Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PETCIJA ZA LICENCIRANJE I ZASTITE SAJTA

Maja Todorovic Vracar 11000 Beograd
2018 05 23
Potpisite se ovde. Sto vise clanica se potpise to je bolje da bih adminu poslala, ako treba svaki dan dok ne resi nas sajt i zastiti nas kolektivno!!!!!!!!
2018 05 23
Tatjana Misailovic 31000 Uzice
2018 05 23
Ideja vam je odlicna ,ali cini mi se da bi trbalo malo opsirnije da napisete za sta tacno peticija.....Sustina je jasna...nego samo malo konkretnije
2018 05 24
Da se zastiti sajt moje krpice kao sajt kupujem prodajem, da postoji vise admina koji ce u svakom trenutku moci da odgovore i brze preduzmu odgocarajucu meru i blokiraju lopove i prevarante.
2018 05 24
Dajte vi neki predlog. Ja cu stalno slati adminuRS poruke i morace da nesto od toga usvoji da se sajt poboljsa; abdejtuje i postane najbolji zenski sajt. Saljite predloge i potpisite se jer sto nas vise ima to ce nasa sansa da poboljsamo stvari biti veca!!!!
2018 05 24
> makimikisv: > Dajte vi neki predlog. > Ja cu stalno slati adminuRS poruke i morace da nesto od toga usvoji da se sajt poboljsa; abdejtuje i postane najbolji zenski sajt. > Saljite predloge i potpisite se jer sto nas vise ima to ce nasa sansa da poboljsamo stvari biti veca!!!! Ali admini sajta ne mogu ništa dok vlaanici sajta ne odluče. Nisam sigurna da možete ovako nešto uraditi, iako nije loša ideja
2018 05 24
Vlasnici, ne mogu bez clanica tako ako mi budemo bile pokretaci neke ideje za sopstvenu zastitu mozda mozemo da pokusamo; ja verujem! Ali niko se ne javlja ; Ovamo je clanicama krivo sto postoje prevaranti a kad neko pokusa da nadje mozda resenje problema nikog nigde nema, tako da cu ja ako se niko ne javi sama pokusati da posaljem adminu predlog.( ako treba svaki dan)
2018 05 27
Mozemo poslati i vlasnicima sajta .Ja sam vec slala ranije email zbog drugih stvari . Ako i ne uspe , znamo da smo pokusali . A i ne stidimo se da stanemo iza svog imena . Bas mi je cudno (i malo jezivo ) koliko ljudi voli da se ukljucuje u sve teme ,ali nema hrabrosti da napise sopstveno ime . Kakav odziv na ovu temu ! Mozda i ne zasluzujemo bolje .
2018 05 27
Hvala tatCat hvala sto si me podrzala u nameri. ♥️♥️♥️ Ja cu pokusati da posaljem adminuRS jer ne znam email vlasnika. Zao mi je sto moja ideja nije prihvacena za dobrobit svih a ovde se komentarise sve i svasta. Tako da je istina da ako se svi zajedno ne udruzimo jer smo mi sajt ...da nesto resimo ili da pokusamo da resimo onda sve ovo sto nam se desava sa prevarantima i lopovima i zasluzujemo... Ja cu bar pokusati , pokusaj i ti.
2018 05 30