Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nije rezervacija

> Bojanaboka990: > > starwars: > > Ja sam jednoj clanici pet puta poslala zelim,jer zaista zelim da kupim,nije se udostojila odgovora.😁😁😁 > To je znak da nije sudjeno i ko zna da li biste bili zadovoljni na kraju. Eto tako gledajte na to, mozda je i bolje sto je proslo bez odgovora 😉 To je znak neodgovornosti,sad se igramo teorije sta bi bilo kad bi bilo 😁😁😁.U svakom slucaju ne jurim nikog 😁😁😁
2018 05 23
> starwars: > Ja sam jednoj clanici pet puta poslala zelim,jer zaista zelim da kupim,nije se udostojila odgovora.😁😁😁 Nema logike ni u toj situaciji, ali je logicno da necete "juriti" kupovinu, ako neceg ima u izobilju to je odeca ;) Uvek "ima ko hoce" 8-)
2018 05 23
Nije ni bezobrazluk, vec ludjastvo. A sto se tice ovih sto ne odgovaraju kad hoces nesto da kupis, ne znam. Ja se sa jednom clanicom izdogovarah posle pet "zelim" i nista.
2018 05 23
Moraju da se poklope zvezde i sve planete da stoje u jednoj ravni, da bih napravila rszervaciju :D jednom čuvala uzalud, ubuduće teško
2018 05 23
Meni se dogodi ponekad da ne mogu da nadjem stvar, koju neko stvarno zeli da kupi 😅 Evo, celu kucu sam pretrazila zbog majice, mislice clanica da hocu da dignem cenu 😂
2018 05 23
Rezervacija znaci ostavljanje podataka i slanje,ili ako neko zeli licno preuzimanje i dogovor padne odmah kada ce preuzeti....A da se neko ljuti je totalna nebuloza
2018 05 23
> TatCat: > Bojanaboka ,upravo tako ,desava mi se vec treci put ovih sedam dana . Jedna mi je napisala da nije necovek da mi ostavlja negativnu iako zasluzujem jer je nisam ispostovala . Niti je trazila rezervaciju , niti broj racuna , postavila par pitanja i nestala ... Pa stvarno je bio red da joj se zahvalite i najmanje sto ste mogli za nju da ucnita da joj posaljete barem buket cveca :') :') :') Neko veliko srce od zene...nije malo da vam neko tako progleda kroz prste i ne ostavi negativnu :') :')
2018 05 23
jelena2606 , mislila sam neko cvece , bombonjeru , ali nije mi ostavila adresu ,nismo jos bile stigle do tog koraka :'(
2018 05 23
> TatCat: > jelena2606 , mislila sam neko cvece , bombonjeru , ali nije mi ostavila adresu ,nismo jos bile stigle do tog koraka :'( Tako je to u ljubavi..mora malo da se taktizira...Cemu sve ako odmah da adresu i kupi stvar...totalno bezveze, gubi se romantika...I ovako je vec ispala veliki covek sto nije dala negativnu :') :') :') Mozda sada ocekuje da je jurite iznudite tu adresu ako treba a i da pokazete znake pokajanja zbog takvog zlodela :') :') :') :')
2018 05 23
Poruka je glasila (sandale sam izbrisala , a brisem tek nakon dva-tri dana od kad kupac preuzme posiljku i javi da se zadovoljan , pa racunaj koliko dana je proslo :-P ) : Gde su sandale ???!!!!
2018 05 23
> TatCat: > Poruka je glasila (sandale sam izbrisala , a brisem tek nakon dva-tri dana od kad kupac preuzme posiljku i javi da se zadovoljan , pa racunaj koliko dana je proslo :-P ) : Gde su sandale ???!!!! > Uzas :') :') :')
2018 05 23
To je Natasa Gardasevic , zeza se na racun malogradjanskog mentaliteta . Ja je obozavam <3
2018 05 23
> TatCat: > To je Natasa Gardasevic , zeza se na racun malogradjanskog mentaliteta . Ja je obozavam <3 Sada mi je lakse,.vec pomislih da li je moguce. ,:) ,:)
2018 05 23
1 2