Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jedna lepa tema ^^

Caoo, nova sam na mojekrpice, pre ovoga sam koristila Limundo/Kupindo, i mada imam lepe utiske i s tog sajta, ovaj me je odusevio. Za manje od mesec dana imam 10ak divnih saranji sa jos divnijim devojkama. Vidim da ima dosta tema o prevarama i prevarantima, pa sam resila da pokrenem i jednu lepuu i da pohvalim clanice, jer su stvarno divne. Cak sam saradjivala sa clanicama sa po jednim ili nijednim utiskom i nikakvih problema nije bilo. Tako da ocigledno, ma koliko prevaranata biloo, divnih clanova ipak ima vise. Etoo, samo da dam podrsku svim novim clanicama, sto sam i ja, i da kazem da ih jedna ruzna saradnja ne obeshrabri. :") :")
2018 04 18
Delim tvoje misljenje :") Ja sam prezadovoljna, toliko divnih clanica. <3 <3 <3
2018 04 18
Dobrodosla na sajt! 😊😊 Imas predivne stvari zaista, dusa me je zabolela sto nam se ne poklapaju velicine 😂
2018 04 18
Divne ste devojke stvarnoo :") a sto se velicina tice, otuda i prodaja, kupim od s do xl, pa onda uvlacim, namestam, i na kraju nikad ne obucem hahah :") <3
2018 04 18
Dobrodosla na sajt :) Zelim ti i dalje srecu, i lepe saradnje :)
2018 04 18
Hvalaa :")
2018 04 18
> NinaDragicevic: > Divne ste devojke stvarnoo :") a sto se velicina tice, otuda i prodaja, kupim od s do xl, pa onda uvlacim, namestam, i na kraju nikad ne obucem hahah :") <3 Jooooj to mi je tako poznato.....u sustini volim sve sljampavo, oversize, pa kupim 5 brojeva vece, ali onda u nekom trenutku shvatim da sam se stilizovala k`o pokojni Luis! Pu, pu, pu..... :') :') :') :')
2018 04 18
> lokibg: > > NinaDragicevic: > > Divne ste devojke stvarnoo :") a sto se velicina tice, otuda i prodaja, kupim od s do xl, pa onda uvlacim, namestam, i na kraju nikad ne obucem hahah :") <3 > Jooooj to mi je tako poznato.....u sustini volim sve sljampavo, oversize, pa kupim 5 brojeva vece, ali onda u nekom trenutku shvatim da sam se stilizovala k`o pokojni Luis! Pu, pu, pu..... :') :') :') :') hahahahahahh ovo je presjajno poredjenje. Ja tim sirim modelima kukice svoje prevelike pokrivam, jos sam i smrsala, al vucem posledice i dalje izgleda hahaha x-) x-)
2018 04 18
> NinaDragicevic: > Caoo, nova sam na mojekrpice, pre ovoga sam koristila Limundo/Kupindo, i mada imam lepe utiske i s tog sajta, ovaj me je odusevio. Za manje od mesec dana imam 10ak divnih saranji sa jos divnijim devojkama. Vidim da ima dosta tema o prevarama i prevarantima, pa sam resila da pokrenem i jednu lepuu i da pohvalim clanice, jer su stvarno divne. Cak sam saradjivala sa clanicama sa po jednim ili nijednim utiskom i nikakvih problema nije bilo. Tako da ocigledno, ma koliko prevaranata biloo, divnih clanova ipak ima vise. Etoo, samo da dam podrsku svim novim clanicama, sto sam i ja, i da kazem da ih jedna ruzna saradnja ne obeshrabri. :") :") Dobrodosla :")
2018 04 18
Ja sam stara -nova :) Pa onda ispade nick *stars*- zvezdice:-)
2018 04 18
> *STARS*: > Ja sam stara -nova :) > Pa onda ispade nick *stars*- zvezdice:-) Hvala punoo, bas mi je drago kad naidjem na pozitivne devojke, nadam se da cu imati samo lepe saradnjice :")
2018 04 18
Dobrodosla :") Takodje delim bol duse sa Bojanaa12 :') jer nam se ne podudaraju velicine,a stvari su ti predivne. :")
2018 04 18
> Shonakis: > Dobrodosla :") > Takodje delim bol duse sa Bojanaa12 :') jer nam se ne podudaraju velicine,a stvari su ti predivne. :") Hvalaa punooo :") :")
2018 04 18
> NinaDragicevic: > Caoo, nova sam na mojekrpice, pre ovoga sam koristila Limundo/Kupindo, i mada imam lepe utiske i s tog sajta, ovaj me je odusevio. Za manje od mesec dana imam 10ak divnih saranji sa jos divnijim devojkama. Vidim da ima dosta tema o prevarama i prevarantima, pa sam resila da pokrenem i jednu lepuu i da pohvalim clanice, jer su stvarno divne. Cak sam saradjivala sa clanicama sa po jednim ili nijednim utiskom i nikakvih problema nije bilo. Tako da ocigledno, ma koliko prevaranata biloo, divnih clanova ipak ima vise. Etoo, samo da dam podrsku svim novim clanicama, sto sam i ja, i da kazem da ih jedna ruzna saradnja ne obeshrabri. :") :") Dobrodosla! Nadam se da ce tako biti i ubuduce, bez kontakta sa prevarantima. ☺ Ja sam takodje imala samo lepa iskustva i za sada sam prezadovoljna jer sam videla koliko divnih devojaka ima. 💝
2018 04 18
> Bojanaboka990: > > NinaDragicevic: > > Caoo, nova sam na mojekrpice, pre ovoga sam koristila Limundo/Kupindo, i mada imam lepe utiske i s tog sajta, ovaj me je odusevio. Za manje od mesec dana imam 10ak divnih saranji sa jos divnijim devojkama. Vidim da ima dosta tema o prevarama i prevarantima, pa sam resila da pokrenem i jednu lepuu i da pohvalim clanice, jer su stvarno divne. Cak sam saradjivala sa clanicama sa po jednim ili nijednim utiskom i nikakvih problema nije bilo. Tako da ocigledno, ma koliko prevaranata biloo, divnih clanova ipak ima vise. Etoo, samo da dam podrsku svim novim clanicama, sto sam i ja, i da kazem da ih jedna ruzna saradnja ne obeshrabri. :") :") > Dobrodosla! Nadam se da ce tako biti i ubuduce, bez kontakta sa prevarantima. ☺ Ja sam takodje imala samo lepa iskustva i za sada sam prezadovoljna jer sam videla koliko divnih devojaka ima. 💝 Kad sam procitala sta se sve desava, veruj mi nije mi bilo svejedno pre slanja svakog paketa. Ali se opet nadam da i ako se desi lose iskustvo, zadrzacu pozitivan stav. Uvek se nadje po neki prevarant, to ne treba da nas obeshrabri, ili jos gore da mislimo da su svi takvi :") :") Moze se dogoditi da se nekom ne svidi i ono sto ja posaljem, iako se trudim da saljem dodatne slike i ako mi ne traze, pa opet sve moze da se ispravi :")
2018 04 18
1 2 3