Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Precenjeno... part 2

> Mar1ja: > Ja se lično ne opterećujem skupljom preprodajom, već pokušavam da razumem kauzalnost, psihologiju i marketing toga šta zaista prodaje neku stvar online :") > da li se zaista isplati uložiti trud u wow slike ili ne, npr. > da li je MK postao lošiji od IG, npr > i tako neke stvari... Dobra fotografija i opis to je ono sto prodaje stvari. Ali dobar opis, zanimljiv, kreativan, hrabar.
2025 02 08
I visoke cene(takva je potraznja) Ili brojnost oglasa uz dobre fotografije i ispisane mere(bez nekih kreativnih opisa, sama brojnost oglasa garantuje prodaju). A najbolje je kada je fotografija kreativna i dobra(da se sve lepo vidi) i opis takodje uz naravno napisane mere, za to je potrebno puno slobodnog vremena, opustenosti, prostora i dobrog alata za slikanje.
2025 02 08
To je tačno, a onda dolazimo do teme da to onda liči na profesionalnu prodaju. a MK kapiram kao obične devojke koje prazne svoj orman. Tako da je to večita borba izgleda, lične stvari i skromne slike vs. komercijalni prodavci i profi...
2025 02 11
ovde Zara trenutna kolekcija skuplja nego u radnji.
2025 02 12
> Mar1ja: > To je tačno, a onda dolazimo do teme da to onda liči na profesionalnu prodaju. a MK kapiram kao obične devojke koje prazne svoj orman. Tako da je to večita borba izgleda, lične stvari i skromne slike vs. komercijalni prodavci i profi... Komerircijalni prodavci su najbolji korisnici na ovom sajtu. Nista ne placaju, a gomilu stvari postavljaju i 200 predmeta u cugu. A zara je posebna prica, ceo profil samo zara(naletela sam na takve profile) i to novo sa etiketom. I pitam se zasto se ovaj sajt zove ''moje krpice''?
2025 02 12
> DoliBlack: > To stoji, ali ni tamo ne ide svakom prodaja. Rezervisan je za 2400din, ovaj moj cvetni komplet, prodat ovde za 800+postarina Ide tamo prodaja jos kako, narocito za stvari koje vise nema u prodaji. A ovde trebam da nacrtam da mi neke stvari nisu potrebne i zato su cene nize, a ne zato sto su neupotrebljive i da me neko bukvalno z**eba*a za 200-300din.
2025 02 12
Ide, ali ne svakom. Što ne otvorite profil tamo, pa prodajte tamo za više novca?
2025 02 12
> DoliBlack: > Ide, ali ne svakom. Što ne otvorite profil tamo, pa prodajte tamo za više novca? Nemam trenutno uslova za to, kad se stvore uslovi naravno da cu preci tamo.
2025 02 12
Pa eto, pokušajte, pa vidite kako bi išlo...
2025 02 13
https://mojekrpice.rs/items/zene/11256369/original-nov-chanel-neseser-vip-gift poklon uz kupovinu po ovoj ceni
2025 02 18
> MarianneMary: > Gothic odeca koja se ovde kupuje(a i sire), pa preprodaje po ''izuzetnim cenama''. Primetila sam tu pojavu, samo nisu mi jasne naivčine što po tim cenama kupuju. Npr. gothic majicu koju sam prodala za 250 dinara, sada preprodaju za 1700.
2025 02 18
Precenjeno mi je kada se ovako prodaje bukvalno blatnjava i odrpana obuća. katchinestvari-278653
2025 02 24
> Mar1ja: > Precenjeno mi je kada se ovako prodaje bukvalno blatnjava i odrpana obuća. > katchinestvari-278653 Takve stvari su zabranjene da se prodaju, pise na spisku ovde na sajtu.
2025 02 24
> bunnies: > https://mojekrpice.rs/items/zene/11256369/original-nov-chanel-neseser-vip-gift > poklon uz kupovinu po ovoj ceni hahaha ja ne verujem šta ljudi rade :)
2025 03 04
> Klaudette: > > MarianneMary: > > Gothic odeca koja se ovde kupuje(a i sire), pa preprodaje po ''izuzetnim cenama''. > Primetila sam tu pojavu, samo nisu mi jasne naivčine što po tim cenama kupuju. Npr. gothic majicu koju sam prodala za 250 dinara, sada preprodaju za 1700. To su snobovi, njima je bitna savrsena slika i visoka cena, dok na istu stvar koja kosta kod prvog prodavca 2,3,4,5 puta manje(a nekad i vise)gledaju sa nipodastavanjem. https://mojekrpice.rs/items/zene/11094030/killstar-gothic-heartbreaker-haljina-m Ovo sam prodala za 1200din. zelela sam da je prodam kad sam je postavljala nekome ko bi to nosio, jer meni nije odgovarala. Malo sam razocarana, kao i za neke druge stvari.
2025 03 14
1 2 ... 62 63 64 65 66 67