Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice koje nestanuy......???

Navikni se na to..
2018 04 04
> xsantipa: > Ono sto je meni upecatljivo jeste kada clanica pita za snizenje,koje,naravno,odredi sama,pa ispari u vidu magle😂Nekim ljudima su Krpice sve sto imaju od zivota,izgleda. Upravu si ...Dođu da se ispričaju , nekoga zajebavaju itd. Ja ne kapiram kupovinu raspitivanje za nešto a pritom ispare , ili nemaju pare.. Ima i onih koje mi se pohvale da su trudne , ili skinule kao kilažu , ili su baš one imale iste takve pantalone u drugoj boji . Kao da to nekoga zanima , pa nismo mi ljudi psihijatri..
2018 04 05
> MiciZara: > > xsantipa: > > Ono sto je meni upecatljivo jeste kada clanica pita za snizenje,koje,naravno,odredi sama,pa ispari u vidu magle😂Nekim ljudima su Krpice sve sto imaju od zivota,izgleda. > Upravu si ...Dođu da se ispričaju , nekoga zajebavaju itd. > Ja ne kapiram kupovinu raspitivanje za nešto a pritom ispare , ili nemaju pare.. Ima i onih koje mi se pohvale da su trudne , ili skinule kao kilažu , ili su baš one imale iste takve pantalone u drugoj boji . Kao da to nekoga zanima , pa nismo mi ljudi psihijatri.. Taman kad pomislim da sam ovde vec sve videla i cula,procitam ovo😂Stvarno,da nije smesno-bilo bi zalosno!😂😂😂
2018 04 06
Pre dva dana stizu mi dve poruke od iste devojke da zeli suknju. Odgovorim joj a ona se brze bolje izloguje. Pomislim, nova je pa je pomesala "omiljeno" i "zelim" ali onda vidim da ima dosta stvari u omiljenim. Mozda joj bilo dosadno pa se malo zezala :o :|
2018 04 06
1 2