Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jedna lepa tema ^^

> NinaDragicevic: > > Bojanaboka990: > > > NinaDragicevic: > > > Caoo, nova sam na mojekrpice, pre ovoga sam koristila Limundo/Kupindo, i mada imam lepe utiske i s tog sajta, ovaj me je odusevio. Za manje od mesec dana imam 10ak divnih saranji sa jos divnijim devojkama. Vidim da ima dosta tema o prevarama i prevarantima, pa sam resila da pokrenem i jednu lepuu i da pohvalim clanice, jer su stvarno divne. Cak sam saradjivala sa clanicama sa po jednim ili nijednim utiskom i nikakvih problema nije bilo. Tako da ocigledno, ma koliko prevaranata biloo, divnih clanova ipak ima vise. Etoo, samo da dam podrsku svim novim clanicama, sto sam i ja, i da kazem da ih jedna ruzna saradnja ne obeshrabri. :") :") > > Dobrodosla! Nadam se da ce tako biti i ubuduce, bez kontakta sa prevarantima. ☺ Ja sam takodje imala samo lepa iskustva i za sada sam prezadovoljna jer sam videla koliko divnih devojaka ima. 💝 > Kad sam procitala sta se sve desava, veruj mi nije mi bilo svejedno pre slanja svakog paketa. Ali se opet nadam da i ako se desi lose iskustvo, zadrzacu pozitivan stav. Uvek se nadje po neki prevarant, to ne treba da nas obeshrabri, ili jos gore da mislimo da su svi takvi :") :") Moze se dogoditi da se nekom ne svidi i ono sto ja posaljem, iako se trudim da saljem dodatne slike i ako mi ne traze, pa opet sve moze da se ispravi :") ps zaboravih da se zahvaalim :") hvala, i ja tebi zelim lepe saradnje :") :")
2018 04 18
Dobrodosla, zelim uspesne, pozitivne i lake saradnje... :") Prevaranata je bilo i bice, ali nasuprot njima na sajtu mnogo vise ima ljubaznih i postenih clanica :")
2018 04 18
> Marija-Maja: > Dobrodosla, zelim uspesne, pozitivne i lake saradnje... :") > Prevaranata je bilo i bice, ali nasuprot njima na sajtu mnogo vise ima ljubaznih i postenih clanica :") Hvaalaa. Evo upravo ste dokazale ono o cemu pricam, i koliko divnih clanica ima. Jedna za drugom dobrodoslica i sirenje pozitivne energije :") :")
2018 04 18
Dobrodoslaaa o:) o:) o:) o:)
2018 04 18
> stefaniii: > Dobrodoslaaa o:) o:) o:) o:) Hvalaaa :") :")
2018 04 18
Dobrodosla,zelim ti jos mnogo divnih saradnji ❤️❤️❤️
2018 04 19
Heej, dobrodosla ..:) Delim tvoje misljenje u potpunosti..:) I ja sam saradjivala sa nekim clanicama bez utisaka i stvarno sve je bilo super. I drago mi je sto su i clanice sa dosta utisaka prihvatale saradnju sa mnom kad nisam imala ni jedan utisak...ali valjda i treba tako jer svako je poceo od nule :)
2018 04 19
> IvanaS__: > Heej, dobrodosla ..:) Delim tvoje misljenje u potpunosti..:) I ja sam saradjivala sa nekim clanicama bez utisaka i stvarno sve je bilo super. I drago mi je sto su i clanice sa dosta utisaka prihvatale saradnju sa mnom kad nisam imala ni jedan utisak...ali valjda i treba tako jer svako je poceo od nule :) Utesila si nas,ja sam se bas smorila,jer koliko god da spustim cene(pogledaj) i dalje se devojke tesko odlucuju kad nemam utiske :(
2018 04 19
Doduse sad imam 4 :) ,ali vredna!!!
2018 04 19
Ja sam inace neki klasicni S ali volim i ja slampavo tako da i ja imam dosta vecih stvari :) elem sada kada sam u sedmom mesecu vidim koriste mi vece stvari :D talodje se pridruzujem dobrodoslicama na sajt i zelim ti da dok god si ovde imas samo pozitivne utiske kako o saradnjicama sa clanovima tako i o sajtu 🌞💜🌷💜
2018 04 19
Hvala devojke punoo, stvarno ste sjajne, i upravo zbog takvih clanica kao sto ste vi sam i pocela temu :") :") I ja vama zeliim samo lepe saradnje i lepe utiske sa sajta :")
2018 04 19
> IvanaS__: > Heej, dobrodosla ..:) Delim tvoje misljenje u potpunosti..:) I ja sam saradjivala sa nekim clanicama bez utisaka i stvarno sve je bilo super. I drago mi je sto su i clanice sa dosta utisaka prihvatale saradnju sa mnom kad nisam imala ni jedan utisak...ali valjda i treba tako jer svako je poceo od nule :) Slazem se... Moje najbolje saradnje su sa clanicama bez ili sa malo utisaka....i par saradnji sa clanicama sa mnogo utisaka :) Cesto ce clanice bez ili sa par utisaka vise potrude da saradnja bude savrsena, naravno izuzimam prevarante.. Svaki pocetak je manje ili vise tezak..strpljenje..doci ce i utisci :)
2018 04 19
> Marija-Maja: > > IvanaS__: > > Heej, dobrodosla ..:) Delim tvoje misljenje u potpunosti..:) I ja sam saradjivala sa nekim clanicama bez utisaka i stvarno sve je bilo super. I drago mi je sto su i clanice sa dosta utisaka prihvatale saradnju sa mnom kad nisam imala ni jedan utisak...ali valjda i treba tako jer svako je poceo od nule :) > Slazem se... > Moje najbolje saradnje su sa clanicama bez ili sa malo utisaka....i par saradnji sa clanicama sa mnogo utisaka :) > Cesto ce clanice bez ili sa par utisaka vise potrude da saradnja bude savrsena, naravno izuzimam prevarante.. > Svaki pocetak je manje ili vise tezak..strpljenje..doci ce i utisci :) ;) ;) ;)
2018 04 19
> Marija-Maja: > > IvanaS__: > > Heej, dobrodosla ..:) Delim tvoje misljenje u potpunosti..:) I ja sam saradjivala sa nekim clanicama bez utisaka i stvarno sve je bilo super. I drago mi je sto su i clanice sa dosta utisaka prihvatale saradnju sa mnom kad nisam imala ni jedan utisak...ali valjda i treba tako jer svako je poceo od nule :) > Slazem se... > Moje najbolje saradnje su sa clanicama bez ili sa malo utisaka....i par saradnji sa clanicama sa mnogo utisaka :) > Cesto ce clanice bez ili sa par utisaka vise potrude da saradnja bude savrsena, naravno izuzimam prevarante.. > Svaki pocetak je manje ili vise tezak..strpljenje..doci ce i utisci :) Pa i nije cilj samo skupiti sto vise utisaka, realno ko zeli da kupi nesto on ce kupiti imao ti 1 ili 101 utisak. Ja sam saradjivala sa dve tri devojke koje su bile zadovoljne i nisu ostavile utisak, a vidim da ni one nemaju nijedan. Prosto ljubaznost, lepa ponuda, dodatne slike i premeravanje i svako ce kupiti :") :")
2018 04 19
> NinaDragicevic: > Divne ste devojke stvarnoo :") a sto se velicina tice, otuda i prodaja, kupim od s do xl, pa onda uvlacim, namestam, i na kraju nikad ne obucem hahah :") <3 Tako i ja :) Nešto volim da bude usko pa uzmem S, za neki ok fit uzmem M, oversized idem L ili XL.. Nisu mi jasni ljudi koji samo kupuju jednu veličinu :P
2018 04 19