Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

DA LI SE SAMO MENI DESAVA DA NE MOGU- error 502

Drage dame i gospodo, da li se samo meni desava sa svih nasih kucnh uredjaja a to su telefon od mene i supruga i kompljuter kucni- ne mogu da otvore delove sajta kao sto su RAZGOVORI, Forum ili nekad ceo sajt *(posle 30tog klikanja na reloud page se desi cudo da se pokrene)? O cemu se radi da li neko zna ili ima slican problem? Note: zimus se desilo skroz da nedeljama nisam mogla da uopste udjem na profil sa konstantnim error znakom 502, sto sam sve uslikala. To utice na saradnju sa sajtom i naravno divnim kupcima (koji i odustanu- ne znajuci, kao ni ja sta se desava).
2018 05 24
Meni veceras . Sve drugo normalno ,samo Krpice Error 502 .
2018 05 24
Kod mene je od jutros tako, ponovo je prolupao :/
2018 05 24
Takodjer ...ludnica error 502 .....ludnica ...negde mogu da udjem negde ne ....poruke ne otvara i sl....evo jedva uspela na forum .. >:(
2018 05 24
Meni sinoc ali cim osvezim stranicu sve ok bude ... takodje od juce ne mogu da vidim sve slike profilne clanova
2018 05 24
Sinoc meni. Odlepila sam, ima da sanjam taster za reload.
2018 05 24
> 11Ivana11: > Meni sinoc ali cim osvezim stranicu sve ok bude ... > takodje od juce ne mogu da vidim sve slike profilne clanova Da prrimetila sam vec neko vreme (par meseci) da se profilne slike vecinski ne vide. Na listi top clanica ocitava dve profilne slike ostalo beo krug ili mala neka ikonica u gornjem desnom uglu.
2018 05 24
I ja sam juce imala problema sa tim.. danas je bolja situacija, mada mi se ne vide sve slike profila i krpica.. 😑
2018 05 24
i meni se desava..... nekada ne mogu po ceo dan da imam pristup sajtu :/
2018 05 24
Ja ne mogu da oznacim srce kada zelim.nesto u svojoj listi zelja, niti da pregledam.sve fotografije predmeta naprofili. Otvori mi jednu, a do ostalih ne mogu da dodjem.Ne pomaze ni kada rifrešujem stranicu. Sta raditi...🙁
2018 05 25
i meni se to vrlo cesto desava
2018 05 26