drugo u pitanju, ali nema veze, prica je zavrsena > AppleRed: > Nije mi jasno ako neko licno preuzima nesto, zasto se naknadno zali. Prosla sam vec i ja tako da sam nesto licno preuzela i nisam primetila sitnu manu. To je moja greska. Niste trebali uzeti ako smatrate da nije adekvatnog kvaliteta.
2018 03 29
❤️🤗 !! Mislim da bi clanica mogla i da se izvini jer nije prevarena (sto je super, i nema razloga da se tako oseca). Nadam se da cete resiti nesporazum. ☺️🌷
2018 03 29
Nemam nameru da se izvinjavam,svaka od Vas koja je iz Beograda može da je lično vidi jer to o čemu pričam lepo se vidi na uveličanim slikama. A napisala sam da ne želim da učestvjem jer ARŠIN VALJDA ZA OPIS KOJI NIJE ADEKVATAN VAŽI ZA SVAKOG,što u ovim forumima nije slučaj. I ovo je kraj,dakle nije uvažena reklamacija,a ako želite da je otkupite od mene nema problema samo se javite.
2018 03 29
Ne vredi, glup govek ne moze da ukapira da je glup i tako mu zivot prodje u gluposti 🤪💋> _tanja_: > ❤️🤗 !! > Mislim da bi clanica mogla i da se izvini jer nije prevarena (sto je super, i nema razloga da se tako oseca). > Nadam se da cete resiti nesporazum. ☺️🌷
2018 03 29
> MisDuki84: > Ne vredi, glup govek ne moze da ukapira da je glup i tako mu zivot prodje u gluposti 🤪💋> _tanja_: > > ❤️🤗 !! > > Mislim da bi clanica mogla i da se izvini jer nije prevarena (sto je super, i nema razloga da se tako oseca). > > Nadam se da cete resiti nesporazum. Nemate potrebe da vređate,otvorili ste temu "pomoć": 1.da li sam Vas izvređala i spopadala,proganjala....NE,jer i da sam htela blokirali ste me posle prvih nekoliko poruka 2. da li sam Vas ispoštovala kao prodavca......DA 3. da li sam pročitala Vaš profil.....DA,dakle da sam htela da se zezečim ne bih rizikovala uzgred budi rečeno tuđ novac 4. NAMERNO STE ZAMENILI TEZE...... Dakle ne znam oko čega konkretno tražite pomoć i podršku članica.Ali ste je dobili i opet SREĆNO. AKO SE NEKOJ OD NJIH SLIČNO DOGODI PODSETIĆU NA LICEMERJE.
2018 03 30
A zasto se iko potresa oko komentara i primedbi elementarno nepismene osobe? Napisala je 33 puta maica... za mene je dalja bilo kakva diskusija nepotrebna.
2018 04 03