Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ovo moguce?

Cao devojke Da li je moguce da mi se opet desava ista stvar da istom torbom? LV Neverful Devojka je porucila ( druga ne skyline ) i paket ce uredno da mi se opet vrati, samo manja vrednost posto je ova narucila samo nju Mislim da je to znak da je ne prodajem vise... ili ce biti 3sreca ... turururu 😂😂😂
2018 04 13
Ne da bih je skinula sa prodaje nego bih je cuvala kao oci u glavi i napravila joj posebno mesto u garderoberu i nikada je nikome ne bih dala. ☺ Uzgred, jako bezobrazno od strane tih devojaka 😡😡😡
2018 04 13
Saljete pouzecem ? Ako je tako, to je znak da bude prvo uplata na racun ili post net, makar dupla postarina ako ne ceo iznos x-) x-) x-) x-)
2018 04 13
> Zagica: > Saljete pouzecem ? > Ako je tako, to je znak da bude prvo uplata na racun ili post net, makar dupla postarina ako ne ceo iznos x-) x-) x-) x-) Treba je uramiti, zaista, ja je ne bih vise prodavala a za ostale stvari traziti uplatu unapred. ☺😉
2018 04 13
Hahaha imala sam bas dosta kupovina izmedju “te dve” sve uredno Ali ovoooo stvarnoooo ima da je pozlatim 😂😂😂😁😁😁
2018 04 13
> mokelem: > Cao devojke > Da li je moguce da mi se opet desava ista stvar da istom torbom? LV Neverful > Devojka je porucila ( druga ne skyline ) i paket ce uredno da mi se opet vrati, samo manja vrednost posto je ova narucila samo nju > Mislim da je to znak da je ne prodajem vise... ili ce biti 3sreca ... turururu > 😂😂😂 Ja bih je ostavila sebi :") . Uvek sam u iskusenju to da uradim ,:)
2018 04 14
A zasto niste ostavile negativne ocene tim clanicama?> mokelem: > Cao devojke > Da li je moguce da mi se opet desava ista stvar da istom torbom? LV Neverful > Devojka je porucila ( druga ne skyline ) i paket ce uredno da mi se opet vrati, samo manja vrednost posto je ova narucila samo nju > Mislim da je to znak da je ne prodajem vise... ili ce biti 3sreca ... turururu > 😂😂😂
2018 04 14
Pa nisam sigurna ni sama da li se za to ostavlja negativa sve mislim da nije prevara ... > mojormaric12: > A zasto niste ostavile negativne ocene tim clanicama?> mokelem: > > Cao devojke > > Da li je moguce da mi se opet desava ista stvar da istom torbom? LV Neverful > > Devojka je porucila ( druga ne skyline ) i paket ce uredno da mi se opet vrati, samo manja vrednost posto je ova narucila samo nju > > Mislim da je to znak da je ne prodajem vise... ili ce biti 3sreca ... turururu > > 😂😂😂
2018 04 14
Vec da ih je zaista nesto sprecilo, ali cu od sada da ostavljam koja poruci a ne podigne osravljam negativu > mokelem: > Pa nisam sigurna ni sama da li se za to ostavlja negativa sve mislim da nije prevara ... > mojormaric12: > > A zasto niste ostavile negativne ocene tim clanicama?> mokelem: > > > Cao devojke > > > Da li je moguce da mi se opet desava ista stvar da istom torbom? LV Neverful > > > Devojka je porucila ( druga ne skyline ) i paket ce uredno da mi se opet vrati, samo manja vrednost posto je ova narucila samo nju > > > Mislim da je to znak da je ne prodajem vise... ili ce biti 3sreca ... turururu > > > 😂😂😂
2018 04 14
Negativna je obavezna ako clanica ne preuzme paket .
2018 04 14
Ok hvala nisam znala , cekam pon da mi stigne sms da mi se zvanicno vratio i stavljam negativnu
2018 04 14