Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Treba mi savet oko tetovazee.. :))

Izvinjavam se sto cu ovo reci svima, ali mrzim gucu i mrzim trube i bubnjeve i trubice i trubadure... Iiiii [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] Samo prave galamu.. Uzasnooooo!!! [:isfrustriran] ja bih malo srculence na prstu.. Ne bih da se setam gradovima zbog tetovaze 5x5 mm [:smejuljiti] [:lepota] [:poljubac]
2013 08 08
Andjela, tu na prstu boli, ali tako je mala da mislim da ces izdrzati :D Ja bih da radim na risevima stopala, u pitanju je jedna tetovaza (po znacenju) ali je fizicki iz dva dela (uh sto objasnjavam xD) Moja bi bila dosta veca od toga sto ti zelis, i jos su oba stopala u pitanju, igle se ne bojim ali samog bola da :D Ima lepo da uradim sto i moja drugarica, da se nacvrcam i eto anestetika :D
2013 08 08
Ne smes da pijes, mozes vise da krvaris, ja sam se olesila od rakije i cokolade kad sam radila kicmu, i tu sam se zeznula zestoko, jer sam bila mnooooooooooooogo osetljivija na bol nego da nisam pila. A to sto sam lupetala gluposti kad sam se uroljala... Nikom nista [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 08 08
Ma salim se, nego sam se cim je Andjela pomenula bol setila nje kad sam videla prvi put njenu tetovazu i pitala "i ja hocu tu da radim, jel te puno bolelo?" a ona cokne i kao "ma jok" i tek onda mi njena sestra kaze da se napila ko letva jer se bojala :D Ja znam da sam kad popijem mnogo manje osetljiva na bol, ali nije u pitanju bio bol od igle nego sam udarila nogu i nista nisam osetila do sutradan kad sam videla ogromnu masnicu xD A meni je drug koji je "ucio zanat" kod jednog naseg jako dobrog majstora rekao da u principu ne sme ni kap krvi da bude jer to znaci da je usla igla preduboko o.O valjda sme samo limfa... e sad mozda ga ja nisam dobro razumela, ali mi se cini da je tako rekao....
2013 08 08
limfa sme ali ne mora uvek.meni nije izlazila a mom muzu jeste.na prstu boli ali je tatoo mala brzo prodje.
2013 08 14
evo slike konacno... [slika:ab748833-dfbf-4983-891a-e1c713574eb2] nadam se da vam se dopada [:poljubac] [:lepota]
2013 08 15
Meni se dopada!!!!!! Jako je lepaaaaa! [:lepota] [:poljubac] [:lepota] [:lepota]
2013 08 15
hvala draga... [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 15
1 2 3 4 5