Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nit vise clanica, nit vise prevaranata a zastita je slaba ili ne postoji...

Sve vise je clanica prevaranata na sajtu kao da prelaze sa drugih sajtova ...a admin se sve manje ukljucuje kasni uveliko sa kaznjavanjem lopova koji su vec ukrali novac....ja sam imala potvrdu iz policije koju sam poslala adminu, iako je 3 clanica prevarila , admin je sad posle 4 meseca blokirao.... Sta raditi, kako se zastiti , kad nemamo redovnog admina ili admine koje na vreme odgovaraju clanicama, kaznjavaju nepravilnosti i lopovluk na sajtu....Sta mislite kako da se zastitimo? Posto je sajt moje krpice postao mesto za okupljanje umrezenih prevaranata!!!! Svaka cast spotteru ali bi trebalo da imamo vise admina revnosnih i brzih !
2018 05 23
Bilo bi dobro da se uvede upitnik kao sa KP ,kompletni licni podaci pri registraciji...pa nek onda rizikuju ako hoce.
2018 05 23
Nece biti bolje dok se ne pocne azurno raditi . Sajt je prepusten sam sebi a to znaci pogodno mesto za mrescenje lopova,varalica i prevaranata . Dok god se ne uzimaju podaci pri registraciji po principu sajta Kupujem Prodajem ,Moje Krpice ce konstantno biti u problemu .Da li i posle toga bi ovaj sajt bolje radio ,ne znam ali bi sigurno bilo manje prevaranata i onih koji zele da se dokopaju novca za more i svoje hirove . Sto je najveci ''problem'' ,ovde ne kradu oni sto nemaju . Letnja sezona stize ,tako da cuvajte se devojke ; uplate unapred clanu sa 0 utisaka ,pregledajte utiske pre saradnje ,procitajte razlog-e makar i jednog negativnog ,pratite forum i crnu listu takodje . To sve opet nisu merila ni pravila da ne budete prevareni ..ali ce Vam olaksati bar malo u izboru saradnje koju zelite da ostvarite . Puno pozdrava Spotter
2018 05 23
Na nekom od foruma sam upravo i predlozila da se uvede sistem kao na kupujem prodajem....svakako bi se smanjio broj prevaranata..Sto se prodaje tice....vece cifre ne placam unapred.,takodje prednost pri kupovini imaju oni koji su iz istog grada,da bih mogla da proverim sta kupujem.isto preporucujem i onima koji kupuju od mene...mogucnost da vide sta kupuju...Jer i u preporucenoj posiljci umesto cizama mogu da mi posalju kamenje :/ Da li znate,od koga zavisi i da li je uopste moguce uvesti sistem kao na kupujem prodajem..odnosno ostavljanje licnih podataka?
2018 05 23
> jelena2606: > Na nekom od foruma sam upravo i predlozila da se uvede sistem kao na kupujem prodajem....svakako bi se smanjio broj prevaranata..Sto se prodaje tice....vece cifre ne placam unapred.,takodje prednost pri kupovini imaju oni koji su iz istog grada,da bih mogla da proverim sta kupujem.isto preporucujem i onima koji kupuju od mene...mogucnost da vide sta kupuju...Jer i u preporucenoj posiljci umesto cizama mogu da mi posalju kamenje :/ Da li znate,od koga zavisi i da li je uopste moguce uvesti sistem kao na kupujem prodajem..odnosno ostavljanje licnih podataka? Sve je moguce ,i sve je u adminovim rukama .
2018 05 23
> Spotter: > > jelena2606: > > Na nekom od foruma sam upravo i predlozila da se uvede sistem kao na kupujem prodajem....svakako bi se smanjio broj prevaranata..Sto se prodaje tice....vece cifre ne placam unapred.,takodje prednost pri kupovini imaju oni koji su iz istog grada,da bih mogla da proverim sta kupujem.isto preporucujem i onima koji kupuju od mene...mogucnost da vide sta kupuju...Jer i u preporucenoj posiljci umesto cizama mogu da mi posalju kamenje :/ Da li znate,od koga zavisi i da li je uopste moguce uvesti sistem kao na kupujem prodajem..odnosno ostavljanje licnih podataka? > Sve je moguce ,i sve je u adminovim rukama . Zaprsvo, koliko je meni poznato, ovo je licencirani sajt, dakle programeri koji rade na originalnom, u Hr, bi morali da unesu te promene ... nisam sigurna, ali mislim da admin kao takav, ne može da menja tek tsko čitav sajt, već neka podrška koja se striktno tim bavi..
2018 05 23
A da li imate informaciju od admina ,odnosno sta koci da se tako nesto uvede?...Prosto ne znam koji je proces oko toga...Ali vec dosta se prica i o prevarantima i ta tema ne jenjava..bilo bi lepo da dodje bar do neke realizacije...Meni je ovaj sajt 1000 puta bolji ,odnosno pregledniji od kupujem prodajem i prava je stvar...Steta je da saj utihne i da se bojimo kupovina zbog necega sto je mozda veoma lako resivo.
2018 05 23
> Debela_devojka: > > Spotter: > > > jelena2606: > > > Na nekom od foruma sam upravo i predlozila da se uvede sistem kao na kupujem prodajem....svakako bi se smanjio broj prevaranata..Sto se prodaje tice....vece cifre ne placam unapred.,takodje prednost pri kupovini imaju oni koji su iz istog grada,da bih mogla da proverim sta kupujem.isto preporucujem i onima koji kupuju od mene...mogucnost da vide sta kupuju...Jer i u preporucenoj posiljci umesto cizama mogu da mi posalju kamenje :/ Da li znate,od koga zavisi i da li je uopste moguce uvesti sistem kao na kupujem prodajem..odnosno ostavljanje licnih podataka? > > Sve je moguce ,i sve je u adminovim rukama . > Zaprsvo, koliko je meni poznato, ovo je licencirani sajt, dakle programeri koji rade na originalnom, u Hr, bi morali da unesu te promene ... nisam sigurna, ali mislim da admin kao takav, ne može da menja tek tsko čitav sajt, već neka podrška koja se striktno tim bavi.. Naravno .Admin treba da pokrene proces ,sa ljudima koji to rade u Hrvatskoj i ostalim zemljama gde Moje Krpice postoje kao sajt i zato kazem da je sve u njegovim rukama .
2018 05 23
> jelena2606: > A da li imate informaciju od admina ,odnosno sta koci da se tako nesto uvede?...Prosto ne znam koji je proces oko toga...Ali vec dosta se prica i o prevarantima i ta tema ne jenjava..bilo bi lepo da dodje bar do neke realizacije...Meni je ovaj sajt 1000 puta bolji ,odnosno pregledniji od kupujem prodajem i prava je stvar...Steta je da saj utihne i da se bojimo kupovina zbog necega sto je mozda veoma lako resivo. Nemam informaciju sto se tice toga .
2018 05 23
A sto se tice admina(nova sam ovde pa ne znam)..da li je admin pekar ,lekar,apotekar.,pa je ovde admin iz hobija..ili mu je zanimanje odnosno posao sa radnim vremenom da se bavi sajtom....Clanica koja je otvorilatemu rece da mu je trebalo tri meseca da blokira clanicu,a vidim da se i stare clanica konstantno zale na uspavanog admina....Sta se tacno tu desava?I kako funkcionise sajt sa te strane?.
2018 05 23
I ja se pitam gde mozemo i kako brze da se obratimo adminu da licencira sajt i da postane profesonalni admin ili da ih ima vise koji ce brze da reaguju i pomazu clanicama. Mora da postoji nacin da se resimo stalnih prevara i lopovuka ako treba da se na forumu potpise peticija i da to osnivac sajta moje krpice vidi da se konacno nesto resi jer moraju da se zastite sve postene i predivne clanice sajta!!!!!!
2018 05 23
> makimikisv: > I ja se pitam gde mozemo i kako brze da se obratimo adminu da licencira sajt i da postane profesonalni admin ili da ih ima vise koji ce brze da reaguju i pomazu clanicama. > Mora da postoji nacin da se resimo stalnih prevara i lopovuka ako treba da se na forumu potpise peticija i da to osnivac sajta moje krpice vidi da se konacno nesto resi jer moraju da se zastite sve postene i predivne clanice sajta!!!!!! Sve je to super ali mi ovde vec neko vreme meljmo prazne price oko poboljsanja sajta ili oko kojekakvih nepravdi....Sve se svodi na admina..od koga nema odgovora....Tako da sve sugestije i zalbe ili price na tu temu su cini mi se vec ispricane,a promena nema...odnosno odgovora
2018 05 23
Mislim da ne mozemo da ocekujemo od ovakvog sajta gde se ne naplacuje provizija i slicno (Kao Limundo npr) neku konkretniju azurnost i ozbiljnost. Bar je to neko moje misljenje. Ja sam bila prevarena 2 puta, a niti su devojke imale malo utisaka, niti su ulivale neko nepoverenje, jedna mi je poslala patike za smece a drugi paket nisam dobila. Ostale saradnje su bile sjajne. Dakle, cista lutrija..
2018 05 23
Npr na limundu ostaviš kompletne podatke pa ako su lažni limundo ima tim koji se bavi time.. Nema toliko prevara.. Ako hoće post net uplatu , opet mi mora poslati adresu tj trazite pa proverite. Bato kad daš br računa i stignu mi podatci prodavca ili kupca da vidim koga će da zajebe. I žene pre kupovine tražite i proverite adresu prodavca da li postoji na toj adresi, ili u razmeni isto tražite . Ma ja bi nekima iz principa se us....la u život ... Ako je taj neko ološ i prevarant . Tačne podatke preko adresara proverite imate prezime, ulicu i br i mirna vam glava..
2018 05 24
> TinaKris: > Mislim da ne mozemo da ocekujemo od ovakvog sajta gde se ne naplacuje provizija i slicno (Kao Limundo npr) neku konkretniju azurnost i ozbiljnost. > Bar je to neko moje misljenje. > Ja sam bila prevarena 2 puta, a niti su devojke imale malo utisaka, niti su ulivale neko nepoverenje, jedna mi je poslala patike za smece a drugi paket nisam dobila. Ostale saradnje su bile sjajne. Dakle, cista lutrija.. Upravo tako..Cista lutrija..treba da bacas zrna da li ce neko da ti posalje stvar koju si narucio ili ce da ti uvali neko smece..Cista lutrija :/
2018 05 24
1 2