Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako prodaja? Kako stiklice? :)

Prodaja ide nikako, moj je savet osim dobrih fotki, kolaza, obnavljati oglase na nedelju dana makar, tako se sigurno proda nesto. Da li iskoci na pocetnoj ili ima prioritet u pretragama kao novije, ne znam. Sednem ja tako neko vece reko sad cu sve da okacim ponovo i krenem dva predmeta i odustanem fijuuuuuuu to je bas veliiki posao. :D :D :D a ova moja mala zove kme kmeee Tako da, ukoliko imas vremena, zivaca, itd, probaj to, mozda ti pomogne. :")
2018 05 08
Evo ja sam prodala jednu haljinicu posle jaaako dugo vremena ,:) bice bolje zene, ne odustajte! :D
2018 05 08
Moguce je da su cene malo postale prejake na sajtu i da je dosta clanica postalo svrsno toga..takodje mozda losa iskustva i sa kupovinom mogu da naprave distancu.....Meni malo ide pa stane,,...Za stvari za koje sam mislila da ce odmah da odu stoje vec mesecima...a za one koje sam mislila da se nece prodati su se odmah prodale.....Sto se kupovine tice...cini mi se da je clanica pre mene to spomenula.....vec desetak stvari koje su mi se dopale ...kontaktiram prodavca ....s druge strane muk-nista...a pritom ulaze na profil :/
2018 05 08
> tanja69zr: > Lose, devojke pitaju za mere ili razmene i to je to u poslednje vreme...meni ni kupovina ne ide :') naostrila se da kupim jedne sandale, lepo pitala sa sve "Zelim" i - nista. No answer. Posle okacila u podforumu Trazim da zelim da kupim ili razmenim predmet, postavila fotku - nista. > Vec sam pomislila da jedino ja samu sebe vidim na ovom sajtu, s obzirom na silne bagove :') > Bez sale, na dosta tema sam primetila da veliki broj clanica ima isto pitanje tj. isti problem. i kod mene vezano za kupovinu ista prica....totalno sam u cudu??!!!
2018 05 08
Inace u svemu ovome pronasla sam na sajtu svoje Aldo stikle kod jedne clanice kojoj sam prodala za 800 din, stikle su zaista prelepe ali imaju par sitnih grebuckanja a ona ih prodaje ni manje ni vise nego za 3000 i to uz opis da su potpuno nove😂😂 treba biti takav optimista 😁
2018 05 08
> ananaki: > Inace u svemu ovome pronasla sam na sajtu svoje Aldo stikle kod jedne clanice kojoj sam prodala za 800 din, stikle su zaista prelepe ali imaju par sitnih grebuckanja a ona ih prodaje ni manje ni vise nego za 3000 i to uz opis da su potpuno nove😂😂 treba biti takav optimista 😁 Zovi je da je pitas da ti ih proda ,naravno da ti ucini i smanji cenu za 10%.. :') :')
2018 05 09
ananaki , meni se to desava sa parfemima , prodaju dekant od 10 ml po ceni vecoj nego sto su kupili kod mene parfem . OK ,po ceni moze da se doda na listu Precenjeno , ali opis stikli je prevarantski :-O
2018 05 09
> jelena2606: > > ananaki: > > Inace u svemu ovome pronasla sam na sajtu svoje Aldo stikle kod jedne clanice kojoj sam prodala za 800 din, stikle su zaista prelepe ali imaju par sitnih grebuckanja a ona ih prodaje ni manje ni vise nego za 3000 i to uz opis da su potpuno nove😂😂 treba biti takav optimista 😁 > Zovi je da je pitas da ti ih proda ,naravno da ti ucini i smanji cenu za 10%.. :') :') Hahaha bas to, razmisljala sam da je pitam moze li neki popust za mene 😂
2018 05 09
TatCat nisam znala da postoji ta lista, em je precenjeno em lazno :)
2018 05 09
> ananaki: > > jelena2606: > > > ananaki: > > > Inace u svemu ovome pronasla sam na sajtu svoje Aldo stikle kod jedne clanice kojoj sam prodala za 800 din, stikle su zaista prelepe ali imaju par sitnih grebuckanja a ona ih prodaje ni manje ni vise nego za 3000 i to uz opis da su potpuno nove😂😂 treba biti takav optimista 😁 > > Zovi je da je pitas da ti ih proda ,naravno da ti ucini i smanji cenu za 10%.. :') :') > Hahaha bas to, razmisljala sam da je pitam moze li neki popust za mene 😂 Ili mozda da je pitas koji marker koristi za bojenje nepravilnosti na cipelama.pa da svi postanemo madjionicari....Vidis da gospodji cveta biznis... :') :')
2018 05 09
Nije prvi put ,znam da je clanica pokrenula temu kako je dobila smece od nekog ,da je samo za kontejner , uzasavanje , da bi to isto smece nakon nekoliko meseci po vecoj ceni postavila kao noseno par puta , bez ostecenja ,stanje savrseno . Ja sam na pocetku imala slicno iskustvo , isciganci mi clanica i popust i da odaberem kod nje neku tasnicu da joj bude sto niza cena , javi se ,kaze : Jakna je prelepa ,ali kao nepusac ,osecam miris cigareta na ovoj jakni i to mi je uzasno . Ne mogu da tvrdim da nisam bila u kaficu gde se pusi i odmah joj kazem da cu joj uplatiti novac ,da vrati jaknu . Kaze da je stavila u masinu za ves , slika potpuno izvitoperenu jaknu (skupila se postava ) . Tasnicu naravno ne dobijem ,jaknu ,onako izvitoperenu ,ali vesto slikanu stavi po mojoj ceni (punoj ,bez popusta koji je dobila od mene ,bez razlike za tu tasnicu ) nakon nekoliko meseci na prodaju ... Iskustvo : Ne padam vise na sazaljenje , placke ,pateticne price ... Obicno takvi najlakse zavrnu .
2018 05 09
1 2