Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

*STARS* vikend NAGRADNA IGRA

> lokibg: > Ja zamalo da propustim-postavljam nove stvarcice na profil, pocinje Kesic.....ma haos! x-) I ja postavljam nove stvari, jos uvek :-D
2018 05 05
> Debela_devojka: > Dogovoreno :D tvoji već jedu sendviče, ova moja mukica bi da hoda, a ne ume, pa pazim da ne sleti s kreveta :D Sunce malo. Veruj,dok trepnes jurice brata ili sestru po kuci sa umazanim rukama od krema ,:)
2018 05 05
> MinaMasa: > > lokibg: > > Ja zamalo da propustim-postavljam nove stvarcice na profil, pocinje Kesic.....ma haos! x-) > I ja postavljam nove stvari, jos uvek :-D Evo pridruzujem ti se. :)
2018 05 05
Izbacujem i ja par novih...
2018 05 05
*Stars* odlicna zabava x-) Moj predlog - ako postoji mogucnost naravno, da nagradna igra krene u 22h tj. posle Kesica :")
2018 05 05
Usvojen predlog Majo! Ocekujem te sl.subote :) Znas,gledala sam ,subota vece,devojke izlaze,pa hajde ranije... Zakazujem sl.subotu od 22h :*
2018 05 05
> *STARS*: > Usvojen predlog Majo! Ocekujem te sl.subote :) > Znas,gledala sam ,subota vece,devojke izlaze,pa hajde ranije... Zakazujem sl.subotu od 22h :* Da i to treba uzeti u obzir, onda je mozda bolje od 20h :) Dolazim na zabavu :")
2018 05 05
Ukljuci se u toku dana,prijava je od ujutru i obavezna je. :)
2018 05 06
> *STARS*: > Ukljuci se u toku dana,prijava je od ujutru i obavezna je. :) Vazi, druzicemo se <3
2018 05 06
:* vaziiiiii <3
2018 05 06
Niti izlazim u zadnje vreme, niti gledam Kesica, pa i pored toga nikako da ubacim sve stvari koje su za prodaju/razmenu :D
2018 05 06
> MinaMasa: > Niti izlazim u zadnje vreme, niti gledam Kesica, pa i pored toga nikako da ubacim sve stvari koje su za prodaju/razmenu :D Pa kad mi treba celo vece za tri predmeta :|
2018 05 06
Moj poklon stigao. Hvala Stars jos jednommm. Iducu subotu ja vas bodrim sa tribina!
2018 05 08
1 2 3 4