Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POMOC OKO UPLATE?

Posto sam ja nova, obavila sam PRVU prodaju na ovom sajtu... poslala sam paket u petak, koji je kupcu stigao u ponedeljak, kontam da zbog praznika poste nisu radile u utorak i srecu. U MEDJUVREMENU JA SAM UPUTNICU IZGUBILA, mene nisu u posti pitali kako zelim da mi stigne novac i ja sad nemam pojma, da li ce meni stici poruka da mogu da podignem novac i da kako da ga podignem ili ce mi postar doneti, a ako me ne nadje ostaviti papiric kojim mogu to da podignem u posti??? ne razumem apsolutno kako da resim ovo.... i to sve samo zato sto sam izgubila uputnicu, ne znam ni kako to funkcionise, pa ako bi neka clanica sa iskustvom mogla da mi kaze :D
2018 05 03
Meni kad postar donese,ne trazi mi da pokazem uputnicu.Vise puta se desilo da mi poruka ni ne stigne,nego mi samo donese..U slucaju da ti ne donese,mislim da mozes u posti da pitas i da ti oni kazu kako mozes novac da podignes,tj kazes podatke tvoje u kompu je sve zavedeno to..Mada sacekaj odgovore i drugih clanica.U svakom slucaju ne brini,bice sve u redu.
2018 05 03
Zamoli clanicu da ti slika uputnicu ako je nije bacila 😊 Cestitam na prvoj prodaji! 🤗🤗
2018 05 03
Sacekaj danas,mozda ti stigne poruka od poste a mozda i postar donese,uglavnom do 12 bi trebalo nesto da se desi ☺ nije zabrinjavajuce i ako koji dan zakasni,zbog praznika,u svakom slucaju sa licnom kartom mozes u posti podici otkup,sve to oni imaju u racunaru samo ako imaju volje da ti ucine
2018 05 03
Sticice ti SMS sa sifrom,ne brisi nikako. Sa tim brojem i l.k. dizes pare u posti.
2018 05 03
> *STARS*: > Sticice ti SMS sa sifrom,ne brisi nikako. Sa tim brojem i l.k. dizes pare u posti. nikakava mi poruka nije stigla, zato sam i zbunjena
2018 05 03
> kiki87: > Sacekaj danas,mozda ti stigne poruka od poste a mozda i postar donese,uglavnom do 12 bi trebalo nesto da se desi ☺ nije zabrinjavajuce i ako koji dan zakasni,zbog praznika,u svakom slucaju sa licnom kartom mozes u posti podici otkup,sve to oni imaju u racunaru samo ako imaju volje da ti ucine naravno da nemaju volje oni ni sebi da ucine, jer im se ne radi samo ce reci e tvoja greska dovidjenja i to je to, ako odem a ne znam nista xd
2018 05 03
danas je pijacni dan u naselju, da li mozda zbog toga podtar jos nije dosao, posto uglavnom razedljuje racune i svasta nesto na pijaci
2018 05 03
Budite malo strpljivi. Bio je praznik i to dva dana. I postar ima posla preko glave. Ako je novac uplacen, stici ce vam sigurno. Niko u posti ne moze da zna da vi taj novac ocekujete danas i to momentalno.
2018 05 03
> AppleRed: > Budite malo strpljivi. Bio je praznik i to dva dana. I postar ima posla preko glave. Ako je novac uplacen, stici ce vam sigurno. Niko u posti ne moze da zna da vi taj novac ocekujete danas i to momentalno. nisam ga cekala danas momentalno nego ne znam kako to funkcionise i opet mi je na neki nacin bilo cudno, sta vise stigao je tako da je okej
2018 05 03
> MeriliaGrej: > > AppleRed: > > Budite malo strpljivi. Bio je praznik i to dva dana. I postar ima posla preko glave. Ako je novac uplacen, stici ce vam sigurno. Niko u posti ne moze da zna da vi taj novac ocekujete danas i to momentalno. > nisam ga cekala danas momentalno nego ne znam kako to funkcionise i opet mi je na neki nacin bilo cudno, sta vise stigao je tako da je okej Drago mi je.
2018 05 03