Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Treba mi savet oko tetovazee.. :))

Bas si pokvarena.. Aj posalji mi u inbox bar [:stidljiv] [:stidljiv] [:stidljiv] Ja necu tu da radim, mnogo mi je velika.. Ne moras da brines.. [:stidljiv] Ivana, gde si nestala, nadam se da se slikas, da ne cekam bezveze [:isfrustriran] [:smejuljiti] [:poljubac]
2013 08 07
Tetovaza na prsticima se vrlo retko lepo odrade, prvo zbog koze koja je na tom delu specificna i vrlo cesto dodje do odbijanja boje, pa ispadne mrljavo, a inace, bas malo ljudi kod nas ume da radi tetku na tom mestu [:tuzan] A meni su tetovaze tu predivne, pogotovo ako su vezane za nesto baaaaaaaas licno, tipa datum svadbe, ili neko bitno pocetno slovo imena, cak i ime ako moze da stane [:jezik]
2013 08 07
Sebicno je cuvam, jer mi je mnooogo draga i zato sto je sve to moja ideja. [:lepota] A i nemam usb za telefon [:smejuljiti] Telefonom sam slikala odmah kada sam se vratila kuci, da je posaljem sestri, i odusevila se! [:lepota] [:lepota]
2013 08 07
DzoDzo, mislis da ne bi bili u stanju ni srce da odrade?? [:tuzan] Ja bih vristala od bola, ali prs ne bih mrdala [:tuzan] [:tuzan]
2013 08 07
Tamara, ne pricamo vise [:isfrustriran]
2013 08 07
Andjela, ja iskreno mislim da bi tu dosta bolelo, jer je odmah tu koska, a mene je zabolelo bas kod zlgoba.
2013 08 07
More propricaces ti kada ti zviznem sliku [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 07
Neka boli, izdrzala bih ja.. Jer je zeli.. Ali je ne zelim mutnu i razlivenu.. Cekam DzoDzo da vidim sta ce da mi kaze.. [:tuzan]
2013 08 07
Aaaaaaaaaaaaa, jes; zaboravih da ne pricamo! [:isfrustriran] [:smejuljiti]
2013 08 07
Ja imam na clanku, na donjem delu stomaka i celu kicmu uradjenu, mislila sam da clanak boli dok nisam uradila kicmu, tu sam padala u nevest kad mi je radjeno. E sad, ako radis punu boju, bolece te, a ako ti radi metodom sencenja, manje, gde god radila, jer igla ne ulazi toliko duboko.
2013 08 07
Sta je to metoda secenja? [:sokiran] [:sokiran] Koja je razlika izmedju igle i te metode [:sokiran]
2013 08 07
[:smejati] [:smejati] [:smejati] Ako se uradi lepo, a to zavisi od toga kod kog tattoo majstora odes, i ako se uradi tankom iglom i ne premala, nemas onda sta da brines, ali vremenom ce poceti da se razliva, ali u kom smislu, pa linije ce postajati sve deblje. Moja snajka ima suncicu sa spoljasnje strane lista i dole kod skocnog zlgoba, glava suncice je tako sitno uradjena, da sada lici na jednu veliku mrlju! [:uplasen] i previse je detalja, ali bas [:vrtoglav]
2013 08 07
Pa koliko detalja moze da ima jedno malo srce [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:plakati] A kakva to suncica?? [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2013 08 07
Andjela [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejati] [:smejuljiti] Ti si od straha igala pocela da citas ono sto nije napisano [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 07
Ma ne vezano za srce, nego uopsteo kazem za detalje, ali neko moze da u srcu stavi neko slovo ili tako nesto, a za to mesto je srce sa slovom, previse. [slika:9452fb2c-74fc-45d3-b6ae-94e3a41f5345] To ti je suncica [:osmeh]
2013 08 07