Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Problem u mom profilu ili zatisje generalno na sajtu ?

> Marija-Maja: > > SandraKg93: > > Kod mene ima potraznje, ali se najvise kupuju stvari po 300, 400 dinara, iako sam maksimalno snizila cene, ali svakako bolje ista nego nista :D > Super sto je tako, vi ste retka clanica koja se ne zali vec hvali i to je lepo cuti :) > Pu, pu da vas ne ureknem :') > Neka bude vise od "ista" :) Ne hvalim se, samo pricam kako je realno stanje, mada opet treba uzeti u obzir i to da imam preko 500 artikla na profilu, pa je veca verovatnoca da se ponesto i proda, a tih 3,4 artikla svakako je malo s obzirom na broj stvari, ali neka i ovako bude, samo da ide :)
2018 04 17
Kod mene je prvo bilo prodaje, onda samo "potraznje",a sve su odustale iz nekog razloga, sad ni ne pitaju. :) Kako se kome zalomi koji period.
2018 04 17
> SandraKg93: > > Marija-Maja: > > > SandraKg93: > > > Kod mene ima potraznje, ali se najvise kupuju stvari po 300, 400 dinara, iako sam maksimalno snizila cene, ali svakako bolje ista nego nista :D > > Super sto je tako, vi ste retka clanica koja se ne zali vec hvali i to je lepo cuti :) > > Pu, pu da vas ne ureknem :') > > Neka bude vise od "ista" :) > Ne hvalim se, samo pricam kako je realno stanje, mada opet treba uzeti u obzir i to da imam preko 500 artikla na profilu, pa je veca verovatnoca da se ponesto i proda, a tih 3,4 artikla svakako je malo s obzirom na broj stvari, ali neka i ovako bude, samo da ide :) Nadam se da me niste pogresno shvatili, komentar mi nije maliciozan bas naprotiv... Ako ste ga tako doziveli, izvinjavam se.. Naravno da sve te stavke kod vas povecavaju prodaju, neka bude puno bolja :")
2018 04 17
1 2