Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako prodaja? Kako stiklice? :)

Drage dame, kako vama ide prodaja? 😊Meni u poslednje vreme jako lose, stalno gubim pratioce, sto se da primetiti da mi je i broj pregleda po novijim stvarima veoma tanak, a pritom kod mene nema stvari koje su od xy proizvodjaca. Planiram da postavim dosta stvari ali se osecam zbunjeno kao prvi put kad sam kretala sa ovim sajtom 😅
2018 05 07
Ehhh, sta da kazem ja koja imam 3 pratilaca, i meni ide prodaja slabo, uglavnom samo razmene, a cene zaista nisu visoke.......... Mozda je to samo neki period, posle ce krenuti xd
2018 05 07
Kao puz uz bukvu :)
2018 05 07
Eto ima nas😅 iskreno taj broj koji prati meni ne znaci nista kada vidim kod drugih, ima lepih profila i stvari kod clanica koje su nove itd.,ali je cinjenica da veci broj ljudi koji posecuje tvoj profil donosi i vecu sansu da neko vidi nove predmete i brzu kupovinu. Ali generalno, nisam ovde kratko uopste, svacega sam se nagledala zaista ali nikad vece mrtvilo nisam videla
2018 05 07
Ako ti je za utehu,u poslednje vreme me je "zapratilo" dosta cura,ali tri nedelje nisam nista prodala...pa sad u poslednjih dana tek jesam. Tako da eto,nekako imam utisak da prosto treba da se sve kockice poklope i prava osoba u tom trenutku vidi tvoj predmet,a ne koliko puta je stavljen u "omiljeni" i koliko ga je ljudi videlo. Mada razumem skroz sta zelis da kazes,veca je verovatnoca kad ga vidi dosta ljudi....ali eto,kao da nema pravila. :) Srecnooo,misli pozitivno! :)
2018 05 07
> MinaMasa: > Kao puz uz bukvu :) Bukvalno😂
2018 05 07
Pa zaista mi je drago da se neko javio da mu ide lepo 😄 nikad se nisam ni kotirala visoko ovde ne znam stoo ali uvek pozitivnooo naravno 😎
2018 05 07
Drage devojke, imate li neki savet za mene koja sam nova na sajtu kako brže da prodam neke predmete? Jer su mi se u prvih par dana javljale devojke, i bilo je stvarno super, ali je sad neki tajac :) Mislim da cene nisu uopšte visoke, slikam iz više uglova kako bi se stvar što bolje videla, a opet ne mogu da prodam odeću :) Da li trebam drugačije tagove da koristim, ili šta već. Hvala unapred :)
2018 05 07
Svi bi da prodamo, a ko ce sve to da kupi ? :D samo polako devojke, sad ce more, ovo ono... bice prodajica
2018 05 07
Lose, devojke pitaju za mere ili razmene i to je to u poslednje vreme...meni ni kupovina ne ide :') naostrila se da kupim jedne sandale, lepo pitala sa sve "Zelim" i - nista. No answer. Posle okacila u podforumu Trazim da zelim da kupim ili razmenim predmet, postavila fotku - nista. Vec sam pomislila da jedino ja samu sebe vidim na ovom sajtu, s obzirom na silne bagove :') Bez sale, na dosta tema sam primetila da veliki broj clanica ima isto pitanje tj. isti problem.
2018 05 07
Slabo ide prodaja,ali nije nista bolje i na drugim sajtovima...Samo strpljenja...besparica je...velika ponuda stvari...Za dva dana sam postavila 60 stvari i samo jednu prodala :)
2018 05 07
> Debela_devojka: > Svi bi da prodamo, a ko ce sve to da kupi ? :D samo polako devojke, sad ce more, ovo ono... bice prodajica Bas tako ,svi bi da nesto prodaju , hajde i da kupujemo <3 Ja sam imala period zatisja (istina da provodim po nekoliko meseci izvan zemlje , ali sam inace imala periode 'prezasicenosti ' kad nisam ni ulazila na sajt ) ,sad je malo krenulo . Inace , taj broj pratilaca mi nikad ne poveca prodaju ,niti to sto mi je predmet u listi omiljenih kod 15 clanica . Takav mi se vuce mesecima ,nesto sto niko nema u omiljenim ode ... Imam osecaj da se profil malo probudi kad dodam nesto novo .
2018 05 07
> Debela_devojka: > Svi bi da prodamo, a ko ce sve to da kupi ? :D U pravu si :) U okeanu raznovrsne garderobe meni je super i jedna mesecno da ode. Naidje povremeno dobar period pa mrtvilo i tako....
2018 05 07
Nula bodova!😂
2018 05 07
Slabo ide...vec duze vreme nista nisam prodala...mislim da bi bilo okej da obnovim po neki oglas, mozda bude vise zapazen...:)) Mada iskreno nisam se preterano ni posvecivala ovome, sad cu se potruditi pa ce valjda krenuti :))
2018 05 08
1 2