Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Humanitarna akcija

Da li znate nekoga kome su potrbena odeća, obuća, kozmetika koju sebi ne može da prijušti? Mogle smo se udružiti i zajedno nekoga obradovati :)
2018 04 24
Takvim akcijama se uvek odazovem.
2018 04 24
U pravu ste, ja ne znam humaniju osobu od Vas. I jako korektan i ljubazan prodavac.☺️ > MiraTinaLena2: > Takvim akcijama se uvek odazovem.
2018 04 24
> IrenaDoric: > U pravu ste, ja ne znam humaniju osobu od Vas. I jako korektan i ljubazan prodavac.☺️ > > MiraTinaLena2: > > Takvim akcijama se uvek odazovem. Hvala ti😚, bilo je divno sarađivati sa tobom svaki put. Pomognem koliko mogu, ako nekom nešto treba neka se javlja verujem da ce mnogi izaci u susret.
2018 04 24
Divna tema i ideja <3 Znam za samohranu majku sa cetvoro dece kojima je potrebna odeca i obuca za prolece/leto. Devojcicama su potrebne velicine: L, S, XL za odecu i 31, 37, 40 za obucu. Decaku je potrebna odeca L i obuca 38. S obzirom na to da moja mama i ja nosimo XS/S i 36/37 mogle smo da pomognemo samo jednoj od devojcica... Znacilo bi im kada bi i ostala deca dobila nesto od prolecne odece i obuce. Ukoliko neko ima visak stvari u navedenim velicinama i zeli da pomogne, slobodno neka mi se javi u inbox da se dogovorimo oko detalja (:
2018 04 25
Nažalost baš nemam tih velikih veličina, ja nosim S/M .
2018 04 25
Divna tema.. ja sam uvek Za:)
2018 04 25
Veliki pozdrav! Ja poznajem samohranog tatu (na veliku zalost supruga mu je pre godinu i preminula),zivi sa sestrom koja mu pomaze. Decak je star godinu i 2 meseca. Ja sam im slala garderobu za bebu i kucnu hemiju. Ako znate da nekome treba garderoba za decaka starosti 2 godine za jesen,slobodno javite :)
2018 04 30
Ja imam zensku garderobu za devojcice i za zene, takodje i nesto od kozmetike, skolskog pribora i slicno, tako da mi se javite ako znate nekoga kome je preko potrebno :)
2019 05 16