Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hajde da caskamo....:)

Ja volim da procitam ,uglavnom obratim paznju na negativne. Ako clanica ima preko 20 pozitivnih ne citam nista :) Samo sam se smorila ,jer sad imam novi profil bez komentara i ocena,pa devojke nemaju poverenja,a morala sam da ga napravim ,jer na njemu prodajem sestrine stvari iz Nemacke,a moj stari profil je za razmenu i tu imam 20 utisaka. Ako neka iskusnija clanica ima savet... >:(
2018 04 11
> *STARS*: > Ja volim da procitam ,uglavnom obratim paznju na negativne. Ako clanica ima preko 20 pozitivnih ne citam nista :) > Samo sam se smorila ,jer sad imam novi profil bez komentara i ocena,pa devojke nemaju poverenja,a morala sam da ga napravim ,jer na njemu prodajem sestrine stvari iz Nemacke,a moj stari profil je za razmenu i tu imam 20 utisaka. > Ako neka iskusnija clanica ima savet... >:( Pa vrlo prosto-u opisu ostavite vec u prvoj recenici link do starog profila. To je cak i obavezno uraditi kad imate dva profila na sajtu. A i devojke ce imati poverenja
2018 04 11
Relativno sam nova i na prvom profilu ,ali sam imala super saradnje. Nisam znala za to pravilo da mora biti istaknut i drugi profil. Mislila sam bice neprijatno i meni i clanicama sa kojima sam imala divne razmene da ih ovde odbijem,ali ovo su samo stvari za prodaju,bzv. Hvala na savetu ,okacicu link starog profila. :")
2018 04 11
> *STARS*: > Relativno sam nova i na prvom profilu ,ali sam imala super saradnje. Nisam znala za to pravilo da mora biti istaknut i drugi profil. Mislila sam bice neprijatno i meni i clanicama sa kojima sam imala divne razmene da ih ovde odbijem,ali ovo su samo stvari za prodaju,bzv. > Hvala na savetu ,okacicu link starog profila. :") Zasto neprijatno-Vas profil, dakle Vasi i uslovi! :) Nema tu niceg loseg! A i clanicama koje zele nesto da kupe bice lakse da se odluce sa saznanjem da niste bez utisaka....
2018 04 11
Evo nakacila sam. Hvala punoooo.
2018 04 11
Nadam se da ce pomoci da se pokrene prodaja :)
2018 04 11
> lokibg: > > janavoj: > > Ja volim da citam utiske i omiljene predmete clanica, tako nadjem dosta stvari :D > Joj i ja gledam omiljene predmete kod onih clanica koje imaju slican ukus kao ja! Hahahahhaa....ponekad se osecam kao balkanski spijun zbog toga! > Obavezno citam opis profila i ma kakve da su stvari, cim vidim nesto tipa: DAJEM NEGATIVNE AKO NE ODGOVARATE NA PORUKU ili CENE FIKSNE, PRVO UPLATA PA SLANJE i slicne Caps Lock imperative i zaprecene sankcije bezim glavom bez obzira hahahaha.....plase me ti besni prodavci. :') :') :') > Moram priznati da sam masu puta kupila nesto jer me prijatna komunikacija sa pozitivnom clanicom podstakla na to. I obrnuto naravno.... hahahah loki kao i uvek duhovita i iskrena. Čitam,čitam sve i opet se zezenem :)
2018 04 11
> nezaboravime: > ja vam upravo gledam profile😂 😂
2018 04 11
Malo ću skrenuti sa teme,ali u vezi sa temom koja je otvorena "zbog mene". I ja sam se oslobodila predmeta :)))))))) koji nije odgovarao opisu,koji me pritiskao od temena do malog prsta. I jako sam sretna,kao prvo jer je članica potvrdila MOJ OPIS,a kao drugo udelila mi je komliment kao "starijoj članici" :) :) :) :) . Što bi rekla dama pre mene,nije teško da budemo pozitivni.
2018 04 11
> lokibg: > > *STARS*: > > Ja volim da procitam ,uglavnom obratim paznju na negativne. Ako clanica ima preko 20 pozitivnih ne citam nista :) > > Samo sam se smorila ,jer sad imam novi profil bez komentara i ocena,pa devojke nemaju poverenja,a morala sam da ga napravim ,jer na njemu prodajem sestrine stvari iz Nemacke,a moj stari profil je za razmenu i tu imam 20 utisaka. > > Ako neka iskusnija clanica ima savet... >:( > Pa vrlo prosto-u opisu ostavite vec u prvoj recenici link do starog profila. To je cak i obavezno uraditi kad imate dva profila na sajtu. A i devojke ce imati poverenja lokibg - Da li je za otvaranje drugog profila potrebna saglasnost (dozvola) administratora ili je kao sto ste objasnili, dovoljno da se u opisu navede link drugog profila? Pitam, jer sam u nekoj temi procitala da je neka clanica trazila dozvolu administratora...
2018 04 12
> plava16: > Malo ću skrenuti sa teme,ali u vezi sa temom koja je otvorena "zbog mene". > I ja sam se oslobodila predmeta :)))))))) koji nije odgovarao opisu,koji me pritiskao od temena do malog prsta. > I jako sam sretna,kao prvo jer je članica potvrdila MOJ OPIS,a kao drugo udelila mi je komliment kao "starijoj članici" :) :) :) :) . > Što bi rekla dama pre mene,nije teško da budemo pozitivni. Tacno, da :)
2018 04 12
Cao drage zene 😉 samo da vas pozdravim 🌼🙋
2018 04 12
👋💋
2018 04 12
> Marija-Maja: > > lokibg: > > > *STARS*: > > > Ja volim da procitam ,uglavnom obratim paznju na negativne. Ako clanica ima preko 20 pozitivnih ne citam nista :) > > > Samo sam se smorila ,jer sad imam novi profil bez komentara i ocena,pa devojke nemaju poverenja,a morala sam da ga napravim ,jer na njemu prodajem sestrine stvari iz Nemacke,a moj stari profil je za razmenu i tu imam 20 utisaka. > > > Ako neka iskusnija clanica ima savet... >:( > > Pa vrlo prosto-u opisu ostavite vec u prvoj recenici link do starog profila. To je cak i obavezno uraditi kad imate dva profila na sajtu. A i devojke ce imati poverenja > lokibg - Da li je za otvaranje drugog profila potrebna saglasnost (dozvola) administratora ili je kao sto ste objasnili, dovoljno da se u opisu navede link drugog profila? > Pitam, jer sam u nekoj temi procitala da je neka clanica trazila dozvolu administratora... Tako je, prema pravilu Admin mora da prvo odobri otvaranje jos jednog profila i da se u opisu stavi link do drugog profila
2018 04 12
> plava16: > > lokibg: > > > janavoj: > > > Ja volim da citam utiske i omiljene predmete clanica, tako nadjem dosta stvari :D > > Joj i ja gledam omiljene predmete kod onih clanica koje imaju slican ukus kao ja! Hahahahhaa....ponekad se osecam kao balkanski spijun zbog toga! > > Obavezno citam opis profila i ma kakve da su stvari, cim vidim nesto tipa: DAJEM NEGATIVNE AKO NE ODGOVARATE NA PORUKU ili CENE FIKSNE, PRVO UPLATA PA SLANJE i slicne Caps Lock imperative i zaprecene sankcije bezim glavom bez obzira hahahaha.....plase me ti besni prodavci. :') :') :') > > Moram priznati da sam masu puta kupila nesto jer me prijatna komunikacija sa pozitivnom clanicom podstakla na to. I obrnuto naravno.... > hahahah loki kao i uvek duhovita i iskrena. > Čitam,čitam sve i opet se zezenem :) Ja volim da citam komentare i teme od Loki 😄 I isto zapazanje i reakciju imamo sa tim zapovednickim opisima sa caps lock-om hahah Forum mi je tako relaksirajuci, citam i ponekad se ukljucim u razgovor, mada najcesce u teme sa putovanjima, hranom, zabavom..ovi na pocetku znaju biti previse negativni i stresni 😂
2018 04 13